ροή ειδήσεων

Ταπεινωτική ήττα της ΑΕΚ απο την ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ με 4-1

Η ΑΕΚ προδόθηκε από την αμυντική λειτουργία της και διασύρθηκε 1-4 από την Αντερλεχτ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League....
Πρωταγωνιστής των βέλγων ο Ματίας Σουάρεζ (χατ τρικ), τον οποίο έκαναν οι αμυντικοί της Ενωσης να μοιάζει με τον συνώνυμο του Λουίς… Και μέσα στην «τούρλα… της Πέμπτης» ήρθε να προστεθεί η αψυχολόγητη ενέργεια του Μανωλά, ο οποίος άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες στο 77`.
Ανταλλάζεις… Λεονάρντο;Ο βραζιλιάνος, ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται στα ανταλλάγματα σε οποιαδήποτε μεταγραφή θέλει να κάνει η ΑΕΚ, ήταν ο μοναδικός που έπαιζε... τρία επίπεδα πιο πάνω από τους υπόλοιπους παίκτες της Ενωσης. Εκοβε - έραβε, πίεζε, μοίραζε και παρέδιδε μαθήματα τεχνικής και φυσικής κατάστασης στους Λυμπερόπουλο - Γκούντιονσεν, που αν και οι πιο κοντινοί του, δεν μπορούσαν να τον (παρ)ακολουθήσουν. Το φανταστικό γκολ που πέτυχε ήταν απλά το επιστέγασμα μιας εκπληκτικής απόδοσης, που επισκιάστηκε από την άμυνα της ομάδας του.
Πού `ναι η μπάλα;Η άμυνα της ΑΕΚ είχε μείνει στην Αθήνα... Δεν εξηγείται αλλιώς η φάση του πρώτου γκολ, με τον Σουάρεζ να πιάνει "κότσο" τους Δέλλα - Κωνσταντόπουλο και να σκοράρει ξαπλωμένος! Ούτε το πώς έχασε στη φάση του δεύτερου γκολ ο Κώστας Μανωλάς τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό του, Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ακόμα κι όταν ο Λεονάρντο αναπτέρωσε τις ελπίδες της Ενωσης για θετικό αποτέλεσμα, μέσα σε 4 λεπτά ο Σουάρες εξέθεσε την κίτρινη οπισθοφυλακή. Αρχικά "έσπασε" τη μέση του Γεωργέα και με ασύλληπτο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κωνσταντόπουλο, κάνοντας το 3-1 πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Τρεις αλλαγές σε 25 λεπτά, αλλά καμία… αλλαγήΣτο 46` ο ισπανός αντικατέστησε τον Λαγό με τον Χοσέ Κάρλος και στο 57` διαπίστωσε ότι το πνεύμα του Λύμπε ήθελε, αλλά η σάρκα δεν μπορούσε – περνώντας στη θέση του τον Μπέλεκ. Μέχρι το 70` είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του, βγάζοντας και τον Λεονάρντο (πέρασε τον Σιαλμά). Τίποτα, όμως, δεν μπορούσε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ. Ανάπτυξη και δημιουργία… μηδέν, ανάσες… μηδέν, με την Αντερλεχτ να κρατάει με χαρακτηριστική ευκολία την διαφορά ασφαλείας στο σκορ.
Νεύρα, κόκκινη και… ταφόπλακαΗ εμφάνιση και το 3-1 προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες της ΑΕΚ. Ενδεικτική ήταν η ενέργεια του Κώστα Μανωλά, ο οποίος ενώ έκοψε καθαρά –σε κόρνερ- προσπάθεια του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, πήγε να του ζητήσει το λόγο, επειδή ο σέρβος έπεσε στο έδαφος. Ακολούθησε κοκορομαχία μεταξύ των δύο, παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα, αλλά ο Μανωλάς είχε ήδη μία και αποβλήθηκε… Οι λίγες ελπίδες για τη διαδρομή «Κόλαση – Παράδεισος», ελαχιστοποιήθηκαν και έσβησαν οριστικά στο 86` όταν ο Ματίας Σουάρεζ, εξέθεσε –και- τον Δέλλα, γράφοντας το τελικό 4-1.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/9/11 01:35

    Η ΠΑΟΚΑΡΑ θα σας βάλει τα γυαλια!!! ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!! Η μοναδική ομάδα που φέρνει βαθμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/11 02:29

    Απο που και ως που ρεζιλίκι του Ολυμπιακού; Η ομάδα ήταν ανέτοιμη και φάνηκε καθαρά.Το καλύτερο θα ήταν φυσικα η νίκη ή έστω ισοπαλία,αλλά έχασε με 1-0. Δικαιολογίες όμως δεν χωρανε..ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/11 07:50

    02:29 Φιλε διαβαζεις πολυ Πρωταθλητη!! πες μου σε παρακαλω ΜΙΑ ευκαιρια που εκανε ο Ολυμπιακος? Καλα θα μας τρελανετε? Η Μαρσειγ εκανε τουλαχιστον 4 καλες ευκαιριες+Δοκαρι και μιλατε για ισοπαλια? Το μονο που ειχες ηταν υπεροχη δηλαδη περισσοτερη ωρα την μπαλα ο Ολυμπιακος!! Ξαναβαλε να δεις τον αγωνα και θα καταλαβεις οτι το 0-1 της Μαρσειγ ηταν λιγο να λετε και ευχαριστω που δεν ηταν μεγαλυτερο το σκορ!Στο Γαλλικο πρωταθλημα η Μαρσειγ δεν παει καλα και ηρθε εδω και την αναστησατε!ακου λεει Ισοπαλια...θα ηταν μεγαλη αδικια για την Μαρσειγ...Χωρις ευκαιριες που πας ρε καραμητρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/9/11 08:34

    16/9/11 02:29 ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ? Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!! Η ΜΑΡΣΕΙΓ ΕΙΧΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ! ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 0-3 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/9/11 11:10

    Τώρα που σταμάτισαν τα μέσα φανερώνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη η πραγματική αξία των "μεγάλων" ελληνικών ομάδων.

    Δούλεμα τόσα χρόνια ...και εσείς τρέχατε να τους δείτε στο στάδιο, στη τελεώραση και στα ΠΡΟΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/9/11 12:50

    γκομενες ευρωπαίες γαυροι ΑΕΚ βαζελια... μόνο οι παοκτουρκοι πανε καλα ,ουστ!αλλοθρησκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/9/11 13:31

    Είναι δυνατον να μαλώνουν ρόδιοι για αλλωνών περιοχών ομάδες; Βάλτε μυαλό και κοιτάχτε τον τόπο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/9/11 13:54

    ΝΑΙ ΡΕ 13:31,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΟΔΟΣ & ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΣΤΗΣΑΚΗΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/9/11 14:17

    Το θέμα δεν είναι η κατηγορία που θα παίζουν αλλά η στήριξη του τόπου. Απο τη Ρόδο είσαι ή απο την
    Αθήνα; Αλλα μάλλον προτιμάς να βλέπεις την ομάδα σου στην τηλεόραση και για να τη δείς απο κοντά να θές ενα τσουβάλι φράγκα για εισητήρια, μεταφορές κλπ και τα φράγκα που θα δίνεις να στα τρώνε οι αθηναίοι και να κάνουν υπερομάδες και γηπεδάρες στο μέρος τους. Δηλαδή να σε πιάνουν κότσο οι πανωμερίτες. Όσο για τα ξεφτιλίκια με τους στησάκηδες που λές τα κάνουν όλοι απο Α μέχρι Γ αλλα κανείς δεν έχει τ'αρχίδια να ρίξει τις μεγάλες ομάδες γι'αυτό και την πλήρωσαν κάτι βόλοι και καβάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/9/11 14:29

    και πού μάθατε μπάλα ρε οι ροδιτες και μιλάτε; ακόμα κόβετε τον πατσά με το ψαλίδι και έχετε και άποψη. άντε ρε που αν δεν ήταν οι Ιταλοί κ οι πανωμερίτες ακόμα βολβούς θα τρώγατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/9/11 14:35

    AAAAAXXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXAXAXAAXXAAXAXXAAXXAAXXAXAXA KLAIIWWWWWW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *