ροή ειδήσεων

‘Ερχονται προσλήψεις…

Σε 20 -30 ημέρες θα αρχίσει το περίφημο σχέδιο για τις 55.000 θέσεις εργασίας 5-6 μηνών για το οποίο είχε γίνει μεγάλος θόρυβος για τις εμπλεκόμενες ΜΚΟ.  Για τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της ανεργίας...

Κατά τις πληροφορίες  «Αυτή την περίοδο προσπαθούμε να θέσουμε σε υλοποίηση όλα τα προγράμματα που έχουμε σχεδιάσει από το καλοκαίρι και θα το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με  με την κοινωνική εργασία και με τα έργα την αυτεπιστασία στους δήμους ενω θα υπάρχει και σκέλος για την ενίσχυση  επιχειρήσεων για τη διατήρηση υπαρχόντων θέσεων εργασίας.
«Από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι του 2012 θέλουμε να αξιοποιήσουμε περίπου 3.8δις ευρώ από διάφορες πηγές προκειμένου όχι βέβαια να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ανεργίας, γιατί αυτό είναι δύσκολο, αλλά να περιορίσουμε όσο γίνεται την αύξηση της ανεργίας»  είπε ο υπουργός Εργασίας κ. Γ.Κουτρουμάνης.
Θα ξεκινήσουμε σε 20 μέρες ή σε ένα μήνα περίπου, έχουμε και με το ΑΣΕΠ μια συνεργασία έτσι ώστε να διασφαλιστεί απόλυτα η αντικειμενικότητα στις προσλήψεις γιατί αυτή την περίοδο δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ανοίξει πάλι ένας κύκλος πελατειακών σχέσεων με το δημόσιο».
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *