ροή ειδήσεων

Έκοψαν το ρεύμα σε ανάπηρο πολέμου!

Καθημερινά στο Ηράκλειο συνεργεία της ΔΕΗ προχωρούν σε δεκάδες διακοπές ρευματοδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών...
Το φαινόμενο αυτό αναμένεται να πάρει τεράστιες διαστάσεις με την είσπραξη του έκτακτου τέλους για τα ακίνητα μέσω της επιχείρησης.

Πραγματικά συγκλονιστική είναι η περίπτωση ενός ηλικιωμένου που διέμενε σε ένα παλιό σπίτι στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Το συνεργείο έκοψε το ρεύμα, όπως είχε εντολή. Πριν καλά-καλά αποχωρήσουν οι υπάλληλοι είδαν τον ένοικο του σπιτιού να βγαίνει από τον οντά της παλιάς κατοικίας.

«Τότε διαπιστώσαμε ότι είχε ένα πόδι. Δεν το ξέραμε. Μας φώναξε με όλη του τη δύναμη: «Το ένα μου πόδι το έδωσα για την πατρίδα μου. Και τώρα έρχεται η Ελλάδα και μου κόβει το ρεύμα». Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον ξεχάσω όσο ζω. Ειλικρινά ντράπηκα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί θα είχαμε κυρώσεις».

Σε άλλη περίπτωση, συνεργείο της ΔΕΗ αναγκάστηκε να κόψει το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με μικρά παιδιά. «Έκλαιγε η μάνα, έκλαιγαν και τα μικρά. Ο πατέρας άνεργος. Ούτε να μαγειρέψουν μπορούσαν, ούτε καν στο ψυγείο υπήρχε το γάλα των παιδιών. Τα μεγαλύτερα παιδιά διάβαζαν με το κεράκι. Τραγικές καταστάσεις. Τα λόγια δεν μπορούν να τις περιγράψουν.

newsit

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/9/11 17:13

    Και που ειστε ακομα!! Με αυτο το πιονι που το παιζει πρωθυπουργος εχουν πολλα να δουν τα ματια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/11 23:36

    @ 17/9/11 17:13

    Ασχημα και πολύ ασχημα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και να φτάνει ο κόσμος σε τέτοια απόγνωση, αλλά και απο την άλλη η ΔΕΗ ειναι μία επιχείρηση παροχής κοινωνικού έργου και καταναλωτικού αγαθού,και δεν ειναι πλέον κρατική στο μεγαλύτερο μέρος της.

    Ειναι μια εταιρεία που ειναι στο χρηματιστήριο στην Ελλάδα και στην Αγγλία, με διασπορά μετοχών που αγοράστηκαν απο απλούς πολίτες, απο αμοιβαία κεφάλαια,κλπ δίνοντας λογαριασμό στους μετόχους συνέχεια και που ο σκοπός που τις αγόρασαν τις μετοχές ειναι τό κέρδος.

    Και φυσικά μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτοί που τις αγόρασαν δεν σκεπτονταν τότε η τώρα την φιλανθρωπία αλλά το κέρδος.

    Υπάρχει και η ρήτρα αν δεν πληρώνει ο ένας η ο αλλος τα ποσά αυτά, και δεν μπορεί να τα καλύψει το κράτος με εκτακτη επιδότηση, μπορουν να ζητήσουν οι μέτοχοι να μετακυληθεί η χασούρα αυτή στους άλλους καταναλωτές που προσπαθούνε και πληρώνουν τους λογαριασμούς.

    Και αν γίνει κάτι τέτοιο δεν βλέπω οι υπόλοιποι καταναλωτές που πληρώνουν, να δείξουν αισθήματα αλληλεγγύης στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και να πληρώσουν αντί αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/11 00:23

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

    ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/11 08:24

    Για τον 23:36.
    Kαι αφού ρε μεγάλε όπως λες,δεν είναι πλέον κρατική,γιατί δεν διεκδικεί τα εκατομήρια που της χρωστάει το κράτος παρά σημαχεί με αυτούς για την εξόντωση του απλού πολίτη;Λοιπον αν θέλουν οι μέτοχοι, ας κυνηγήσουν το κράτος και οχι τα αθώα ανθρωπάκια με τη μεγάλη αξιοπρέπεια.Μου αρέσει που υπάρχουν υποστηριχτές αυτών των μέτρων.Στη πυρά όλοι τους.Ρε ουστ απ'τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/9/11 15:05

    @ 18/9/11 08:24

    Ρε μεγάλε και σύ, να σου απαντήσω.

    Μάλλον αν ανοιγες τα μάτια σου θα έβλεπες οτι αρχή αρχή της ανάρτησης το εγραψα οχι για να το γράψω , αλλα γιατι το νοιώθω και αισθάνομαι ασχημα που φτάνει σε κατάντια για τον ένα και τον αλλο λόγο κάποιος συνάνθρωπός μας να μην μπορεί να πληρώσει την ΔΕΗ.

    Και που η παράθεση αντικειμενικά το πώς λειτουργεί η ΔΕΗ , και τι ειναι σήμερα η ΔΕΗ, ολο αυτό σημαίνει για εσένα υποστήριξη εκ μέρους μου στην ΔΕΗ και στην σημερινή πολιτική κατάσταση ?

    Μάλλον το μόνο που σε ευχαριστεί ειναι να βλέπεις σχόλια με αλλαλαγμούς, υβρεις, κατάρες , αναθέματα, και αλλα κανιβαλλικά αποφθέγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *