ροή ειδήσεων

Με πυρηνικό ολοκαύτωμα απειλεί ο Ερντογάν την Δύση και καταβύθιση των πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ!

Ε λοιπόν σας το λέγαμε  ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρ.Τ Ερντογάν είναι παράφρων, αλλά δεν είχαμε ούτε εμείς φανταστεί το μέγεθος και την… «ποιότητα» της...
παραφροσύνης του! Μιλώντας στην τελετή αποδοχής της MILGEM, ουσιαστικά εξήγγειλε πρόγραμμα απόκτησης πυρηνικών όπλων!  Είπε λοιπόν ο Ρ.Τ. Ερντογάν: «Ακόμα και χώρες με εθνικό εισόδημα πολύ χαμηλότερο από το δικό μας αποφάσισαν να φτιάξουν πυρηνικά όπλα, επειδή τα διέθεταν οι αντίπαλοί τους και το κατάφεραν. Αυτό μπορεί να κάνει και η Τουρκία αν χρειαστεί!».
Τώρα ποιος θα μπορούσε να είναι ο εχθρός που θα εισπράξει τα φανταστικά πυρηνικά του Τούρκου Πρωθυπουργού; Μα και βέβαια η Δύση στο σύνολό της! Η τελετή αποδοχής του πλοίου και η ένταξή του στον τουρκικό στόλο έγινε την ημέρα της 473ης επετείου της νικηφόρου για τους Οθωμανούς ναυμαχίας της Πρέβεζας και ο Ρ.Τ. Ερντογάν θεώρησε σωστό και λογικό να πει τα εξής: «Τότε ο στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο σήμερα. Συνιστώ στη διεθνή κοινότητα να διδαχτεί από το μάθημα της νίκης στην Πρέβεζα. Τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δεν τελειώνουν στις ακτές μας. Ξεκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ και φθάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό!». Βρε μανία με τους Ινδούς, τι σου έκαναν άνθρωπέ μου; Ξέρουμε… ξέρουμε, ξέχασες να πεις για τα τουρκικά συμφέροντα στα Νησιά του Πάσχα!
Μάλιστα, όσοι ακόλουθοι Άμυνας των χωρών της Δύσης που είχαν προσκληθεί στην τελετή, είχαν μαλλιά τα έχασαν, οι υπόλοιποι… το γλίτωσαν και καθώς νόμιζαν αρχικά ότι δεν είχαν ακούσει καλά, ζήτησαν ολόκληρο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο, όπου εκεί διαπιστώθηκε, ότι όντως ο Ερντογάν απειλούσε με καταναυμάχηση τους Δυτικούς!
Βέβαια εμείς στην prionokordela.gr, επειδή κατά βάθος τους αγαπάμε τους γείτονές μας και ειδικά τον Ταγίπ, ε να μην του θυμίσουμε τώρα τι έπαθε ο Οθωμανικός Στόλος στην Ναυμαχία της Ναυπάκτου; Να μην του θυμίσουμε τι έπαθε ο Οθωμανικός Στόλος και στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου; Έτσι… επειδή πιάσαμε την ιστορία και για την… ιστορία κάπως έτσι ξεκίνησε να διαλύεται κομμάτι – κομμάτι η Οθωμανική Αυτοκρατορία! Με τις υγείες σας κ. Ερντογάν!
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/9/11 10:36

    Αυτά να τα βλέπουν οι μαλάκες οι φλώροι οι Ευρωπαίοι που κατέστρεψαν την Ελλάδα και άφησαν την Τουρκία να φλυαρεί και να απειλεί τώρα και εκείνους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/11 10:42

    ΣΚΑΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑ@@@κΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.ΔΕ ΚΟΙΤΑ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ "ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ" ΣΙΓΑ,ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΘΕΛΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΛΕΙ ΠΑΛΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΡΕΤΖΕΠΗΣ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΟΣΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΤΙΤΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΙΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ Ο Μ@@@@Σ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙ ΥΣΗΧΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    SV5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/11 13:55

    Ας κανει κανα κιχ και σου λεω εγω που θα τον στειλουν οι Αμερικανοι και οι Ρωσσοι που κανουν κεφι τα πετρελαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *