ροή ειδήσεων

Οι ταλαιπωρημένοι… τουρίστες και το τελευταίο τους ταξίδι στην Ελλάδα

Πρώτη Αυγούστου και υποτίθεται ότι μπήκαμε στο «πικ» της τουριστικής περιόδου. Στο μεταξύ οι τουρίστες το μόνο που βλέπουν είναι η ταλαιπωρία και το χάος σε αυτή τη χώρα, οπότε...
αλλάζουν γρήγορα προορισμό. Κλειστά και σήμερα αεροδρόμια και λιμάνια, αποκλεισμένες οι εθνικές οδοί, από τις κινητοποιήσεις των ταξίτζήδων, καμιά αντίδραση από την κυβέρνηση. Τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά θέρετρα αναστενάζουν.
Δεν υπάρχουν ταξί, δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχουν τουρίστες, το κλείσαμε τελικά το μαγαζί….

prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/8/11 18:32

    KATARA STOUS TARIFES .AYTH FTENE GIA TO KAKO.
    FETOS POU HRHAN TOURISTES TA LAMOGIA KANOUN APERGIA.
    OLOI MAZI LOIPON OTAN TELIOSI H APERGIA NA ENIMERONOUME TOUS TOURISTES PIO EINAI TO KANONIKO KOMISTRO KAI OXI NNA TOUS KLEBOUN.
    EPISEIS NA TOUS LEME NA ZITANE APODIXEI GIATI XREONOUN PARAPANO APO TO KANONIKO KATA 30-40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/11 21:40

    katara kai ston dimarxo mas pou den kathete na balei kai alla leoforia sta limania kai aerodromia. den prepi na afisoume tous tarifes na katastrepsoune ton tourismo mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/11 22:35

    Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα η ελλαδα παει....τουριστες ουτε με το κυαλι δεν θα ξαναδουμε.Καλα να παθουμε τετοια αχρηστη χωρα που ειμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/11 23:39

    TARIFES GOUROUNIA NTROPH SAS RE .
    ALLA PIOS THA XASEI ESEIS RE POU APO THN EPOMENH SEZON THA BGAZETE 1000 OLLA TO KALOKAIRI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/8/11 01:31

    ΤΟΡΑ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΤΑΙ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΤΗ ΑΡΧΗ.ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ.ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΜΑΣ.ΕΦ ΟΣΟΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΥ.Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΑΤΕ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/8/11 01:54

    Αυτή η χώρα, κατοικείται από προδότες.Ένα μάτσο μπυροκοιλιές, διασύρουν την χώρα διεθνώς.
    Δεν υπάρχει κανείς να μας συνεφέρει.
    Ακόμα και τώρα, στο χείλος της καταστροφής, δεν βάζουμε μυαλό. Μάλλον αξίζουμε την λήθη και την εξαθλίωση. Ένα απο τα τελευταία χτυπήματα, το δίνουν τώρα οι ταρίφες. Τελειώνουμε κύριοι και κυρίες. Οι τουρίστες δεν είναι μαλάκες. Κάνουν οικονομίες όλο τον χρόνο και ίσως δυο χρόνια για να έρθουν εδώ και να πέφτουν στα σκατά? Δεν το νομίζω. Δεν θα τους ξαναδούμε.

    Game over!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/8/11 07:13

    Διαβασα στα παραπονα της ροδου το εξης περιστατικο
    για το UFO που γραφει καποιος φιλος οτι το ειδε στη Ροδο
    ειναι πραγματι σωστο αλλα η φωτογραφια που τραβηξε ο φιλος ειναι απο πολλυ μακρια.Ειναι τεραστιο και ηλθε αποκλειστικα για να βοηθηση την Ροδο.Να παρει μαζυ του ολλους τους Ταξιτζηδες με τα αμαξια τους τους
    Αφαντενους τους Αρχαγγελιτες τους Λυνδιακους και τους Καλλιθενους αλλα ηταν παρα πολλοι και αναγκαστικα εφυγε για να ξαναελθη με αλλα 6 UFO.Οι ταξιτζηδες δεχτηκαν να πανε σε αλλο πλανητη διοτι η Ροδος δεν τους δεχεται πια.
    Αυτη την φορα μαλλον θα ελθουνε κρυφα την νυχτα
    για να τους παραλαβουν επισης δεχτηκε να φυγη μαζυ τους ο Δημαρχος ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ περνοντας μαζυ του και τους υπαλληλους του Δημου και ο Χατζηκελλης για να ανοιξη παραδοσιακη ταβερνα.Υπομονη λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/8/11 10:35

    na sou klinoun to spiti tha sas arese ala milate ektouasfalous den pirazi tha erthi ke i sira sas ke tote na doume ti tha kanete. ala e tsi ine pada se afti ti xora o taxitzis ftei.
    mas koroidepsan eno sifonisame {REPAS} ke kaname ton programatizmo mas xafnika irthe se mia mera ke mas tinaxe ston aera. ala etsi ine exoume diktatoria tora. o idios ipourgos itan pou efere ton kalikrati pou pire tin edra apo ti rodo xehnate malon ke tora ton ipostirizete ke ta vazete me emas kala na pathete. emis sti rodo den kaname ta esxi pou eginan alou an ta kaname tha ixan figi oli i touristes apo to nisi. ala agapame to nisi mas oxi san kapious alous....ragousides.to nisi me ta kalitera autokinita taxi stin europi tha to katadisoun meta xirotera ala etsi ine ipan tha anavathmisoun ton tourismo. oso gia esas pou tha mas spasete ta autokinita na mas pite pou menete na sas ta feroume na ta spasete mages.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/8/11 15:35

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΣΟΚΑΚΟΜΙΡΕ ΤΑΞΙΤΖΗ 2/8/11 10:35
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΤΟΡΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΤΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ? ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΙΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗΣΗ ΟΛΛΗ Η ΡΟΔΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΙΣΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΕΝΕΣΤΑΙ...ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/8/11 16:00

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΜΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ...ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *