ροή ειδήσεων

Είχαν εκδώσει συμβόλαιο θανάτου για Ροδίτη επιχειρηματία

Η ευσυνειδησία ενός υπαλλήλου security γλίτωσε τη ζωή ενός 45χρονου επιχειρηματία από τη Ρόδο, για τον οποίο είχε υπογραφεί συμβόλαιο θανάτου.... Εντολέας φέρεται να είναι ένας ξάδερφος της γυναίκας του και αιτία οι κληρονομικές διαφορές...

Όλα ξεκίνησαν από μια μικροσυμπλοκή μεταξύ Αλβανών, που έστειλε μερικούς από αυτούς στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί, υπάλληλος εταιρίας security άκουσε έναν να λέει ότι επρόκειτο να σκοτώσει έναν 45χρονο επιχειρηματία. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.
Υποψήφιο θύμα ήταν ο 45χρονος Ροδίτης επιχειρηματίας Τζούλης Μαχραμάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υποψήφιο θύμα είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο κέντρο της Ρόδου. Εδώ και πολλά χρόνια, το μαγαζί ήταν στο επίκεντρο προσωπικών και κληρονομικών διαφορών με τον 43χρονο που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία και ο οποίος είναι ξάδερφος της γυναίκας του. Ανάμεσα στους δυο άνδρες είχαν σημειωθεί πολλά επεισόδια στο παρελθόν.
Σε έλεγχο από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, το πρωί της Τετάρτης, ο 31χρονος Αλβανός, τον οποίο ο υπάλληλος security είχε άκουσε να λέει πως επρόκειτο να εκτελέσει τον 45χρονο, βρέθηκε να οπλοφορεί. Το όπλο που βρέθηκε πάνω του ήταν ρέπλικα, την οποία είχε μεταποιήσει.
Στα πλαίσια της προανάκρισης ο Αλβανός ομολόγησε ότι ήρθε από την Αθήνα έχοντας εντολή να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για τον 45χρονο Ροδίτη επιχειρηματία. Επρόκειτο να το εκτελέσει σε διάστημα τριών ημερών.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τάξεις της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου. Χωρίς να χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από τους άντρες του τμήματος ασφαλείας με στόχο την επ΄ αυτόφωρο σύλληψη του ηθικού αυτουργού αλλά και άμεσα συνεργού του Αλβανού.
Αργά το βράδυ και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αρχαίου Σταδίου Ρόδου δόθηκε το τελικό ραντεβού του Αλβανού με τον 43χρονο Έλληνα, μόνιμο κάτοικο Ρόδου. Σκοπός της συνάντησης ήταν το τελικό σχέδιο της δολοφονίας και η πληρωμή των 12.000€ από τον εντολέα. Με το που έκανε την εμφάνιση του ο εντολέας με τα χρήματα, συνελήφθη αμέσως.
Η αδελφή του 45χρονου επιχειρηματία μίλησε στο Newsit για την απίστευτη αυτή ιστορία ενώ αποκάλυψε ότι ηθικός αυτουργός είναι υπάλληλος του δήμου που είχε περιουσιακές διαφορές με τον αδελφό της.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/8/11 20:16

    Απιστευτα πραγματα!Στα συμβολαια θανατου φτασαμε! Αφου ηρθαν και στο νησι μας αυτα που συμβαινουν στην αθηνα, τοτε θα πρεπει απο εδω και στο εξης να λειτουργουμε αλλιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/11 20:25

    ΠΑΝΤΑ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ"...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/11 20:28

    PANTOS 8A PREPEI NA EINAI POLLA TA LEFTA GIA NA FTASEI SE TETOIO SIMEIO O ALLOS NA BALEI EKTELESTES NA TON FANE!ALLA 8A SYMFONISO ME TON FILO PIO PANO POU LEEI OTI GIA KANENA LOGO DEN AFEREIS TIN ZOH TOU ALLOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/11 20:34

    Παλι καλα ο Σεκιουριτας..Αλλα και η Αστυνομια και ζει σημερα το παλικαρι! Δεν ξερω αν εχει και παιδακια ο Τζουλης...και τι θα λενε τα παιδια του του ανθρωπου που σιγουρα θα εμαθαν οτι θα σκοτωναν τον μπαμπα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/8/11 00:22

    Ο ΤΖΟΥΛΗΣ ΘΥΜΑ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΜΑ.
    ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ TV ΠΟΥ ΜΗΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/8/11 00:33

    00:22 Αλλο η ζωη του ανθρωπου και αλλο οι κραχτες φιλε μου! Οταν μαθεις κι εσυ οτι πληρωσαν καποιο για να σε στειλουν στον αλλο κοσμο...ελα μετα να κανεις τον εξυπνο!Να το βλεπεις απο την ανθρωπινη πλευρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/8/11 03:55

    Επίσης άλλο και ο κύριος της υπόθεσης.Φυσικά και είμαι κατά της αφαίρεσης της ζωής,αλλά είμια και εγώ ένας σαν τον 10/8/11 00:22 που ξέρει αυτόν τον άνθρωπο.Πραγματικά ντροπή για την Ρόδο,απλά ας τον στείλουνε πίσω στο χωριό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/8/11 09:58

    kai me 1.000.000 Eyro ton syngekrimeno den ton skotona einai kalo paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/8/11 10:22

    09:58 Δηλαδη αν ηταν καποιος αλλος θα το εκανες ετσι? Ρε ειστε σοβαροι? Φονιαδες ειστε? Δεν σκοτωνεις κανεναν ποτε και για τιποτα! Ο χειροτερος ανθρωπος να ειναι δεν εχεις το δικαιωμα να αφαιρεσεις την ζωη καποιου! Μονο ο θεος μπορει! Και οποιος σχεδιασε αλλα και αυτος που πηγε να κανει τον φονο αυτου του ανθρωπου να φανε τουλαχιστον 10-15 χρονια φυλακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/8/11 10:37

    ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΟΚ 10-15 ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ ΣΤΟ ΚΕΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/8/11 13:35

    re paidia einai ntropi na kateigorate enan anthropo piso apo tin plati tou anonima !!! pos mporeite kai to kanete ayto an den einai gynaikes oi parapano tote einai aderfes....lypamai poy exoume ftasei se tetoio epipedo ego ton antropo ton gnorizo mono epidei exei ena magazaki stin palia poli kai malista einai kai ftino xoris kraxtes xoris tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/8/11 13:43

    13:35 Ρε φιλε κι εσυ μπαινεις στην λογικη των παραπανω...Αντι να σχολιασετε την αναρτηση και ενα συμβαν που ειναι πρωτογνωρο στο νησι μας εσεις ασχολειστε αν εχει κραχτες και αν ειναι ή δεν ειναι καλο παιδι! Ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν αυτο που ετυχε στο παλικαρι...Και οποιος αλλος αν ηταν! Ξερεις τι ειναι να σου που την ταδε ημερομηνια θα πεθανεις! Σταματηστε λοιπον να λετε αρλουμπες και σχολιαστε το θεμα της αναρτησης που ειναι πολυ σοβαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *