ροή ειδήσεων

H ΑΕΚ έχασε απο κάποια Στούρμ με 1-2

Φάτσα με τον... γκρεμό είναι η ΑΕΚ, μετά την ήττα με 1-2 από τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με γκολ των αυστριακών στο 88' και τις καθυστερήσεις!...
Η ανόητη αποβολή του Δέλλα στο 53' άλλαξε το ματς. Αποδοκιμασίες για Χιμένεθ.

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο παιχνίδι, δείχνοντας ότι άφησε πίσω της τα απανωτά στραπάτσα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δυστυχώς, όμως για την ομάδα του Χιμένεθ οι 4-0 τελικές προσπάθειες στο πρώτο 10λεπτο, δεν καρποφόρησαν και γι' αυτό ευθύνεται κυρίως ο Μπέλεκ, ο οποίος έχασε το... άχαστο στο 6`, αλλά και ο Τσάβλινα, ο οποίος απέκρουσε επικίνδυνο σουτ του Γκούντιονσεν από το ύψος του πέναλτι....και μετά κάθισεΜετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός και η ποιότητα του αγώνα έπεσαν κατακόρυφα, με τον Χοσέ Κάρλος στο 31` να υπενθυμίζει ότι η μοναδική ομάδα που μπορεί να απειλήσει είναι η ΑΕΚ και τον Αραμπατζή να παραμένει ένας από τους... θεατές που δεν πλήρωσαν εισιτήριο για το αποψινό παιχνίδι.

Ταμπούρι και... ΑντερλεχτΟι αυστριακοί παρέμεναν καλά "ταμπουρωμένοι" μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μη δίνουν χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν έβρισκαν διαδρόμους για την εστία της Στουρμ. Το ημίχρονο έληξε και στα αποδυτήρια οι παίκτες της ΑΕΚ έμαθαν για τη νίκη της Αντερλεχτ στη Ρωσία, που καθιστά τους βέλγους φαβορί του ομίλου.

Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος... Στάντφεστ και γκολΗ ΑΕΚ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη. Ενα σουτ του Λεονάρντο, με το ξεκίνημα, ήταν απλά ο προάγγελος για το γκολ του 50ου λεπτού. Ο Λεονάρντο βγήκε με κινηματογραφική ταχύτητα στην αντεπίθεση, σέντραρε ο Χοσέ Κάρλος πλάσαρε και ο... Στάντφεστ με κεφαλιά το σιγούρεψε, κάνοντας το 1-0 σε βάρος της ομάδας του.

Λάθος ο Δέλλας και αποβολήΟι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 52`, χάρη σε ένα αψυχολόγητο λάθος του Τραϊανού Δέλλα στην άμυνα, που τον ανάγκασε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε 3 λεπτά και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ανέβουν και να πάρουν το κέντρο, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους για την εστία του Αραμπατζή.

Γιούχα στην αλλαγή του ΛεονάρντοΣτο 67' ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να αντικαταστήσει τη μοναδική πηγή κινδύνου για την εστία της Αντερλεχτ, τον Λεονάρντο, και ο ισπανός έγινε δέκτης αποδοκιμασιών για την επιλογή του αυτή. Μάλιστα, ο Κλωναρίδης, ο οποίος πέρασε στη θέση του λίγο έλειψε να προσφέρει στον Μπόντουλ το γκολ της ισοφάρισης, αλλά το σουτ του κροάτη από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Μπλακ άουτ και ανατροπήΣτα τελευταία λεπτά, όλη η ομάδα της ΑΕΚ έπεσε σε λήθαργο... Επαθε μπλάκ άουτ και δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά! Ενα στο 87' από συνδυασμό δεξιού μπακ και κεντρικού αμυντικού (!) και ένα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον νεοεισελθών Χάας.

sport.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/9/11 22:24

    Μονο ο ΠΑΟΚ τιμαει την Ελλαδα! Γαβρος και Χανουμι μας εχουν ξεφτιλισει! μηδεν βαθμους και απ'οτι φαινεται εκει θα μεινουν! Τουλαχιστον δωστε παραιτηση και μεινετε στην Ελλαδα να κλεβετε και να λετε οτι εχετε καλες ομαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/11 23:00

    Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/11 23:03

    ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/9/11 01:05

    Εσύ μωρή βαζέλα που το ανέβασες αυτό με ποιόν έπαιζες αυτή την εβδομάδα????? με τα σούρμενα???? γελοίε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/9/11 04:08

    κολυμπιακος = αποτυχια 100% στην ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/9/11 07:28

    01:05 ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟ! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *