ροή ειδήσεων

VIDEO: Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο για την Ελλάδα (THAT's GREECE)

Το βιντεάκι αυτό κάνει τον γύρο του κόσμου και ήδη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το...
έχουν παρακολουθήσει. Άλλοι συμφωνούν και άλλοι όχι με το περιεχόμενό του και αυτό το καταλαβαίνει κανείς εάν δει και τα σχόλια που το συνοδεύουν. Όπως και να έχει όμως βοηθάει στο να καταλάβουν με έναν απλό και σύντομο τρόπο όλοι, ότι όσα ακούν από τα ΜΜΕ των χωρών τους δεν είναι πάντα αληθινά ..και σίγουρα παντού υπάρχει ένας μύθος!


 prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/8/11 23:39

    Πολυ καλο... μπραβο σου εσυ που εκανες την αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/11 00:12

    λιγο τραβηγμενο το βιντεο.... δεν ειναι ολα καλα και τελεια. ναι εχουμε ιστορια και παραδοση αλλα πρεπει με νυχια και με δοντια να την κρατησουμε ζωντανη. ναι δουλευουμε πολυ οι ελληνες αλλα οχι ολοι. ναι εχουν κανει πολλα εργα αλλα εχουν φαει καποιοι αλλα τοσα χρηματα.

    ειναι πολυ ωραιο να διαφημιζεται η χωρα μας με αυτον τον τροπο στο εξωτερικο αλλα καλο ειναι εμεις οι ελληνες που ξερουμε τι γινεται πισω απο ολα αυτα τα ωραια που δειχνει το βιντεο να προσπαθησουμε να κανουμε τη χωρα μας ετσι οπως την δειχνει το βιντεο.

    εχω και μια απορια. οταν εγω πηγα στο μουσειο της ακροπολης δεν μου επετρεπαν να βγαλω φωτογραφιες, πως γινεται εδω να υπαρχει βιντεο του μουσειου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/11 01:36

    παρατραβηγμενο, λιγο σταλινικη η παρουσιαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/11 08:53

    Οταν μας βριζουν εσεις φωναζετε και κανετε τον κοσμσο ανω κατω επειδη μας προσβαλαν...Τωρα που ενα βιντεακι λεει καποια πραγματα για μας..εσεις παλι μουρμουρατε κα λετε οτι ειναι υπερβολη και δεν ειναι ετσι...Πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ παρα εσας! Ελεος ρε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/8/11 08:54

    πολύ ωραίο το βίντεο για τα υπόλοιπα της κακομοιριάς ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας πριν γίνουμε κριτές τον πάντων, αυτό είναι εξουσία αλλουνού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/8/11 09:51

    πολύ ωραίο βίντεο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/8/11 14:38

    πολυ ωραια διαφημηση για την Ελλαδα μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/8/11 14:56

    Πολύ ωραίο βίντεο μπράβο στο φίλο που το ανέβασε! Οσο για αυτούς που έκαναν σχόλια κακομοιριάς...Πραγματικά είστε για λύπηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/8/11 17:31

    συμφωνω 14.56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/8/11 18:07

    Πολύ καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/8/11 18:56

    δεν διαφωνει κανεις οτι το βιντεο ειναι πολυ ωραιο..... μεχρι εκει ομως για τους τουριστες που θελουν να ερθουν στη χωρα μας διακοπες. οχι για εμας. ειναι λιγο ανοητο να κανουμε οτι δεν βλεπουμε τι γινεται γυρω μας και να μας πιανει μια περιεργη περιφανεια για την χωρα μας μονο οταν βλεπουμε ενα τετοιο βιντεο. καλο θα ηταν η ελλαδα να γινει οπως φαινεται σε αυτο το βιντεο. δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο. δηλαδη δεν θελετε μια ελλαδα ετσι οπως φαινεται στο βιντεο? αν ναι, τοτε δεν καταλαβαινω γιατι κανατε επιθεση ορισμενοι σε αυτο που γραφω πιο πανω (00:12). και αν δεν σας αρεσει η αποψη μου τοτε πολυ απλα μη τη συμμεριζεστε, δεν ειναι αναγκη να λετε οτι οποιος διαφωνει μαζι σας ειναι κακομοιρης ή οτιδηποτε αλλο. δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ολοι να συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/8/11 19:05

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ! ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!! ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/9/11 14:38

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ! ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΣ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/10/11 14:56

    Συμφωνω απόλυτα με τον <<12/08/11 18:56>>. Ίσως όλα αυτά να είναι αλήθεια σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν μπορούμε έτσι απλά να ξεχάσουμε την διαφθορά που υπάρχει γύρω μας. Πρέπει να θυμόμαστε ότι με τη θέληση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, και να προσπαθούμε ο καθένας μόνος του να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να διαμορφώνουμε έναν καλύτερο κόσμο. Και δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας όπως λένε κάποιοι ή μιζέριας, όλα αυτά είναι πράγματα που βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας. Δεν γίνεται μόνο να βλέπουμε τα θετικά και να χαϊδεύουμε τα αφτιά μας. Όλα θέλουν προσπάθειια και θέληση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *