ροή ειδήσεων

Αναβλήθηκε η δίκη για την κλοπή του ipod της κόρης του Πεταλωτή

Για την 25η Νοεμβρίου 2011 αναβλήθηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο για κλοπή ενός i-pod...
ιδιοκτησίας της κόρης του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή έναν τον 27χρονο, υπήκοο Αλβανίας.

Το δικαστήριο έκρινε συγκεκριμένα ότι για την εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος απαιτείται αφενός να κληθούν για να καταθέσουν σχετικώς, ο Υφυπουργός κ. Γ. Πεταλωτής και η σύζυγός του κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, που ήταν εκείνοι που ζήτησαν με καταθέσεις – μηνύσεις τους την ποινική δίωξη του 27χρονου και αφετέρου να προσκομιστούν στο δικαστήριο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μέσω της Σήμανσης της Ρόδου τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε σε δακτυλικά αποτυπώματα που συλλέχθηκαν από επίμαχα σημεία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο διεπράχθει η κλοπή.

Η δίκη ξεκίνησε με την υποβολή αιτήματος ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος που έχει συντάξει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από πλευράς των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου κκ Μ. Καντιδενού και Κατερίνας Γιαννιού – Αθανασίου.

Όπως εξέθεσαν συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο δεν προσδιορίζει σε ποιόν ανήκε, ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του i-pod που εκλάπη πράγμα που αποτελεί, σύμφωνα με τη νομολογία, αοριστία αυτού καθώς αφορά σε αδίκημα ιδιοκτησίας και συνιστά ακυρότητα του κλητηρίου θεσπίσματος.

Σημειώνεται ότι η πλευρά Πεταλωτή δεν παρουσιάστηκε στη δίκη ούτε δια πληρεξουσίου δικηγόρου και ως εκ τούτου δεν υποβλήθηκε αίτημα για παράσταση πολιτικής αγωγής. Θυμίζουμε ότι η κλοπή διεπράχθη στο υπ’ αριθμ. 5137 δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Λαχανιά, όπου ο Υφυπουργός παραθέριζε με τη σύζυγο και το παιδί του.

dimokratiki.gr
troktiko.eu

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *