ροή ειδήσεων

"Μη χαριστείτε σε κανέναν"

Επίσκεψη στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη Γενική Διεύθυνση Αθηνών πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου...
"Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο πρωθυπουργός, που ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας, συνεχάρη τα στελέχη της για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

Ωστόσο, ένστολοι αστυνομικοί που διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις μειώσεις των μισθών είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στον πρωθυπουργό.

Συνάδελφοί τους, όπως αναφέρει το "Βήμα", δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου πραγματοποίησε επίσκεψη ο Γιώργος Παπανδρέου και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στην Οδό Φειδιππίδου.

Θα πραγματοποιήσουν συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα αρχηγεία των τριών Σωμάτων Ασφαλείας τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ομοσπονδιών του προσωπικού, με αφορμή την... Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων.

Σε κοινή ανακοίνωση αναφέρεται ότι επέλεξαν την ημέρα αυτή "δεδομένου ότι οι κυβερνώντες και οι δανειστές τους προχωρούν ακάθεκτοι σε νέες "σφαγές των αμνών", χωρίς να υπολογίζουν ότι η ισοπεδωτική τους πολιτική ξεπερνά τα όρια ανοχής και αντοχής της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας φέρονται ως ''πρόβατα επί σφαγή'', καταπατώντας κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας".

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2012 "και με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση δυο ετών από τις εκλογές του 2009, από τις οποίες προέκυψε η τότε πολλά υποσχόμενη σημερινή μας Κυβέρνηση, προκειμένου να αναδείξουμε τα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα τα δύο τελευταία χρόνια και υπενθυμίζοντάς της τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και εξαγγελίες".

Επίσης, οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών σε όλη τη χώρα από την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, προχωρούν σε 48ωρη απεργία με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρηση.

Θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, ενώ προγραμματίζουν αποκλεισμό της πύλης των φυλακών Κορυδαλλού από τις 7 έως τις 10 το πρωί, επισημαίνοντας ότι αντιστέκονται στην απόφαση της περικοπής των προϋπολογισμών που καταδικάζει εργαζόμενους και κρατουμένους.

news247

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *