ροή ειδήσεων

Απάντηση στην τουρκική προβοκάτσια της Hurriyet με αποδείξεις!

Τουρκική προβοκάτσια στον Έβρο εμπλέκει κλιμάκιο της Frontex με θάνατο λαθρομετανάστη. Αφορμή αποτέλεσε...
δημοσίευμα της μεγαλύτερης εφημερίδας των «γειτόνων», της Hurriyet, με τίτλο: «Η Frontex άνοιξε πυρ εναντίον λαθρομεταναστών στον Έβρο. Ένας νεκρός» .
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την περασμένη Τετάρτη το πρωί, στην περιοχή Ουζουνκιοπρού της Ανδριανούπολης, τουλάχιστον 50 λαθρομετανάστες επιχείρησαν να διασχίσουν με πέντε φουσκωτά τον Έβρο. Όταν όμως η πρώτη βάρκα, που μετέφερε 10 άτομα, έφθασε στην ελληνική όχθη, εντοπίστηκε από περίπολο των ανδρών της FRONTEX, οι οποίοι δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των λαθρομεταναστών, όταν εκείνοι -σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας- έπεσαν στο ποτάμι για να γλυτώσουν τη σύλληψη. Συνέπεια ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός λαθρομετανάστη!
Το συμβάν, αναφέρει η Hurriyet, καταγγέλθηκε στους στρατιώτες του τουρκικού μεθοριακού φυλακίου και όταν έφθασαν οι στρατιώτες, βρήκαν 47 μετανάστες από το Αφγανιστάν, την Μπούρμα και την Σομαλία και τον νεκρό λαθρομετανάστη που είχε χτυπηθεί στην πλάτη. Η σφαίρα, που βρέθηκε στην πλάτη του δολοφονημένου μετανάστη που έχασε την ζωή του, είναι από όπλο MP 5. Αυτή την εκδοχή παρουσιάζουν οι Τούρκοι…
Η «prionokordela.gr» επικοινώνησε με τον αστυνομικο διευθυντή Αλεξανδρούπολης, κ . Τσουκνάδη, υπό τη διοίκηση του οποίου βρίσκονται οι άνδρες της FRONTEX, ο οποίος δίεψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της Hurriyet, λέγοντας ότι «ούτε σε εμάς, ούτε στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας έχει αναφερθεί αντίστοιχο περιστατικό»!
Η «prionokordela.gr», όμως, δεν αρκέστηκε στην απάντηση του αστυνομικού διευθυντή Αλεξανδρούπολης. Έτσι ανέτρεξε στο αρχείο της και διαπίστωσε ότι στις 22 Αυγούστου, στην περιοχή των Λαβάρων Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες, μαζί με κλιμάκιο της FRONTEX, είχαν εντοπίσει και συλλάβει έναν δουλέμπορο από τη Μιανμάρ, ο οποίος προσπαθούσε να περάσει με φουσκωτά (!) 59 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και τη Σομαλία από την τουρκική όχθη στην ελληνική. Οι λαθρομετανάστες, που επέβαιναν στο φουσκωτό, όμως, πήδηξαν στο ποτάμι και κατάφεραν να ξεφύγουν.
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/8/11 22:26

    Αναρωτιέμαι γιατί αυτά τα μεταναστάκια δεν μένουν στην Τουρκία. Πως δηλαδη εισέρχονται στη γείτονα χώρα και δεν κάθοννται εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/8/11 07:17

    Ουτε σε μας δεν θελουν να μεινουν. Απλα η Ελλαδα σεβομενη συμβασεις, δεν τους αφηνει να φυγουν προς τις αλλες χωρες της ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *