ροή ειδήσεων

Το ζευγάρι της SIXT που "γύρισε την Ελλάδα στη δραχμή"

"Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια γυναίκα" συνηθίζουν να λένε, και αυτό φαίνεται ότι ισχύει για τα καλά και στην περίπτωση της SIXT...
της εταιρίας που στο διαφημιστικό της σλόγκαν "δεχόμαστε και δραχμές για την ενοικίαση αυτοκινήτων", επέλεξε να κάνει... πλάκα με 10 εκατομμύρια Έλληνες. Ο ιθύνων νους, πίσω από τη διαφημιστική καμπάνια που πρόσβαλε τους Έλληνες, δεν είναι άλλος από τη γυναίκα του κληρονόμου της εταιρίας!

Η Regine Sixt, είναι η σύζυγος του 67χρονου Erich Sixt και όπως κάθε άνδρας που θέλει να φροντίσει τη γυναίκα του, της έχει δώσει μία εξέχουσα θέση στην επιχείρηση του. Η Regine Sixt είναι επικεφαλής του Marketing όλου του ομίλου και προφανώς ο άνθρωπος που έδωσε το πρώτο "πράσινο φως" για να βγει στον αέρα η προσβλητική καμπάνια που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλλεξε το 24h.gr η Mrs Sixt είναι βραβευμένη από το World Travel ως "Γυναίκα της Χρονιάς" το 2010, ενώ την ίδια χρονιά πήρε και το βραβείο του World Travel για την κατηγορία "Καλύτερου Καινοτόμου μάρκετινγκ στον κόσμο"! Τι έλεγε τότε για το βραβείο; "Εμείς στο Sixt έχουμε δημιουργήσει κάτι το μοναδικό κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Το πιο καινοτόμο μάρκετινγκ είναι η καλύτερη απόδειξη". Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πήρε το βραβείο λίγους μήνες πριν την... πρόκληση κατά της Ελλάδας, που στοίχισε αρνητική δημοσιότητα στην επιχείρηση, τουλάχιστον στη χώρα μας, όπου η Sixt έχει έντονη παρουσία.

Η Regine Sixt έχει το δικό της ίδρυμα για τα παιδιά και της αρέσουν οι δημόσιες εμφανίσεις, όπως και η όπερα, ενώ φωτογραφίζεται συχνά για περιοδικά.

Ο άνδρας της Ρεγγίνας, ο Erich Sixt, στα 67 του, κατάλαβε το λάθος που έκανε πριν ένα περίπου μήνα, να δώσει το τελικό "ΟΚ" για τη διαφημιστική καμπάνια με την δραχμή. "Το προσωπικό μας δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του, για να μην πούμε για διάφορες ύβρεις περί Ναζί," δήλωσε στο περιοδικό Spiegel και ότι “τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στα περίχωρα του Μονάχου έλαβαν κάρτες της Sixt, κομμένες στα δύο μεταξύ των οποίων και μια από τον (Έλληνα) επίτιμο πρόξενο".

Ο Sixt ανέλαβε την εταιρία στα 25 του, αφού παράτησε το Κολέγιο, το οποίο δεν ολοκλήρωσε και ποτέ.

24h.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *