ροή ειδήσεων

Το Google+ ανοίγει τις πύλες του για όλους

Ύστερα από 90 ημέρες δοκιμών το Google+ ανοίγει τις πύλες του για όλους τους χρήστες του Internet, χωρίς να απαιτείται πρόσκληση από κάποιον γνωστό...
Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν επισκεφθεί κανείς την ιστοσελίδα google.com/+

Η Google πραγματοποίησε την ανακοίνωση μέσα από το επίσημο blog της, όπου αναφέρεται σε 100 βελτιώσεις του Google+ που παρουσίασε κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ημερών. Μεγάλη έμφαση έδωσε στην υπηρεσία Hangouts όπου μπορεί κανείς να συνομιλήσει με άλλα μέλη του κοινωνικού δικτύου, να πραγματοποιήσει ομαδικές video κλήσεις, ή απλά να αναμεταδίδει τον εαυτό του ζωντανά. Η υπηρεσία διατίθεται και μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για Android και iOS συσκευές.


Επίσης ιδιαίτερος λόγος γίνεται για τη λειτουργία αναζήτησης στο Google+ όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληκτρολογήσει μία λέξη ή φράση στη μπάρα αναζήτησης και θα λάβει πληθώρα αποτελεσμάτων όχι μόνο σχετικά με άτομα και δημοσιεύσεις, αλλά και αποτελέσματα από δημοφιλές σχετικό περιεχόμενο στο Internet.

Η 100ή λειτουργία είναι ουσιαστικά ο “εορτασμός” της δημόσιας εγγραφής των χρηστών στην υπηρεσία. Όταν προτοάνοιξε το Google+, οι προσκλήσεις ήταν περιορισμένες. Τον τελευταίο διάστημα όμως ήταν μία τυπική διαδικασία να βρεθεί μία πρόσκληση, καθώς οι εγγραγραμένοι στο κοινωνικό δίκτυο της Google διαθέτουν από 50 διαθέσιμες προσκλήσεις ο καθένας.

Ακόμη έχει δημοσιευτεί ένα επιπλέον post το οποίο αναφέρει τις μελλοντικές βελτιώσεις του Google+ και ειδικότερα αναφέρεται σε παταμετροποιήσεις της mobile έκδοσης. Σε λίγο καιρό οι χρήστες της mobile εφαρμογής θα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα profile από το κινητό τους τηλέφωνο και να επιλέγουν τις κατηγορίες ειδοποιήσεων που θέλουν να λαμβάνουν. Ειδικότερα για τους χρήστες του Android, θα μπορούν να μεταφέρουν ολόκληρη την εφαρμογή Google+ στην εξωτερική SD μνήμη τους, σε περίπτωση που τα δεδομένα της εφαρμογής λόγω αρκετών πληροφοριών απειλούν το διαθέσιμο εσωτερικό χώρο της συσκευής. Επιπλέον η ενότητα Huddle η οποία αναλαμβάνει την επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων μεταξύ εσάς και των επαφών σας μέσα από το 3G δίκτυο, ύστερα από τη σημερινή δημόσια κυκλοφορία του Google+, μετονομάζεται σε Messenger.



To Google+ αυτο-διαφημίζεται για τον καλύτερο έλεγχο της ιδιωτικότητας των χρηστών του, κάνοντας χρήση των κύκλων (Circles) και την εύκολη επιλογή ανεβάσματος περιεχομένου σε συγκεκριμένους από αυτούς. Επίσης είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο που έφερε τις video κλήσεις στις υπηρεσίες του, με το Facebook να ακολουθεί με τη συνεργασία του με το Skype.
techit.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ... ΕΔΩ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *