ροή ειδήσεων

Μας εκδικείται η Βαυαρία για την έξωση του Όθωνα!

Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο! Υπομονή 149 χρόνια έκανε η Βαυαρία και μας εκδικείται τώρα για την έξωση του πρίγκιπά της του Oίκου των Wittelsbach...

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού “Der Spiegel”, το Χριστιανοκοινωνικό κόμμα της Βαυαρίας CSU, ζητά την αποβολή από την ευρωζώνη υπερχρεωμένων χωρών. Με ένα έγγραφο θέσεων που συνέταξαν ο Γραμματέας του κόμματος Alexander Dobrindt και ο Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου της Βαυαρίας Reinhold Bocklet, το οποίο θα τεθεί σε συζήτηση αύριο στη συνάντηση του προεδρείου του κόμματος με ειδικούς για ευρωπαϊκά θέματα, θέλουν να βάλουν κόκκινες γραμμές αναφορικά με την ευρωδιάσωση.
«Μία διαρκής και χωρίς όρια Ένωση ανάληψης και διάχυσης εγγυήσεων, θα μπορούσε να σημάνει την κοινωνικοποίηση της οικονομίας και την θεμελιακή αλλαγή του χαρακτήρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αντί αυτού η CSU απαιτεί την καθιέρωση μιας διαδικασίας που να προβλέπει μια διαδικασία πτώχευσης κρατών και τραπεζών της ευρωζώνης. Αν μια χώρα μέλος δεν εφαρμόζει συνεχώς με τη θέλησή του τα κριτήρια της συνθήκης, υπάρχει η δυνατότητα να φεύγει από την ευρωζώνη», αναφέρεται στο έγγραφο.
kentri.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *