ροή ειδήσεων

ΠΛΑΦΟΝ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ

Από τα ξημερώματα της 06/08/2001 ισχύει στα Δωδεκάνησα το πλαφόν στη βενζίνη που είναι 1,704 Ευρώ. Την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι το βενζινάδικο της...
SHELL στο Μόντε Σμίθ (Ακρίτας ΑΒΕΤΕ) πουλούσε τη βενζίνη 1,735 Ευρώ!!!! Γιατί άραγε; Το πλαφόν δεν ισχύει γι αυτόν; Του έδωσε κανείς το δικαίωμα να μας κλέβει; Προφανώς τίποτε από όλα αυτά. Απλά αποφάσισε μόνος του να πουλά τη βενζίνη όσο θέλει αυτός, γιατί έτσι τον βόλευε. Έγραψε στο ''γνωστό σημείο'' την απόφαση της κυβέρνησης, καθώς και όλους εμάς τους καταναλωτές που βάζουμε βενζίνη και αποφάσισε να κερδοσκοπήσει εις βάρος μας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες το γνωρίζουν; Γίνεται ποτέ έλεγχος στα βενζινάδικα όταν μπαίνει πλαφόν; Το ερώτημα όμως για εμάς τους καταναλωτές τώρα είναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Πρώτον το λέμε σε όσους πιό πολλούς μπορούμε, για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι το πόσο καλός επαγγελματίας είναι αυτός ο ''κύριος'' και δεύτερον αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι το πως θα μας κλέψει, τότε να τον γράψουμε κανονικά και να μην ξαναπατήσει ποτέ κανείς στο βενζινάδικό του, ούτε γιά αέρα στα λάστιχα. Γιατί αν ο ''κύριος'' Ακρίτας ΑΒΕΤΕ δεν έχει πελάτες θα αναγκαστεί να μειώσει τις τιμές γιά να προσελκύσει κόσμο, αλλιώς θα το κλείσει το μαγαζάκι του. Αν ως καταναλωτές καταλάβουμε την τεράστια δύναμη που έχουμε όταν είμαστε ενωμένοι, να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί να έχει την απαράδεκτη και κερδοσκοπική συμπεριφορά του ''κυρίου'' Ακρίτας ΑΒΕΤΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/11 21:25

    καλα αυτος εχει γινει απο τους πιο ακριβους στο νησι,εκμεταλευται το σημειο που βρισκετε γι'αυτο εχει παρει αερα...ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/11 22:08

    1,76 bentzinadiko prin tin kremasti :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/11 23:07

    ειναι απο τα πιο ακριβα βενζιναδικα ολες τις εποχες του χρονου.μενω παραπανω και το παρατηρω καθημερινα...απορω πως πανε εκει. μιλαμε για μεγαλες διαφορες παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/11 23:10

    http://www.fuelprices.gr/CheckPrices

    ΜΥΡΤΕΑ ΑΕ ΥΠ/ΜΑ ΡΟΔΟΥ
    ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 58, ΡΟΔΟΣ
    1,804€ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/8/11 12:46

    ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΕΙΜΕΡΩΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΥΙΛΗΣΤΗΡΙΑ!! ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΑΝΙΚΗ! ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΘΗΝΑΜΕ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ..Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΟΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?? ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *