ροή ειδήσεων

Πέταξαν σε λάκκο, ανθρώπινα οστά μέσα σε μια σακούλα!

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι τα οστά ανήκουν σε άτομο που απεβίωσε πριν από περιπου 20 χρόνια...

Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν μια νεκροκεφαλή και δύο οστά από χέρια, σε σακούλα σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, τα οστά βρέθηκαν σε αυτοσχέδιο τάφο, κοντά σε ερειπωμένο και κατεστραμμένο μοναστήρι, σε άβατη περιοχή στο βουνό «Στουκόκκους» στην Κάλαθο, σε μεγάλη απόσταση από τον οικισμό.

Οι αστυνομικοί της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου αποφεύγουν μέχρι στιγμής οποιαδήποτε εκτίμηση και περιμένουν περισσότερα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα.

Τα οστά, που προέρχονται από άνθρωπο που απεβίωσε και θάφτηκε πριν από 20 έτη περίπου, τοποθετήθηκαν, όπως έχει προκύψει από την έρευνα από άγνωστο στο συγκεκριμένο σημείο σε πλαστική σακούλα πρόσφατα! Για το γεγονός αυτό δίνονται διάφορες ερμηνείες από κατοίκους της περιοχής που δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο τα οστά να εκλάπησαν από οστεοφυλάκιο σε νεκροταφείο της Ρόδου και να χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες τελετής «μαύρης μαγείας»!

Το χρονικό της υπόθεσης…
Μια ομάδα από φορείς της Καλάθου, προεξέχοντος του νυν προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Γεωργίου Φάκκα, ο οποίος έδωσε μάλιστα την περασμένη Παρασκευή κατάθεση στο ΑΤ Αρχαγγέλου, ξεκίνησε μια προσπάθεια για την ανεύρεση, αναστήλωση και επαναθεμελίωση παλαιών μοναστηριών στη δημοτική ενότητα.

Μεταξύ άλλων το 2009 βρέθηκε στο βουνό «Στουκόκκους», το ψηλότερο βουνό στην Κάλαθο και σε σχεδόν απροσπέλαστο σημείο ένα ερειπωμένο μοναστήρι το οποίο από τις μαρτυρίες φέρεται να είχε αφιερωθεί στον Αγιο Ιωάννη το Θεολόγο.

Στόχος των τοπικών φορέων ήταν η αναστήλωση του συγκεκριμένου μοναστηριού και για τον λόγο αυτό ο κ. Φάκκας φωτογράφησε και κατέγραψε ό,τι είχε απομείνει από το εσωτερικό και το εξωτερικό του. Ο κ. Φάκκας που διαπίστωσε ότι κοντά στο κατεστραμμένο Ιερό και ανατολικά σε απόσταση 10 μέτρων άγνωστοι είχαν ανοίξει ένα λάκκο. Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και φωτογράφησε εκ νέου το χώρο με το κινητό του τηλέφωνο…

Την 4η Σεπτεμβρίου 2011 ένας δάσκαλος με τους οικείους του ζήτησαν πληροφορίες από τον κ. Φάκκα για να μεταβούν στο ερειπωμένο μοναστήρι και λίγες ώρες αργότερα τον ενημέρωσαν ότι στο ίδιο σημείο που εκείνος είχε δει το λάκκο άγνωστοι τον είχαν κλείσει με μια επίπεδη πέτρα και στο εσωτερικό του είχαν τοποθετήσει μια σακούλα από σούπερ μάρκετ που περιείχε τα οστά που προαναφέραμε. Ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία και η Εισαγγελία που διενεργούν, έρευνα, για να λύσουν το μυστήριο…
24wro.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/11 09:50

    δημόσιος υπάλληλος είναι ή συνταξιούχος μετά τα νέα μέτρα (όλους θα μας πεθάνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *