ροή ειδήσεων

Ποινικοποιούνται τα blogs, απελευθερώνονται τα “ελαφρά” ναρκωτικά…

Προφανώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνει ότι η ελεύθερη ενημέρωση και η διακίνηση ιδεών στα blogs είναι πιο επικίνδυνα από το χασίς...
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.

Δηλαδή όποιος θα καλλιεργεί χασίς για προσωπική του χρήση θα κινδυνεύει με “φυλάκιση” μερικών ημερών ή λίγων (μέχρι 3) μηνών! Αυτά προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή. Τουλάχιστον μας επιτρέπουν να το … ρίξουμε στα ναρκωτικά!

Αποποινικοποιείται λοιπόν η χρήση ναρκωτικών ουσιών, ακόμα και η καλλιέργεια χασίς για προσωπική χρήση (ποιος θα το κρίνει άραγε πόσα στρέμματα αφορούν την προσωπική ή μη χρήση;). Όμως ταυτόχρονα εισάγεται νομοσχέδιο για του κακούς «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, τους bloggers δηλαδή, που τολμούν να έχουν ελεύθερη φωνή και να ξεσκεπάζουν το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς. Όλα λοιπόν τα blogs στην σοσιαλιστική Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ονομαστικά και να ελέγχονται.

Αυτό όμως θα οδηγήσει, αφενός στη φίμωση των ελεύθερων φωνών μέσω της αυτολογοκρισίας, αφετέρου σε περισσότερη ασυλία και μη έλεγχο του κάθε καθεστωτικού λαμόγιου, το οποίο θα μπορεί να σύρει τον τολμηρό blogger στα δικαστήρια της ελληνικής δικαιοσύνης, απαιτώντας…. την φυλάκισή του και εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ αποζημίωση για δήθεν δυσφήμησή του.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η προπαγάνδα του καθεστώτος διατηρεί την κοινωνία σε καταστολή, ώστε να αποφύγει εξέγερσή της και την κατάρρευσή του, τώρα η κοινωνία θα μπορεί επιπλέον να αυτοκαταστέλλεται με την χρήση ουσιών και να αυτολογοκρίνεται στην έκφρασή της, προκειμένου να μείνει ήσυχο το καθεστώς. Νέα Δημοκρατία, where are you?

greeknation.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/11 13:27

    ..............................

    Αυτό όμως θα οδηγήσει, αφενός στη φίμωση των ελεύθερων φωνών μέσω της αυτολογοκρισίας, αφετέρου σε περισσότερη ασυλία και μη έλεγχο του κάθε καθεστωτικού λαμόγιου, το οποίο θα μπορεί να σύρει τον τολμηρό blogger στα δικαστήρια της ελληνικής δικαιοσύνης, απαιτώντας…. την φυλάκισή του και εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ αποζημίωση για δήθεν δυσφήμησή .....................................................................................
    . ************** .

    Θράσσος χιλίων πηθίκων εχουν κάποιοι που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολογητα.

    Δηλάδή να ερμηνεύουν κατά το δοκούν την εννοια της δημοκρατικής ελευθερίας του λόγου.

    Οχι κύριοι.
    Δεν ειναι ελεύθερη εκφραση της ελευθερίας λόγου η θρασυδειλία αυτών που κρύβονται πίσω απο τα μπλόγκ, βρίζουν, συκοφαντούν, ρίχνουν την λάσπη τους και καταστρέφουν ανθρώπους.

    Εχεις την άποψή σου Κύριέ μου για κάτι η κάποιον?

    Βγές και πές το επώνυμα αυτό που νομίζεις και πιστεύεις, αλλά και να εχεις την ευθύνη στα λεγόμενά σου.
    Αυτό ειναι εντιμότητα και οχι τα... κορκοδείλεια δάκρυα περί φίμωσης κλπ κλπ

    Πράγματι λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει οτι αυτό ειναι φίμωση των ελεύθέρων φωνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λ Ο Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/11 10:56

    ΩΠΑ, ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΠΩΝΥΜΑ..; ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΔΙΩΚΕΙ(Η ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ... ΚΟΝΤΡΑ..; Η ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ, ΧΑΧΑ.. ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ; Ο ΤΖΕΦΡΥ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ) ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΑ...
    1.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ,
    2.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ(ΕΦΟΣΩΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ,
    3.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ; ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ: ΜΠΡΑΒΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!!! ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ... ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *