ροή ειδήσεων

Ένα κιλό ηρωίνη και 100 γραμμάρια κοκαΐνη στις αποσκευές 17χρονης

Με προορισμό τη Ρόδο...
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην ακτή Βασιλειάδη από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών...
και σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου της ΕΛ. ΑΣ. και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, μία 17χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μεικτού βάρους 1.030 γραμμαρίων και μία πλαστική συσκευασία με κοκαΐνη μεικτού βάρους 102,3 γραμμαρίων.

Κατά τη εξέλιξη των ερευνών από άνδρες της Διοίκησης Ασφαλείας του Κ.Λ.Πειραιά και μετά από μικρής έκτασης συμπλοκή, συνελήφθη στην ακτή Τζελέπη, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να είχε προμηθεύσει την ηρωίνη στην 17χρονη, ενώ την κοκαΐνη την είχε προμηθευτεί από άλλο αλλοδαπό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων σε σημείο κοντά στο σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά.

Παράλληλα, σε έρευνες που διεξήχθησαν στη Χίο συνελήφθη από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου της ΕΛ. ΑΣ. ακόμη ένας αλλοδαπός, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε σχεδιάσει όλες τις ενέργειες της 17χρονης, προκειμένου να μεταφέρει τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες από το λιμάνι του Πειραιά στη Ρόδο.

Από τη Διοίκηση Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, οι συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
mediasoup



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *