ροή ειδήσεων

Τα χρέη του δήμου της Ρόδου στο υπουργείο Εσωτερικών

Οι τρόποι που θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του δήμου Ρόδου, τέθηκαν επί τάπητος στη σχετική σύσκεψη... που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Εσωτερικών.

Σε αυτήν, μετείχαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νίκος Τσουκαλάς, ο αντιδήμαρχος Έργων κ. Μανώλης Σαββής, ο πρόεδρος της εταιρείας «Πηγές Καλλιθέας» κ. Γιάννης Περδίκης, ο διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μανώλης Γκάσης και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών κ. Αρετή Μπιλιά.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι τρόποι και οι όροι, με τους οποίους μπορεί ο δήμος να ενταχθεί σε πρόγραμμα εξυγίανσης. Η πρόταση του δήμου θα κατατεθεί σήμερα και θα κοινοποιηθεί και στην ΚΕΔΚΕ

Οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ζήτησαν από το υπουργείονα τους χορηγηθεί νέο δάνειο ύψους 20.000.000 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και να παραταθεί η αποπληρωμή των παλαιών δανειακών υποχρεώσεων.

Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και νέα συνάντηση του ίδιου του δημάρχου με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Π. Κουκουλόπουλο.

troktiko.eu

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *