ροή ειδήσεων

Βρέθηκε βολεμένος του 15% - Το ονομά του, Χρήστος Μήτσιος

Και είχαμε απορία. Είναι δυνατόν ακόμη να υπάρχει κόσμος που να υποστηρίζει το καθεστώς της Χούντας; Και όμως τελικά υπάρχει. Εναν τον εντοπίσαμε εχτές το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Το ονομά του...
Χρήστος Μήτσιος
Δεν τους φτάνει που έχουν πιάσει τη καλή, στην πλάτη του ελληνικού λαού,…
αλλά φροντίζουν να προκαλούν και τους υπόλοιπους με την στάση τους.


Σε μία περίοδο που η ανεργία στη χώρα «χτυπάει» κόκκινο, που οι μειώσεις στους μισθούς όλων είναι αλλεπάλληλες και κάθε μέρα ξεφυτρώνει από ένα νέο χαράτσι, ο 31χρονος διαιτητής κόντεψε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη με το έτσι… θέλω. Φαίνεται θα ζει σε άλλη χώρα, τις ημέρες που δεν σφυρίζει παιχνίδια και δεν έχει αντιληφθεί την οργή του κόσμου.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, η κίνησή του να διακόψει το ματς στο 35ο λεπτό προκειμένου να κατέβει το πανό των οργανωμένων που έγραφε: «Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων», το οποίο συνοδεύτηκε από συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού και γενικώς των πολιτικών.

Με τη κίνησή του αυτή μάλιστα, όχι απλά δεν κατάφερε να σταματήσει τα συνθήματα, αλλά έκανε όλο το γήπεδο να σηκωθεί στο… πόδι και να βρίζει, αγανακτισμένος από κάτι τέτοιους ανθρώπους όπως ο Μήτσιος που κλείνουν τα μάτια στα προβλήματα μίας χώρας.

Μάλιστα χρειάστηκε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Γόντικας και να του εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την διακοπή, για να πειστεί να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι με 7 λεπτά καθυστέρηση…




www.leoforos.gr


"Έπεσε κυβερνητικό τηλεφώνημα"!

Άνωθεν εντολή από την κυβέρνηση δόθηκε για το απίστευτο κυνηγητό της αστυνομίας προκειμένου να βρει το περιβόητο πανό χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, όπως υποστηρίζουν από τον Παναθηναϊκό.
Οι "πράσινοι", μάλιστα, συμπληρώνουν πως κάτι αντίστοιχο έγινε και όταν διεκόπη το ματς, κάνοντας λόγο ουσιαστικά για καθαρή πολιτική παρέμβαση σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού,Τάσος Τεντζέρης και το στέλεχος του "τριφυλλιού", Βαγγέλης Πέτσος, βοήθησαν τους φίλους του συλλόγου που είχαν το πανό, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω νομικά προβλήματα.

Όπως και έγινε, δηλαδή, καθώς τους έγινε μόνο εξακρίβωση στοιχείων και στη συνέχεια έμειναν ελεύθεροι.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, υπάρχει εκνευρισμός για το θέμα και όπως άφηναν να εννοηθεί άνθρωποι κοντά στην ομάδα, δεν θα επιτρέψουν να παίζονται παιχνίδια οποιασδήποτε μορφής, πολύ περισσότερο πολιτικά, στην πλάτη του Παναθηναϊκού...
sportdog.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/11 12:42

    Ο διαιτητης την δουλεια του κανει, για να φθασει σε αυτο το σημειο να σφυριζει Α εθνικη πρεπει να εγλυψε πολλους κολους πολιτικων και διαπλεκομενων, το ξερετε πως ο διαιτητης σε καθε αγωνα που σφυριζει παιρνει 1800 ευρω καθαρα εκτος τα εξοδα διαμονης διατροφης και μεταφορας? Εκτος φυσικα απο τα διαφορα τυχερα, ειδικα εδω στην ροδο επεσε μεγαλο μαχαιρι για να φανε ενα δικο μας διαιτητη που σφυρουσε Α εθνικη για να βαλουν εναν δικο τους που ανηκει στο μ-πατσοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *