ροή ειδήσεων

Με νέες κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι αυτοκινητιστές

Δριμεία επίθεση Θ. Λυμπερόπουλου στον Γ. Ραγκούση
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις οι αυτοκινητιστές ταξί άφησε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση... στον υπουργό Μεταφορών, Γ. Ραγκούση.

Ο κ. Λυμπερόπουλος έκανε λόγο για «σκάνδαλο παραποίηση» από πλευράς του υπουργείου Μεταφορών της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα «κλειστά επαγγέλματα» κατηγορώντας τον κ. Ραγκούση για «ακατανόητη και σκανδαλώδη διοχέτευση πληροφοριών».

«Με μια μεθόδευση μέσα από ‘’παπαγαλάκια’’ θέλησε να περάσει ότι δικαιώνεται και ήταν πολύ σωστή η απάντηση του κ. Ρέππα», συνέχισε ενώ αμφισβήτησε ότι ο πρωθυπουργός έχει ανάψει «πράσινο φως» στον κ. Ραγκούση.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Λυμπερόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών ότι κορόιδεψε τον κόσμο και τους ιδιοκτήτες ταξί και ανέφερε ότι ο κλάδος δικαιώθηκε από πέντε κόμματα της Βουλής, μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Η δημοσιοποίηση, χτες, της παλαιότερης απόφασης της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), για το άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης προκάλεσε νέα ανοιχτή, πολιτική κόντρα μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημ. Ρέππα και του υπουργού Μεταφορών Γ. Ραγκούση.

Το ανώτατο Δικαστήριο χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά όλα όσα παρεμποδίζουν την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας, κρίνοντας ότι διατήρησή τους είναι αντίθετη με την ελεύθερη επιλογή άσκησης επαγγέλματος.

newsbeast

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/9/11 04:14

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΡΦΡΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/9/11 15:29

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ (ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ? ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΤΑ. ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΕΛΕΟΣ. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΚΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/11 17:51

    - EIMASTE ME TOUS TAXITZIDES KAI OXI ME TOUS PRODOTES TOUS PASOKOUS... PAIDIA TRIKSTE TOU TA DONTIA TOU MPINE TOU RAGKOUSH .. H RODOS EINAI MAZI SAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *