ροή ειδήσεων

O Ολυμπιακός και συνετρίβη απο την νεοφώτιστη ΜΠΙΛΜΠΑΟ με 76-61 (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Μπιλμπάο και ηττήθηκε 61-76 απο την ομάδα του Φώτη Κατισκάρη, στην πρεμιέρα του στη νέα Euroleague. Διασώθηκαν Χάινς, Γκετσεβίτσιους....

Με το αριστερό ξεκίνησε την φετινή Euroleague ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 61-76 από την Μπιλμπάο, στην χώρα των Βάσκων. Φανερά ανέτοιμη η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς, πλήρωσε τα πολλά λάθη και την αστοχία της από τα 6,75μ.. Γκετσεβίτσιους και Χάινς προσπάθησαν για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.
Κακό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι υπέπεσαν σε πολλά λάθη και είχαν κακές επιλογές στην επίθεση, δίνοντας το δικαίωμα στους ισπανούς να ξεκινήσουν με ένα 5-0.
Στην συνέχεια, η ομάδα του Ιβκοβιτς βελτίωσε αρκετά την απόδοση της, σε άμυνα και επίθεση και με ηγέτη τον Γκετσεβίτσιους, πλησίασε στο σκορ (7-8). Ενα τρίποντο του Μούμπρου στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου, έδωσε προβάδισμα επτά πόντων στην Μπιλμπάο (18-11).
Ο,τι καλό έκαναν στην άμυνα οι ερυθρόλευκοι, το χαλούσαν στην επίθεση. Η ελληνική ομάδα έπαιζε πολύ καλή άμυνα, στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, αλλά ήταν απρόσεκτη και άστοχη στην επίθεση, με αποτέλεσμα η ομάδα του Κατσικάρη να κρατάει το προβάδισμα (24-19, 15').
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί αμυντικά, αλλά να χωλαίνει στην επίθεση και την Μπιλμπάο να διατηρεί τα ηνία της αναμέτρησης. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στο -6 (31-37).
Θετικό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην τρίτη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν καλή απόδοση στην άμυνα, γεγονός που τους έδωσε ώθηση στην επίθεση και κατάφεραν να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής τους γηπεδούχους (39-41).
Σε εκείνο το σημείο όμως, οι ερυθρόλευκοι έχασαν τον έλεγχο του ρυθμού, οι ισπανοί... ξύπνησαν και με όπλο τους τα μακρινά σουτ, έτρεξαν ένα σερί 9-0  και ανέβασαν την διαφορά τους στους 11 πόντους (50-39, 25'), για πρώτη φορά στο ματς.
Οι βάσκοι έφτασαν την διαφορά μέχρι και τους 15 πόντους (56-41), ωστόσο οι συνεργασίες των Σπανούλη-Χάινς δούλεψαν ιδανικά στην συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να μειώνει στους εννέα πόντους την διαφορά, μετά από ένα σερί 6-0 (47-56, 29').
Μία τεχνική ποινή στον Πρίντεζη, έδωσε τέσσερις εύκολους πόντους στους ισπανούς, οι οποίοι έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +11 (60-49, 30').
Την στιγμή που ο Γκετσεβίτσιους έδινε λύσεις από τα 6,75μ., η Μπιλμπάο έβρισκε τον τρόπο, κυρίως με το πικ εν ρολ, να χτυπάει την ερυθρόλευκη άμυνα κοντά στο καλάθι και να κρατάει την διαφορά σε διψήφιο αριθμό (71-59, 35').
Οι όποιες προσπάθειες των ερυθρόλευκων για την ανατροπή έπεσαν στο κενό, με την Μπιλμπάο του Κατσικάρη να επικρατεί με το τελικό 76-61 και να υποχρεώνει σε ήττα τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Euroleague.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/10/11 07:12

    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ! ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ..ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/11 07:25

    Το 2050 θα ξαναπαρετε πρωταθλημα! Ο Κολοσσος εχει καλυτερη ομαδα απο εσας Γαυροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/11 08:11

    re paidia ti kafeneio einai autos o olumpiakos! kamia sxesh me persi! krima pantos! mono o panathinaikos mporei na kanei kati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/11 13:57

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ADMIN ΤΩΝ PARAPONA-RODOU...
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ?

    ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/10/11 14:44

    κριμα στην ολη προσπαθεια σας,
    γινεστε αντιπαθεις και χανετε το δικιο σας στα υπολοιπα
    ενας παναθηναικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/10/11 17:50

    Ο Ολυμπιακος χτες δεν βλεποταν! Χειροτερη ομαδα δεν εχω ξαναδει εχει χειροτερα χαλια και απο τα πετρινα μας χρονια! Εχει δικιο η αναρτηση να μην μας πειραζει η αληθεια! οταν δεν ριχνεις λεφτα αυτα παθαινεις!

    Ενας Ολυμπιακος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *