ροή ειδήσεων

Οι Τούρκοι βγάζουν το Σισμίκ στο Αιγαίο

Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν ότι συνοδεία πολεμικών σκαφών βγάζουν το ΣΙΣΜΙΚ στο Αιγαίο για έρευνες. Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ  χαρακτήρισε «προβοκάτσια» των ...
ελληνοκυπρίων τις υποθαλάσσιες έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας και απειλεί πως το ερευνητικό σκάφος ΣΙΣΜΙΚ θα βγει στο Αιγαίο και ενδέχεται να συνοδευτεί από το Ναυτικό.



prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/11 14:41

    Eκείνο το σκάφος τους που το έβγαζαν παλιά (προ 20ετίας περίπου), το CHIBOGLOU" η αλλοιώς η Τσιμπουκλού, το έχουν ακόμη?
    Ξέρει καννένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/11 15:18

    Βρε δε γαμιόσαντε λέω γώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/11 15:32

    Μποικοταζ σε ολα τα μαγαζια της Ροδου που τα εχουν Τουρκοι(Κομμενοι)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/11 16:56

    Ατομικη βομβα μεσα στην αγκυρα θελουνε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/11 17:35

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ " ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ" ,ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/9/11 18:34

    19/9/11 1532 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΕΧΡΙΤΗ ¨ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑRA LIDDLE CARFUR ΚΑΙ JAMBO ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΣ ΠΑΡΑ? ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΒΛΑΚΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/9/11 18:44

    19/9/11 15:32 ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/9/11 19:59

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ 1 ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ), ΣΤΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/9/11 21:26

    19/9/11 18:44
    ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ! ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΟΜΜΕΝΕ!! ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!! ΟΥΣΤΤ ΡΕ ΤΟΥΡΚΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/9/11 21:37

    18:34 Απο χιλιόμετρα φαίνεσαι ότι είσαι Τουρκαλάς!Πως σε λένε? Χασάν? Μουράτ? Γιουσούφ? όπως και να λέγεσαι στα @@μας!! όλοι μποικοτάζ απο τα τούρκικα μαγαζιά της Ρόδου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/9/11 22:02

    18:44 kai 18:34 απολειφαδια ψευτοελληνες εχετε υπ οψην οτι τα απο τα μαγαζια που λετε ζουν οικογενειες ελληνων. διαβαστε καλα αυτα που γραφω και απαντηστε αν θα σας αρεσε να κατηγορουν ετσι τους ορθοδοξους που ζουνε στην τουρκια. επισης αν σας ενδιαφερει ψαξτε και το dna σας για να δειτε ποσο πραγματικα ειστε ελληνες και να δειτε τινος απογονοι ειστε γιατι ποτε δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/9/11 22:30

    Τουρκαλαδες της Ροδου αν γινει πολεμος κανονιστε να φυγετε γιατι εδω δεν θα σας χωραει πια! Αφηστε τα χωραφια που εχετε κλεψει απο τους ελληνες και δρομο απεναντι κομμενοι! Και θα συμφωνησω κι εγω μποικοταζ απο ολα τα μαγαζια που τα εχουν τουρκαλαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/9/11 23:25

    22.30
    ΩΙΜΕ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/9/11 23:38

    Siga ta aimata rampo!
    Pao stou tourkou Gia pagotaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/9/11 00:12

    19/9/11 23:38
    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ...

    Ο ΡΑΜΠΟ...:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/9/11 00:20

    23:38 ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟ...ΚΟΜΜΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/9/11 00:32

    AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ PAGOTAKIA
    http://www.youtube.com/watch?v=EYsfl1YSQJI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/9/11 02:40

    ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ(ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ),ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/9/11 03:04

    prin milhsete psaxte to. o tourkos p.x. pou lete me ta pagwta ektos tou oti doulevoun mono ellhnes, dinei glyka se ftwxes oikogeneies, sto orfanotrofeio kai diafora. kai akomh einai dikoi mas anthrwpoi megalwsame mazi tous, eimaste to idio kai den ta lew auta epeidh exw opoiodhpote sumferon, oyte doulevw se kapoio magazi, sto logo tis timhs mou apla exw filous opws oloi mas poy phgame sxoleio eite geitones.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/9/11 05:54

    Μακαρι να μην υπαρχει αεριο και πετρελαιο να ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/9/11 07:40

    00:20 ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/9/11 09:42

    03:04 Σχεδον το 90% που ειναι στην πωληση δηλαδη οι κοπελες ειναι Τουρκες! μονο στο εργαστηριο δουλευουν καποιοι Ελληνες!! το ξερω πολυ καλα διοτι εχω ατομο που ειναι εκει! Στα ορφανοτροφεια που λες οτι δινει γλυκα ειναι αυτα που του περισσευουν..και αλλωτε τα δινει σε καποιους που ερχονται για τα ζωα και αλλωτε σε ιδρυματα!Με τα λεφτα που βγαζει ο Τουρκος κανει επενδυσεις απεναντι! παλαιοτερα ειχε ακουστει οτι στελνει και λεφτα για τον Στρατο της τουρκιας ωστε να εχει προνομια!! Επειδη λοιπον καποιος μιλησε για ιστορια θα σου πω οτι ακομη μυριζει το αιμα απο τα 300 χρονια σκλαβιας! Και για καποιους που κανουν τους εξυπνους σας λεω τουτο..αν γινει πολεμος ο Τουρκος που ζει και τρωει και πινει και εχει παρεες Ελληνες θα παρει το οπλο να πολεμησει διπλα μας? Δεν νομιζω! Λοιπον κοψτε τις μπαρουφες και αν πραγματικα αγαπαπατε τα χωματα που εχυσαν οι γνωστοι ηρωωες το αιμα τους καντε ολουε τουε τουρκους περα!!

    ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/9/11 12:03

    09:42 Το άτομο που δουλεύει εκεί δεν στα χει πει καλά ή είχε λόγο να διαστρεβλώσει την αλήθεια, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας και να ρωτήσεις εσύ ο ίδιος για δουλειά και ίσως καταλάβεις καλύτερα, Δεν γίνανε επενδύσεις ποτέ σε καμία Τουρκία διότι η επιχείρηση είναι εδώ και πολλά χρόνια χρεωμένη και υποθηκευμένη, άλλωστε η Τουρκία με τόσες γενοκτονίες που συνεχίζει να κάνει αν δεν το χετε καταλάβει έχει σπόνσορα το ΝΑΤΟ και δεν χρειάζεται κανένα ζαχαροπλαστείο(ήμαρτον) για να επενδύσει στον στρατό. Επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι πιστεύουν στην ορθή πίστη, οπότε στις δύσκολες στιγμές θα σου φανεί πιο χρήσιμος καποιος που αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα από αυτόν που έχει DNA ελληνικό,αλλά την έχει ήδη προδώσει. Υ.Σ. (δεν έχω την ίδια άποψη και για τους μουσουλμάνους της Θράκης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/9/11 21:34

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ Κ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ?ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ?ΕΚΕΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!!!ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Κ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΙΑΞΕ ΠΟΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/9/11 02:04

    pos kanei mpas o malakas o paliotoyrkos o 18.34.to proto pou tha kaei na eiste sigouri tha einai i stani reeeeeeeeeeeee.hellas.cobra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *