ροή ειδήσεων

Αιτήσεις σε ΙΕΚ του ΕΚΑΒ για πληρώματα ασθενοφόρου

Μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να φοιτήσουν στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ, στην ειδικότητα
“Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου”
κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου
(φθινοπωρινό).

Η ειδικότητα θα λειτουργήσει στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν στο ΙΕΚ πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα τίτλο σπουδών Ενιαίου Λυκείου ή άλλο ισότιμο προσόν με αυτόν και να έχουν στην κατοχή τους επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών ολοκληρώνεται, όπως προαναφέρθηκε, στις 7 Σεπτεμβρίου, και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους ΙΕΚ ΕΚΑΒ (Αθήνα: Τέρμα Οδού Υγείας και Μεσογείων, Χολαργός, τηλ. 210 7460137, Θεσσαλονίκη: Μαβίλη 33, Πουρνάρι Πυλαίας, τηλ. 2310 397156-7, Ρόδος: Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου-Αγιοι Απόστολοι, τηλ. 22410 60933).

Την πρόσληψη εκπαιδευτών για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2011-2012 ανακοίνωσαν εννέα Τμήματα ΙΕΚ ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας) της χώρας. Οι εκπαιδευτές θα προσληφθούν με ωριαία αντιμισθία για να καλύψουν διδακτικές ανάγκες μαθημάτων της ειδικότητας “Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου” των ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου, Χανίων, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Ρόδου.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν: α) Γιατροί με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εφαρμογή και διδασκαλία της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής (γιατροί Κινητών Μονάδων, αεροδιακομιδών, ΤΕΠ κ.λπ.), οι οποίοι έχουν περατώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ για γιατρούς της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής.

β) Γιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και ιδιώτες με πιστοποιημένη κατάρτιση στο αντικείμενο της Επείγουσας Ιατρικής.

γ) Νοσηλευτές με αποδεδειγμένη κατάρτιση στην εφαρμογή Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

δ) Πληρώματα ασθενοφόρων-διασώστες για τις πρακτικές ασκήσεις-φροντιστήρια,

ε) Επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων που κρίνονται κατάλληλοι για την εκπαίδευση των διασωστών-πληρωμάτων ασθενοφόρων καθώς και καθηγητές Αγγλικών ΠΕ ή επιπέδου Proficiency.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους υποψήφιους διαρκεί μία εβδομάδα, από την 1η μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 8.00 έως 13.30 στα κατά τόπους ΙΕΚ ΕΚΑΒ, αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο άτομο. Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ταχυδρομικά δεν θα γίνονται δεκτές.

jobalert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *