ροή ειδήσεων

Καταγγελία: ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΙΑΛΥΣΟΥ
Στις 25/8/2011 στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ σταμάτησα μετά τη δουλειά μου σε ένα pet shop στην Λεωφόρο Ιαλυσού-Ελευθερίας...
Δεν θα αναφέρω το όνομα του καταστήματος γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει σχέση με το δολοφόνο ζώων. Να σημειώσω ότι δεν είχα ξαναεπισκεφθεί το συγκεκριμένο pet shop και σταμάτησα για να αγοράσω ένα κολλάρο σκύλου καθώς χρειάστηκα για το σκύλο μου.

Εκείνη την ώρα, υπήρχαν 2 ή 3 άτομα αν θυμάμαι καλά, έξω από το κατάστημα. Ο ένας ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Μπήκα μέσα, διάλεξα ένα κολλάρο και κατευθύνθηκα στο ταμείο για να πληρώσω. Την ώρα που πλήρωνα τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ένας κύριος πάνω από 1.70, ηλικίας 65-70 ετών, ασπρομάλλης με άσπρο μουστάκι, ο οποίος φορούσε λευκό φανελάκι και λευκή βερμούδα ήρθε κοντά μου και συνέχισε την συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Άκουσα λοιπόν από το στόμα του ασπρομάλλη τα εξής:

‘’Έδωσα που λες και 10 ευρώ και τζίφος! Το ‘’Λανεϊτ’’ δεν έκανε δουλειά!’’
Καθώς έχω διαβάσει πολλές φορές για τα δηλητήρια που χρησιμοποιούνται ως φόλες για τα αδέσποτα, αναγνώρισα αμέσως το όνομα του φαρμάκου! Με έκπληξη άκουσα και τη συνέχεια των ερωτήσεων του ασπρομάλλη:

‘’Τι λες να κάνω τώρα; Τι να βάλω;’’ Προφανώς ο ασπρομάλλης αναρωτιόταν τι να χρησιμοποιήσει για να εξοντώσει κάποιο ζώο!
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν απαντούσε ή απαντούσε μονολεκτικά. Ελπίζω γιατί θεωρούσε παράλογες τις απορίες του δολοφόνου.
Μόλις πλήρωσα, ρωτάω τον ασπρομάλλη:
‘’Πού το βάλατε το Λανεϊτ;’’
Απαντά ‘’στα γατιά’’.
Τι εννοείτε;, του λέω.
‘’Στα γατιά, που μου τρώνε το φαγητό’’, απαντά.
‘’Πώς σας τρώνε το φαγητό, δηλαδή;’’ Ρωτώ εγώ.
Εκείνος απαντά ‘’Να, αφήνει η γυναίκα μου το φαγητό έξω στο τραπέζι στο μπαλκόνι και πάνε τα γατιά και τα τρώνε και τα κάνουν όλα χάλια’’.
Του λέω, πολύ λογικά και όπως θέλω να πιστεύω θα έλεγε κάθε νοήμων άνθρωπος, ‘’γιατί δεν βάζετε το φαγητό μέσα στο σπίτι;’’ (Τι δουλειά έχει το φαγητό στο μπαλκόνι, ακόμα απορία το έχω).
Η απάντηση του ασπρομάλλη: Εμ, της τα λέω της γυναίκας μου να το βάλει μέσα, αλλά εκείνη λέει ότι βρωμάει το σπίτι μετά. ( Τι φαγητό τρώνε που βρωμά;, άλλη μια εύλογη απορία).

Μετά τον πολύ σοβαρό λόγο (κανένας λόγος δεν είναι αρκετά σοβαρός για να παίρνεις τη ζωή άλλου πλάσματος φυσικά) που μου ανέφερε, με φιλικό ύφος εγώ ακόμα, γιατί νόμιζε ότι με ενδιαφέρει και μένα ο τρόπος εξόντωσης ζώων, του λέω:
΄΄Το ξέρετε φυσικά ότι η δηλητηρίαση ζώων είναι παράνομη;’’
‘’Και τι θες να κάνω; Να μου βρωμίζουν τον τόπο’’; - κάτι τέτοιο μου απάντησε.
Του λέω, βγάζοντας το κινητό μου από την τσάντα μου, ‘’περίμενε να πάρω την αστυνομία να έρθει, να τους τα πεις, να δούμε τι πρέπει να κάνεις’’.
Εκεί ταράχτηκε κάπως, μου λέει δήθεν αδιάφορος ‘’και δεν τους παίρνεις, πάρε όποιον θες, άκουσες εμένα να λέω κάτι;’’
Και φυσικά του λέω, μόλις είπατε ότι δηλητηριάσατε τα γατάκια με το φάρμακο.
‘’Ναι, αλλά με είδες να το κάνω; Ήσουν εκεί; Ήσουν μπροστά; Όχι! Άρα, τίποτα δεν μπορείς να μου κάνεις’’ (Το θράσος των θρασύδειλων δολοφόνων κυρίες και κύριοι).
Του απαντώ ‘’για πες μου το όνομα σου, μιας και είσαι τόσο θαραλλέος’’.
Απαντά ‘’γιατί να στο δώσω, τι είσαι;’’.

Εκεί πλέον, πάντα με ήρεμο και κόσμιο τρόπο και στον πληθυντικό, του λέω:
‘’Ντροπή σας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, την ηλικία σας και το ότι είστε υποτίθεται άντρας, που κάθεστε και δηλητηριάζετε γατάκια που δεν σ έχουν πειράξει!’’
Καθώς θίχτηκε ο ανδρισμός του και μόνο αυτός γιατί από ήθος ο δολοφόνος αυτός πάσχει φυσικά, κατακόκκινος από οργή, μου απάντησε:
‘’Ό,τι θέλω θα κάνω! Και άνθρωπο θα σκοτώσω άμα θέλω! Και σε όσους θέλω θα δώσω φάρμακο!Όλους θα τους ξεκάνω’’
Για να δείτε πόσο επικίνδυνοι και αδίστακτοι είναι οι άνθρωποι που δηλητηριάζουν ζώα!Τέτοιο μίσος και δηλώσεις δεν λέγονται από στόμα λογικού ανθρώπου, μόνο από ψυχανώμαλου.
Εγώ ήρεμη και ατάραχη συνέχισα στο ίδιο ύφος, μέχρι να φτάσω στην έξοδο του καταστήματος να του λέω ότι πρέπει να ντρέπεται.
Τον ρώτησα: Άραγε πας και εκκλησία και κάνεις το σταυρό σου εσύ που σκοτώνεις ζώα;
Ακόμα πιο οργισμένος και φωνάζοντας απάντησε ‘Δεν πάω στην εκκλησία, είμαι μασόνος.
Και άμα θέλω θα πυροβολήσω και θα σκοτώσω και άνθρωπο, κλέφτη άμα μπει στο σπίτι μου’’
Άραγε είναι και κυνηγός και έχει άδεια οπλοφορίας; Επικίνδυνος ακόμα περισσότερο για το κοινωνικό σύνολο και τα αδέσποτα ζώα;

Στις ασχετοσύνες περί θρησκείας και διαρρήξεων του απάντησα ‘’κάνε ό,τι θες με κλέφτη που θα μπει να σου κάνει κακό. Τα ζώα τι σου φταίνε;’’ Και εκεί πλέον αποχώρησα από το κατάστημα.

Εκείνος από πίσω μου, κουνώντας τα χέρια με οργή φώναζε ‘’για δείτε κάτι μυαλά ρε’’.

Ο προβληματικός φίλοι μου ποιος είναι άραγε;
Αυτός ο άνθρωπος, με αυτή την ηλικία, είναι άραγε παππούς και πατέρας;
Αυτά έχει συμβουλεύσει τα παιδιά του να κάνουν στα ζωάκια;
Αυτός ο τόσο ‘’άνδρας’’ δεν μπορεί να συνενοηθεί με την ίδια του την γυναίκα που τον κάνει ό,τι θέλει και αφήνει …το φαγητό έξω (????) και έτσι προσπαθεί να επιβληθεί στα ανυπεράσπιστα πλάσματα με φόλες;
Αυτός είναι ο πολιτισμός της Ιαλυσού, της Ρόδου, της Ελλάδας του 2011;
Αύριο το πρωϊ θα καλέσω το διοικητή του Α.Τ. Ιαλυσού και θα ζητήσω διερεύνυση του θέματος καθώς μπορούν να βρουν το όνομα του αν προσπαθήσουν και εύχομαι να ανταποκριθούν.

Αυτός ο θρασύτατος δολοφόνος ζει ανάμεσα μας κύριοι. Και ότι κάνει στο πρόβλημα που ονομάζεται γατάκια, μπορεί να το κάνει και στο πρόβλημα που λέγεται ‘’παιδάκια που παίζουν και κάνουν φασαρία’’ ή στο πρόβλημα ‘’ ο γείτονας μου κλέβει τη θέση πάρκινγκ’’.Κι αυτό είναι επιβεβαιωμένο με έρευνες των σοβαρότερων πανεπιστημίων στις ΗΠΑ (βλέπε Το Σύνδρομο Κακοποίησης Ζώων).

Ντροπή. Καμία άλλη λέξη δεν έχω να πω.

Παρακαλώ να δημοσιευτεί για να ενημερωθούν και άλλοι κάτοικοι της περιοχής. Αν κάποιος γνωρίζει άτομο με αυτή την περιγραφή και έχει δει ύποπτες κινήσεις ή απειλές για ζώα, ενδιαφέρομαι να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, στο email: kmalamatina@gmail.com, για να προχωρήσει νομικά το θέμα και να τιμωρηθεί αυτός ο δολοφόνος.
Έχουμε όλοι τα καθημερινά και σοβαρά μας προβλήματα, αλλά αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και μάλιστα πολιτισμένοι είναι υποχρεώση μας να προστατεύουμε τους αδύναμους, είτε ζώα είτε παιδιά είτε οτιδήποτε.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το χώρο σας,
Κλειάννα Μαλαματίνα

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/8/11 01:17

    Μπραβο σου..Απο οτι φαινεται η κοπελα ειχε περισσοτερα α@@@@@@ απο καποιους που θελουν να λεγονται και αντρες..ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/8/11 02:34

    να πας αυριο στον εισαγγελεα, να τα καταθεσεις ολα αυτα,υπαρχουν και νομοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/8/11 02:43

    an ton petixena eki tin ora ego sto pet shop tha ton ixa spasi sto ksilo exo xasi 7 gates apo dilitiriasi stin odo sotiros . eki omos kseroume pios ine alla distixos xoris apodiksis sta xeria den mporoume na kanoume tipota ine aftos pou exi to ksenodoxio elina geros kai aftos 55 me 60 eton ton ixe kai to kosmos sxetika me afto to thema telios apolitistos anthropos . sou efxome na broune akri me to antropo pou ides sto pet shop

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/8/11 09:52

    Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΜΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΧΩΡΙΑΤΑΡΟΣ...

    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ!!!!

    ΠΑΡΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ!!!!

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑΡΚΕΣ!!!!

    ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ!!!

    ΟΥΣΤ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/8/11 10:13

    εχω εχασα το γατακι μου το λακι στην ιαλυσο λες να τον εφαγε αυτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/8/11 10:33

    Σπάσε του μερικά τζάμια στο ξενοδοχείο και πέτα του και ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι για τις γάτες που σκότωσες να δεις πως θα συνέρθει. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν τα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/8/11 10:55

    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/8/11 11:45

    telika emeis oi an8rwpoi eimaste ta "zwa"ki oxi ta a8wa plasmatakia............aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/8/11 16:27

    den mporei na kanei kala ti gynaika tou me to kologafito, k tin plironoun ta gatia gia na niothei to tsoutsouni tou megalo! oust!! palianthropoi xoriates.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/8/11 16:30

    YPARXOUN PLAKETES 'H MPILIES ME APOTHITIKO AROMA, POU PAIRNOUNANTHRPOI ME ESTIATORIA 'HJ GIA TO SPITI TOUS AN DEN THELOUN TA GATAKIA POU DEN PEIRAZOUN TA ZOA! STA PET SHOPS.

    OXI NA ZITAME FOLES AP TA PET SHOPS! ELEOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/8/11 16:48

    Η κυκλοφορία του Lannate (methomyl 90%) έχει απαγορευτεί τουλάχιστον εδώ και 4 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια που κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά περιείχε και πικραντικές ουσίες για να μην το τρώνε τα ζώα. Απορώ που το βρίσκουν ακόμη μερικοί δολοφόνοι... Πρέπει να το φέρνουν από τα απέναντι παράλια, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Εκτός και αν έχουν ανακαλύψει νέο δηλητήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/8/11 18:24

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/8/11 23:34

    poso 8a 8ela apla na ton petuxaine o kanivalos o Lecter kai na ton ekane geuma... ki auton kai th gunaika tou... na dei meta thn omorfia... e, kati amoivades pou kukloforoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/8/11 00:04

    Το Lanate απαγορευθηκε και θα βγει αυτο που θα εχει εμετικό, ώστε αν το φαει ζωο να κανει εμετο. Δεν εχει βγει ακομα. Ωστόσο ξερω οτι κυκλοφορουν αλλα εντομοκτονα, με αλλες ονομασίες, που εχουν την ιδια ουσια του Lanate....

    Φίλε που λες για τα σκυλια που δαγκωνουν μαλλον δεν ξερεις απο σκυλια. Κανενα σκυλι δεν δαγκωνει αν δεν το χτυπησεις ή φοβήσεις. Ελεος πια με τον ''τρομο'' σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμε ευχομαι να δαγκωσει σκυλος το παιδι σου. και να το δαγκωσει σκυλος φιλοζωου. πιστευω οτι θα πας το σκυλο στο νοσοκομειο και οχι το παιδι σου.το δικο μου παιδι το δαγκωσε το σκυλι ενος φιλοζωου απο αυτους που εχουν τα σκυλια στο σπιτι τους αλλα και ελευθερα καποιες ωρες γιατι δεν μπορει φυσικα το σκυλι να ειναι ολη την ωρα μεσα στο σπιτι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/19 00:57

      Είναι καταφανές ότι αυτό που ενδεχομένως προκαλεί την επίθεση από τον σκύλο, είναι αυτό ακριβώς που εκπέμπεις, τόσο εσύ όσο και το παιδί σου! Το παιδί σου έχει υιοθετήσει την αρνητική σου διάθεση απέναντι στα ζώα και αυτήν την εκλαμβάνει το ζώο ως απειλητική διάθεση! Κανένας σκύλος δεν στρέφεται κατά ανθρώπου αν δεν αισθανθεί απειλή ή αιφνιδιασμό!

      Κάτι μας λες αναληθώς, η ακόμη χειρότερα, πιθανότατα το παιδί σου αντιγράφοντας τη δική σου συμπεριφορά να έκανε κάποια απειλητική κίνηση προς το ζώο!!! Οπότε το ζώο αντέδρασε ενστικτωδώς! Αν ο σκύλος ήταν πράγματι επιθετικός, είναι 100% βέβαιο ότι θα έχει προηγηθεί κι άλλη επίθεση σε άνθρωπο!

      Και οι διάφοροι υπερασπιστές σου καλά θα κάνουν να φροντίσουν να διδαχθούν από έγκυρες και σοβαρές πηγές το πως συμπεριφέρονται τα ζώα αναλόγως με το ποιον έχουν απέναντι τους!!!

      Στα 64 μου σήμερα είμαι πάρα πολύ έμπειρος και γνώστης μιας κι είχα πάντα ζώα στο περιβάλλον μου από την παιδική μου ηλικία!!!

      Όλα τ' άλλα είναι "Νά χαμε να λέγαμε, αβγά για να κουρεύαμε"!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος27/8/11 00:23

    φιλε ειναι 3 σκυλια στην περιοχη μου που εχει πολλους τουριστες τα οποια κυνηγανε οτι μηχανακι περασει πολυ επιμονα αυτο ειναι επικινδυνο οσα και ναξερεις απο σκυλια ....μην τυφλωνεσαι απο την αγαπη σου για τα ζωα η οποια ειναι σεβαστη και για να μην παρεξηγηθω συμφωνω με τα πολιτισμενα ...παραπανω σχολια δεν ειναι τροπος αυτος να μεταχειριζεσαι τα ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/8/11 01:43

    σωστα μιλας φιλε τελευταιε. γιατι κυνηγανε μηχανακια; γιατι εφαγαν κλωτσια απο μικρα, απο ''μαγκες'' ''αντρες'' ή απο πιτσιρικια με μηχανακια για χαβαλε ομως. το θεμα ειναι να μεριμνησει ο δημος, να στειρωνονται, να δινονται για υιοθεσια κλπ. οχι να μεγαλωνουν σρτο δρομο , σαν αγελες.ειναι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/8/11 02:19

    για τον φιλο 27/8/11 00:04

    εφοσον τα σκυλια δε δαγκωνουν τοτε
    -ουτε και τα οπλα σκοτώνουν
    -τα αυτοκινητα ειναι ασφαλη
    -με τη φωτια δεν καιγεσαι
    -στη θαλασσα δεν πνιγεται κανεις κτλ

    τα σκυλια ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ και χωρις να τα πειραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/8/11 04:05

    Ανώνυμος είπε...αφηστε τα γατια ησυχα
    φολες μονο στα σκυλια που δαγκωνουν και κατουρανε οπου βρου 26/8/11 17:3
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΨΩΦΙΓΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΟΣ.ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος27/8/11 09:24

    πέρα από την προσωπική άποψη του καθένα για το πόσο αξίζει η ζωή ενός ζώου , καλό είναι να μην ξεχνάμε πως δεν ήρθαν τα ζώα έξω από τα σπίτια μας για να μας ενοχλήσουν , εμείς εισβάλαμε στο ζωτικό τους χώρο για να χτίσουμε σπίτια , δρόμους κ.τ.λ. , εμείς έχουμε επέμβει στην τροφική αλυσσίδα της φύσης ώστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο όλων των φυσικών πόρων.
    Επομένως , κάθε ζώο που δεν χωνεύει τους ανθρώπους έχει πολλούς λόγους για να νιώθει έτσι απέναντι στους δυνάστες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/8/11 10:17

    Κύριε σχολιαστή 09.24 τα όσα λέτε ισχύουν επι τη βάσει ότι άνθρωποι και ζώα έχουν ισότιμα δικαιώματα ,πράγμα που προφανώς δεν συμβαίνει .Αυτό που ίσως θα θέλατε να τονίσετε ότι ο άνθρωπος με τον πολιτισμό του έχει μειώσει αισθητά τον φυσικό χώρο των ζώων ,οποίτε και αυτά ανθίστανται και αντιδρούν. Ϊσως και να είναι έτσι .Ομως μην ξεχνάτε ότι κυριαρχεί το ανθρώπινο στοιχείο στο ζωικό βασίλειο.Εσχατα θα ήθελα να πώ ότι αρκετοί ζωόφιλοι διακατέχονται απο ανισόρροπα συναισθήματα απέναντι σε τετράποδα .Τούτο απο έλειψη στοργής απο ανθρώπους ,είτε διότι πληγώθηκαν απο αυτούς ή για αλλους λόγους .Αν αυτή η στάση προκαλεί υστερικές συμπεριφορές τουτο δεν μπορεί να υιοθετηθεί απο τους υπόλοιπους .Πάντως σε κάθε περίπτωση προς αποφυγή πάσης παρεξήγησης ,ουδείς δικαιούται να σκοτώνει κατοικίδια ζώα με φόλες ή με δικά του κριτήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/8/11 12:25

    Απόλυτα σωστός ο 10:17
    Συμπληρώνω και εγώ κάτι.
    Υπάρχει μία ανακοίνωση σχετικά με ένα σκυλάκι που είναι σπασμένο το πόδι του εδώ και είκοσι περίπου μέρες και παρακαλεί μία κυρία που το βρήκε να την βοηθήσουν να το πάρουν στον γιατρό διότι η ίδια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα,
    Κανένας από τους φιλόζωους που γράφουν και υπερασπίζονται τα σκυλιά ( και καλά κάνουν) δεν έγραψε κανένα σχόλιο. ( παραμένει μέχρι τώρα με μηδέν σχόλια).
    Μου κάνει εντύπωση διότι τόσο πάθος υπέρ των σκυλιών είναι μόνο στο γράψιμο δηλαδή στα λόγια χωρίς καμιά βοήθεια οικονομική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/8/11 15:30

    Τούτο διότι ως Ελληνες είμαστε πρωταθλητές στο να επισημανομε τις υποχρεώσεις των αλλων ,κανοντας κατάχρηση των δικαιωμάτων μας . Υποτίθεται είμαστε ορθόδοξοι Χριστιανοί αλλα την ύβρη την έχουμε έξω απο το στόμα με την πρώτη ευκαιρία .Την προσβολή γενικα΄να ακολουθει κατα πόδας .Την ειρωνία να περιτριγυρίζει την συζήτηση .
    Ομως τώρα καταντήσαμε περίγελος της Ευρώπης και δες πώς ,αν δεν μας δανείσουν οι συνέταιροι μας στην ΕΕ πάμε χαμένοι .Αυτό άραγε δεν λέει κάτι .Ο ίδιος του σχολίου 27.8. 10.17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/8/11 20:11

    Χτυπημένο αδέσποτο ζητά βοήθεια
    Αυτό το όμορφο αδέσποτο σκυλάκι έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Το δεξί της ποδαράκι έχει σπάσει και επειδή η κυρία που το μάζεψε δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για την επέμβαση που χρειάζεται, του έχει τοποθετηθεί απλά γύψος (και ότι γίνει δυστυχώς)...
    Είναι πολύ ήσυχη και φιλική αλλά έχω ήδη 4 σκυλιά και 6 γάτες και δυστυχώς δεν μπορώ να την κρατήσω. Αν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που μπορεί να την κάνει εθελοντικά ή αν έχετε κάποιο γνωστό σας κτηνίατρο που μπορείτε να του μεταφέρετε το γεγονός ή κάποιος που να θέλει να πάρει το σκυλάκι σπίτι του, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email : kampalex@ymail.com
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    Ειχε δικαιο ο 12.25 , βρηκα την ανακοινωση της κυριας και κανενα σχολιο επειδη χρειαζοτανε λεφτα για το σκυλακι.
    Φιλωζωοι δεν μας τα λετε καλα, μονο λογια εισαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/8/11 11:53

    το να μη το ειδαν οι φιλοζωοι, ή τονα εχουν βοηθησει χωρις να το εχουν γραψει κ να το εχουν κανει βουκινο δεν σας περνα απ το μυαλο;

    επισης, οι ''φιλοζωοι'' εχουν 5 και 10 ζωα σπιτι τους. πού θα βρουν χρηματα και για αλλα; εσεις που δεν ειστε φιλοζωοι, γιατι δεν δινετε 5 ευρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/8/11 12:53

    Φιλοζωοι του καναπε του φραπε και σχολιαστες των παντων , αρκει να μην πονεσει η τσεπουλα τους, οσο για την δημοσιευση γιατι δεν πηγε η καταγγελουσα απευθειαν στο ΑΤ Ιαλυσου το οποιο ειναι διπλα στο συγκεκριμενο καταστημα να καταγγειλη τον ΜΑΛΑ-ΚΑ και θα το κανει λεει απο αυριο? Το τμημα απεχει 30 μετρα απο το μαγαζι επρεπε να παει αμεσως να παρουν καταθεση και τον μαγαζατορα αλλα λεει 8α το κανει απο Δευτερα μηπως λεω μηπως ειναι μπαρουφες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/8/11 13:27

    den ksero an h kopelia leei mparoufes alla brisko mia logiki se ayta pou grafeis,ontos to tmima einai dipla kai poli aneta apo to na grafei se blogs mporouse na ton kataggili ekeini tin stigmi na epernan kata8esi kai apo ton idioktiti toy pet,giati an paei meta apo meres mporei o idioktitis toy pet na ta arnithei ola i na pei pos apla den gnorizi ton hlithio pou dilitiriazi gatia anyway stin brasi kolai to sidero ola ta alla einai logia na agapiomaste kai na dinoume trofi ston ka8e xasomeri ( mazi me emena) gia sxoliasmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/8/11 21:54

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ".ΦΤΟΥΣΟΥ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ.ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΔΕΙΛΕ!!!!!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/8/11 11:38

    Του κολου τα 9μερα,εγω ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο πας και κανεις μυνηση με την μια αλλωστε οπως γραφουν και αλλοι φιλοι εδω διπλα ειναι το τμημα, με το να γραφεις διαφορα που δεν ξερουμε αν οντος ισχυουν προσωπικα τα θεωρω αρλουμπες και να δημιουργουμε εντυπωσεις,φυσικα και ειναι κατακριτεο αυτο που εκανε ο θειος και θελει ο ιδιος φολα και οχι τα αμοιρα τα γατακια,αλλα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια μυνηση μαρτυρας ο μαγαζατορας και αντε να ξεμπερδεψει, μετα ο θειος θα το σκεφθει παραααα πολυ καλα να κανει κατι παρομοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/16 10:22

      Είναι αλήθεια ότι η μήνυση κοστίζει 200 ευρώ;

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος29/8/11 22:39

    σύμφωνα με το νομο, για να καταδικαστει καποιος για δηλητηριαση ζωου πρέπει να υπαρχουν αποδειξεις δηλαδη να τον πιασεις την ωρα που βαζει φολα. η προφορικη μαρτυρια δεν πιανεται. η αστυνομια μονο να τον εκφοβισει μπορει. οπως ειπε κ ο ίδιος ο ''ανδρας'' ανδ ιαβασετε το κειμενο, ειπε ''γιατι με ειδες να το κανω?''.

    κ εχει δικιο...πονηρος.

    αυτη ειναι η ελλαδαρα μας. ελαχιστες περιπτωσεις καταδικης με φολα υπηρξαν οταν καταγραφηκε με video καμερα ο δολοφονος κ εγινε νεκροψια στα ζωα για να διαπιστωθει το δηλητηριο μεσα τους. τωρα ουτε καμερα υπαρχει, ουτε ζωα-πτωματα....

    γκεγκε;εξυπνοι εσεις.

    η καταγγελια οταν δημοσιευεται στα μπλογκ ειναι για να επαγρυπνουν κ αλλοι φιλοζωοι κ να προσεχουν....ποσο μυαλο θελει;;;



    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/8/11 23:41

    Γ. Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΔΡΑΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΥΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΞΕΡΟΛΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΥΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/8/11 14:31

    29/8/11 23:41 eisai o kapotas.Emfanistikes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα σε όλους.ήθελα να ενημερώσω ότι το αστυνομικό τμήμα ιαλυσου ενημερωθηκεγια την υπόθεση και θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (ανάκριση).ωστόσο ο ιδιοκτήτης του πετ σοπ όπως πολλοί απο εμάς ίσως μπορει να μην ειναι διατεθιμενος να γίνει μάρτυρας στο δικαστήριο,ούτε ειναι απαραίτητο να ξέρει το όνομα καθενός που μπαίνει στο μαγαζί του.επειδή μίλησα μαζί του και ειναι φιλοΖωος αλλά και επειδή η ιαλυσος ειναι μια μικρή κοινωνία θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πανε όπως πρέπει.ο λόγος που δεν πήγα το ίδιο βραδυ στο α.τ. Ήταν γιατι δεν ξερω την περιοχή,καταγομαι απο Αθήνα κ ήταν βραδυ,δεν ειχα εντοπίσει το τμήμα.

    Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια τις συμβουλές κ τα μειλ σας.επίσης οι αστυνομικοί στο ατ ήταν πολυ ευγενικοί κ με διάθεση να βρούμε τον δολοφόνο ενώ γνώριζαν πολυ καλά για το φάρμακα αυτό που εχει απαγορευθεί κ ποιος ίσως μπορει να το πουλά ακόμα στη Ρόδο.δεν μπορώ να γράψω περισσότερα δημόσια κ εύχομαι όταν θα εχουμε εξέλιξη να ειναι αυτή που πρέπει για όλους αυτούς τους τρελλους εκεί έξω.

    Φιλικά
    Κλειαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σοφία31/8/11 11:51

    Μπράβο Κλειάννα ...επιτέλους κάποιος που δεν κλείνει τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/9/11 09:02

    Εγώ μάλλον είμαι απο άλλον πλανήτη....
    Δεν κατάλαβα τίποτα με τον σχόλιο του 08:32.
    Παρακαλώ πολύ για εξηγηθείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/9/11 13:18

    Ο 09:02 είμαι...
    Αφαιρέθηκε το σχόλιο του 08:32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος14/9/11 21:03

    φίλοι μου homosapiens που ειρωνεύεσθε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά κακομεταχείριση ζώων, σας έχω ευχάριστα νέα. Υπάρχει επιστημονικός όρος για το τι πρόβλημα έχετε, λέγεται "σπισισμός".
    Το πρόβλημά σας:
    Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά την ιδιότητα της συμμετοχής σε ένα είδος για να αποφασίσουν
    ποια ζώα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους. Η χρησιμοποίηση του είδους για τέτοιες αποφάσεις αντί για τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός ανεξάρτητου ατόμου αποκαλείται «σπισισμός», ένας όρος που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Richard Ryder για να δείξει την προκατάληψη που βασίζεται σε φυσιολογικές [physical] διαφορές.

    Το αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης καθορίζει το σπισισμό ως «η διάκριση ή η εκμετάλλευση ορισμένων ειδών ζώων από τα ανθρώπινα όντα, βασισμένη σε μια υπόθεση υπεροχής του ανθρώπινου είδους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος13/8/19 13:31

    kameres asfalias den eixai to magazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *