ροή ειδήσεων

Κατά πολιτικών προσώπων και Κούγια η ανακοίνωση της θύρας 6

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Θύρας 6, είναι το ακόλουθο:«Υπάρχει άραγε σήμερα κάτι που πονάει περισσότερο τον φίλαθλο του Διαγόρα, από τον άδικο υποβιβασμό της ομάδας μας;...
Υπάρχει μήπως κάτι πιο εξοργιστικό από την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στην αγαπημένη μας ομάδα; Και όμως υπάρχει…

Αναφερόμαστε στην παθητική στάση που τηρεί καιρό τώρα ο πολιτικός κόσμος του νησιού μας. Τα …συγχαρητήρια μας κύριοι! Μπράβο σας! Και Τούρκους να είχατε απέναντι σας θα στρέφατε το βλέμμα σας πάνω στην ιστορικότερη ομάδα του τόπου μας και το δράμα που περνάει, έστω και για τα μάτια του κόσμου! Εσείς όμως «άκρα του τάφου σιωπή!» Απάθεια! Σαν να μην υπάρχουμε!

Αλήθεια, κ. Νικητιάδη σας τιμούν ως Δωδεκανήσιο οι συνεχόμενες τρισάθλιες επιθέσεις που εξαπέλυσε «ο κοντούλης» (χωρίς κανένα στοιχείο) εναντίον του Διαγόρα στα αθλητικά δικαστήρια; Η πιο «διεφθαρμένη» ομάδα της κατηγορίας όπως διαλαλεί συνέχεια ο κοντούλης, από ποιους διοικείται κύριοι Βουλευτές του νησιού μας; Από Τούρκους; Από Τσετσένους; Από αλλόθρησκους; Γιατί κρύβεστε; Γιατί μας κάνετε να φθάσουμε στο σημείο να ζηλεύουμε όλο τον πολιτικό κόσμο της Κρήτης που στάθηκε σύσσωμος στο πλευρό του ΟΦΗ από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή; Γιατί δεν στέκεστε απέναντι στο κακό και στο άδικο; Και ξαναλέμε.

Αν ισχύουν αυτά που χωρίς αποδείξεις ισχυρίζεται ο κοντούλης, που ήσασταν όλοι εσείς να μας προστατέψετε από αυτούς; Θα σας πούμε εμείς το γιατί, διότι έχετε χάσει κάθε ίχνος επαφής με το λαό και ειδικότερα με τους συμπατριώτες σας οι οποίοι σας έστειλαν στην Βουλή για να τους εκπροσωπείται. Διότι σας φτύνουν και εσείς νομίζεται ότι βρέχει, διότι έχετε αγαπήσει όλοι σας το ρόλο του «νεκροθάφτη των ονείρων μας», έχετε θάψει τα όνειρα μας για τα σπίτια μας, τους γονείς μας, τη δουλειά μας μέχρι και το γήπεδο.

Έστω και τώρα διαψεύστε μας όλοι εσείς οι Βουλευτές – εκπρόσωποι του τόπου μας οποιουδήποτε κομματικού χώρου όμηροι και αν είστε όλοι εθνοσωτήρες μας. Κάποιοι δε γραφικοί τύποι, εκφράζουν την άποψη να κατρακυλήσει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα για να απαλαγεί από τα χρέη. Σε αυτούς τους γραφικούς που θέλουν τον αφανισμό του Διαγόρα μας τους λέμε ότι θα ασχοληθούμε μαζί τους όταν τελειώσει αυτή η κακή ιστορία που μας ενέπλεξαν όλοι ΤΟΥΣ μηδενός εξαιρουμένου, γιατί εμείς σας θύρα 6 έχουμε κάνει βίωμα για την ομάδα μας ότι ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΝΙΚΟΥΝ.

Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα …δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν μα κανέναν όπως και αν λέγεται, όποιο κοινωνικό αξίωμα και να έχει και όσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια και αν διαθέτει, να φέρει την ομάδα μας σε αυτή την θέση. Γραφικοί μας άσπονδοι φίλοι, όσο ένοχος είναι αυτός που κάνει μια παράνομη πράξη, άλλο τόσο είναι και αυτός που την καλύπτει.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε αυτό το κοντούλικο ανθρωπάκι που τολμά να πιάνει το όνομα του Διαγόρα μας στο στόμα του, ότι είναι ανεπιθύμητος στο νησί είτε ως πρόεδρος της Παναχαϊκής, που θα έρθει. Ούτως η άλλως ακόμα και να παίξει με τον Διαγόρα μας στην Β’ Εθνική, θα την φιλοξενήσουμε από καρδιάς (γιατί εμείς κοντούλη παρά το ότι μας έχει πειράξει, έχουμε αυτά που δεν έχεις εσύ). Να λέμε δηλαδή ότι πιστεύουμε στην αθωότητα της Παναχαϊκής και ότι την ενέπλαξαν αυτοί που κυνηγάς, αν δεν ανακαλέσεις δημόσια αυτά που λες ως προς την ομάδα μας. Αν όμως προσκομίσεις έστω και ένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρους του Διαγόρα ή των εμπλεκόμενων σε αυτή την υπόθεση, χωρίς τρανταχτές αποδείξεις, τότε με χαρά σε περιμένουμε να σου δείξουμε τι σημαίνει ροδίτικη φιλοξενία και θα είσαι αυτόπτης μάρτυρας ότι ακολουθήσει στη Ρόδο».

xxsports.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/10/11 10:05

    Θα το ζησουμε κι αυτο!! Εχετε το θρασος ρε τσοπανηδες να βγαινετε και να κανετε και ανακοινωσεις? Λιγη τσιπα δεν σας εμεινε πια?
    Ακομη υποστηριζεται την ομαδα που ολη την χρονια πουλουσε παιχνιδια κι εσεις σαν οροιδα πληρωνατε για να βλεπετε τους πουλημενους προεδρους προπονητες ποδοσφαιριστες μεχρι και ο μασερ ηταν στο κολπο!! οσο για εσας Θυρα-6 ακομη πληρωνει ο Ροδιακος λαος τις βρωμιες που εχετε γραψει σε τοιχους σε δημοσια κτηρια σε σπιτια με ολα αυτα τα βρωμερα συνθηματα σας! Μας εχετε αηδιασει ολους! αληταραδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/11 10:52

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/10/11 10:55

    oust,poulimena kormia,kanete kai anakoinoseis me klama
    ,remalia,fagate ta lefta tou laou pou epeze stoixima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/10/11 15:01

    11/10/11 10:05
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (παλαιοτερα)
    ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *