ροή ειδήσεων

Σταματά τα δρομολόγια από τον Οκτώβριο η RYANAIR;

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του τουρισμού η φήμη που φέρει την RYANAIR να σταματά τα δρομολόγιά της μέσα στο Φθινόπωρο...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι από τον Οκτώβριο, η εταιρεία χαμηλού αεροπορικού κόστους RYANAIR, θα διακόψει τα δρομολόγια της για Ρόδο και Κω.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το ζήτημα αυτό, αλλά μέσω ιντερνέτ δεν είναι δυνατόν να κάνει κανείς κράτηση με την εταιρεία για μετά τον Οκτώβριο.

Αν η πληροφορία αυτή είναι αληθής, τότε οι συνέπειες για τον τουρισμό στην περιοχή μας θα είναι περισσότερο από δυσμενείς, αφού στις πτήσεις της RYANAIR, στηρίζουν όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού την επιμήκυνση της περιόδου.

Ειδικά για την Κάλυμνο θα είναι μια απογοητευτική εξέλιξη, αφού την περίοδο αυτή υπάρχει κίνηση από τους αναρριχητές προς το νησί και η πτήσεις της εν λόγω εταιρείας ήταν μια μεγάλη ανάσα για την μετακίνηση των επισκεπτών.

Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία για την απόφαση αυτή της εταιρείας είναι η αθέτηση της συμφωνίας για τη συνδιαφήμιση, από πλευράς του ελληνικού κράτους.

Παλμός του Αιγαίου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/8/11 11:56

    Προφανως η συγκεκριμενη εταιρια μπηκε στο ματι της OLYMPIC AIR, της AEGEAN, της TUI και της THOMAS COOK που εχουν δικα τους αεροπλανα και πτησεις και γι αυτο τον λογο ψαξαν να βρουνε τροπο να την απομακρυνουνε οπως ισως εχει ηδη γινει με την EASY JET! Αν η Ροδος δεν βαλει δικη της αεροπορικη εταιρια με πτησεις charter οπως εχει κανει η Κρητη με την SKY EXPRESS θα εξαρτιωμαστε απο τα μεγαλα πρακτορεια που μονοπωλουν τις φθηνες πτησεις και εχουνε θεσεις μονο για τα τα warrantee συμβολαια με τα πενταστερα και τις αλυσιδες. Κατα αυτο τον τροπο οι μικρομεσαιες επιχειρησεις θα πεσουν εξω και ο τουρισμος θα ειναι κατευθυνομενος γιατι αν και θα γινονται κρατησεις ειτε απο το internet ειτε τηλεφωνικως οι μικρομεσαιοι δεν θα χουνε δουλεια γιατι οι υποψηφιοι πελατες τους δεν θα βρισκουν φθηνες πτησεις να ερθουν στην Ροδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/8/11 12:04

    NIKITIADH AKOUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/8/11 13:36

    Δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αρκετών ιδιωτών και φορέων (Επιμελητήριο-Ένωση Ξενοδόχων-Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων), αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στο κράτος, τους δήμους και τις περιφέρειες.
    Ακούγεται μάλιστα χαρακτηριστικά οτι η κωλυσιεργία με την RYANAIR οφείλεται στο γεγονός οτι τα συγκεκριμένα δρομολόγια τα ορέγεται Έλληνας ιδιοκτήτης αεροπορικής εταιρείας με προσβάσεις και φιλίες στην κυβέρνηση.
    Πρέπει για μια φορά οι Ρόδιοι να αντιδράσουν δυναμικά, γιατί η διακοπή των πτήσεων της RYANAIR θα μας φέρει χρόνια πίσω, έρμαια στον εκβιασμό από τους Τ.Ο. και θα κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε Εταιρείες χαμηλού κόστους να πετάνε τον χειμώνα στην Ρόδο.
    Vagmous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/8/11 14:43

    Θα ειδαν οτι το φθινόπωρο και τον χειμώνα δεν γεμίζουν τα αεροπλάνα τους προς 12νησα.
    Δεν αρκεί μόνο το απο εδώ.

    Αυτοι ειναι επιχειρηματίες και ισχύει για αυτούς το .... "Τζάμπα ουτε η μαμά στον μπαμπά δεν δινει".
    Σε απλά νεοελληνικά βλέπουν οτι στην χαμηλή εποχή του τουρισμού δεν βγαίνουν επιχειρηματικά.

    Ας κάνουν και οι Ρόδιοι ξενοδόχοι κάτι αντίστοιχα προγράμματα που εχουν κάνει Ισπανοί, Πορτογάλλοι, Κύπριοι και οι Τούρκοι της Σμύρνης, τουριστικά πακέτα ,τα golden ages, Senior plus,pension ages, κλπ.
    Αυτά τα προγράμματα με τις 8ήμερες διακοπές για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.
    Θα δείτε τότε πως θα ενδιαφερθούν οι εταιρείες χαμηλού κόστους αν φανεί στον ορίζοντα τέτοια προοπτική.
    Πέρισυ τον Οκτώβριο η Ισπανική χαμηλού κόστους Vueling, απο τρείς φορές την εβδομάδα πρίν με αυτά τα προγράμματα απο Ελλάδα προς Ισπανία , ειχε καθημερινές πλέον αναχωρήσεις .

    Τι περιμένουν εδώ δηλαδή για κάτι αντίστοιχο?
    Τον Νηκιτιάδη? Το κράτος?
    Ο Νικητιάδης και ο κάθε Νικητιάδης δεν τους φταίει.
    Το μυαλό τους φταίει σε αυτούς που λένε οτι ασχολούνται με τον τουρισμό.

    "Συν Αθηνά και χείρα κείνει" λέει ενα αρχαίο ρητό.
    Αλλά σε ολους εδώ ισχύει μάλλον πέσε πίτα να σε φάω, αλλά και να γίνει αυτό κάποιοι θα φωνάζουν μασημένη να πέφτει αυτή για να μην κουράζονται να την μασάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/8/11 23:48

    POLY APLA . STAMATAEI I EPIDOTISI PROS TIN RYR . ETSI EGINE KAI STIS VALEARIDES ME TO POU STAMATISE I EPIDOTISI STAMATISAN TA PANTA.
    EXOUME KAI EMEIS ELLINIKES ETAIRIES BLEPE VIKING & FLY HELLAS ( EXEI KATI AIRBUS ERIPIA KSESKIZONTE STIS KATHISTERISEIS KATHE EVDOMADA) YPARXEI KAI I SKY WINGS 9 (EXEIMD81-83 IPTAMENA FERETRA KSESKIZONTAI KAI AFTA KATHE EVDOMADA STIS KATHISTERISEIS ) YAPRXEI KAI I HELLENIC IMPERIAL ( ME 747-200 30ETIAS YPTAMENOS HAROS) AFTOUS DEN H einai DYNATON NA TOUS EPIDOTISOUME GIATI DEN TOUS KSEREI KANENAS KAI DEN THA KLEINIA MAZEI TOUS KANENAS. I LYSI THA MPOROUSE NA PROELTHEI APO TIS DYO MAGALES ELINIKES ETAIRIES ALLA DYSTIXOS DEN YPARXEI SXEDIASMOS KAI THELISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/8/11 18:00

    Ιπταμενος χαρος και ιπταμενα φερετρα!! χαχαχα καλο 23.48

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *