ροή ειδήσεων

Έτοιμη η Ελλάδα για κάθε ενδεχόμενο με την Τουρκία

Προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο ΥΠΕΞ, κ. Σταύρος Λαμπρινίδης και δηλώνει πως εάν δεν τα βρούμε με την Τουρκία στο θέμα της υφαλοκρηπίδας θα πάμε στη Χάγη....

Όπως τόνισε σε συνέντευξη του, «αν η Τουρκία προσπαθήσει να ανεβάσει τους τόνους και στη δική μας περιοχή….. θα πράξουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προασπίσουμε στο ακέραιο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Και αυτό θα το κάνουμε, επιδιώκοντας πάντα στενή συνεργασία με όλα τα ελληνικά κόμματα».
Παράλληλα, διευκρίνισε πως «επιδιώκουμε οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο. Εάν δεν καταφέρουμε να βρούμε κοινό τόπο, στο πλαίσιο των διερευνητικών, για την επίλυση του ζητήματος μέσω διαπραγματεύσεων, τότε το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας με την Τουρκία πρέπει να πάει στη Χάγη»…
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/11 19:44

    Ρε παιδιά ποια Χάγη???? Μέχρι να πάμε στη Χάγη το Καστελόριζο θα έχει γίνει ήδη γκξρίζα ζώνη. Εδώ το έχουν περικυκλώσει ολόκληρος ο Τουρκικός στόλος, έχουν αποβιβαστεί στην Μεγίστη, την Στρογγύλη και την κυρά της Ρω ολες οι μονάδες ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας και η Ελλάδα ακουσων άκουσων έχει στείλει μόνο 1 σκάφος του λιμενικού. Ενώ τα μέσα δεν δίνουν καμία σημασία στο θέμα προσπαθώντας να υποβιβάσουν το γεγονός και ίσως μας ενημερώσουν σε λίγο ότι έχουμε δεύτερα .....ΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/11 21:04

    α καλα πατε στην χαγη και θα παρετε τα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/11 23:50

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΤΗΣ...ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ..ΤΟ 60% ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ..ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/9/11 13:13

    ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΟΨΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ UNDER CONTROL. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΠΟΛΛΥ ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ 23:50 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΚΡΑΣΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΤΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/9/11 09:58

    Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΙ ΕΙΠΕ? ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/11 20:47

    εσυ ρε 13:13 τι ρολα βαρας? τι αποψη ειναι αυτη?? εισαι κανενας τουρκαλας μηπως? γιατι φερνεις αντιρηση? μηπως τελικα ρε φιλαρες οι μισοι απο εσασ ειναι απο αλλα μερη του κοσμου και καθομαστε και συζηταμε μαζι σας? αυτο ειναι ελληνικο σαιτ και δεν θελουμε παρεμβολες και αν εισαι μαγκας και θελεισ να φερνεισ αντιρηση γραψε το ονομα σου και το email σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *