ροή ειδήσεων

''Δεν πρόκειται να έρθουμε ξανά στην Ελλάδα''

Απογοητευμένοι επέστρεψαν στην πατρίδα τους Νορβηγοί τουρίστες που επισκέφθηκαν τη Ρόδο τις προηγούμενες μέρες, καθώς υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της τακτικής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην άσκηση των καθηκόντων τους...


Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι επισκέπτονται το νησί μας για 40 χρόνια, όμως μετά τα όσα πέρασαν στις αρχές της εβδομάδας κατά την αναχώρησή τους αποφάσισαν να μην ξαναέρθουν για διακοπές.

Το παράπονό τους αποτέλεσε θέμα άρθρου το οποίο αναρτήθηκε μάλιστα και στο διαδίκτυο στις 12 του μήνα, και φυσικά έκανε το γύρο της...Σκανδιναβίας δυσφημίζοντας το νησί και τη χώρα.

Οι τουρίστες μας φανατικοί επισκέπτες της Ρόδου, όπως δήλωσαν είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και συγκεκριμένα στην πόλη Fleshland την περασμένη Κυριακή, όμως, χρειάστηκε να περιμένουν επί...20 ώρες για να καταφέρουν τελικά να ταξιδέψουν.

Όπως περιγράφουν ήρθαν στο νησί μέσω του Thomas Cook, πέρασαν και φέτος καλά, όμως όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής έζησαν έναν εφιάλτη. Πήγαν εκείνη τη μέρα στο αεροδρόμιο όμως διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ταξιδέψουν την ώρα που είχε καθοριστεί και γνώριζαν.

Οι ώρες περνούσαν και κανένας δεν ήταν σε θέση να τους ενημερώσει για πόσο ακόμα θα περίμεναν. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι τουρίστες της πτήσης τους, στην κυριολεξία αγανάκτησαν αφού περίμεναν στο αεροδρόμιο για περίπου 12 ώρες!

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία πληροφόρηση για το πότε θα ταξιδέψουν επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους ταλαιπωρημένοι και αρκετά απογοητευμένοι, αφού όπως υποστηρίζουν δεν μπόρεσαν να πάρουν μαζί τους τις αποσκευές με τα προσωπικά τους είδη, τα οποία είχαν ήδη δώσει στο check-in και δεν ήταν δυνατό να επιστραφούν.

Τελικά ειδοποιήθηκαν μετά από άλλες 8 ώρες ότι τελικά ήρθε η σειρά της πτήσης τους για να ταξιδέψουν, συμπληρώνοντας 20 ώρες ταλαιπωρίας για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Εκείνο που τόνισαν οι ταλαιπωρημένοι Νορβηγοί ήταν ότι δεν θέλουν πλέουν να ξαναπεράσουν τέτοια δοκιμασία και για αυτό δεν επιθυμούν να έρθουν στη Ρόδο για διακοπές μιάς και όπως επισημαίνουν η Ελλάδα αποδεικνύεται ένας...απρόβλεπτος προορισμός.

newsit

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/10/11 12:38

    εδω εμεις που κατοικουμμε το νησι και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει , θα ξέρανε οι ξένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/11 13:41

    Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα. Φανταστείτε άλλοι που έρχονται από Αμερική και Αυστραλία τι περνάνε με τα καραγκιοζιλίκια του σκατοκράτους που έχουμε. Καλά θα κάνουν να μην ξανα έρθουν έτσι μουρδέλο που έχει γίνει η χώρα. Και εγώ το ίδιο θα έκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/10/11 13:49

    ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Γ.....ΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΣΕΙΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    SV5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/10/11 13:55

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!
    ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/10/11 13:57

    Μια 54χρονη γυναίκα από το Άαλμποργκ της Δανίας άφησε την τελευταία της πνοή στο αεροδρόμιο των Χανίων, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση της κι ενώ προηγουμένως είχε νιώσει αδιαθεσία.

    Στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε γιατρός, ενώ και το ασθενοφόρο βρισκόταν εκείνη την ώρα σε τροχαίο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του αερολιμενάρχη στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης Σταύρο Καστρινάκη, «λόγω οικονομικής κρίσης, το αεροδρόμιο των Χανίων δεν διαθέτει επί 24ωρου βάσεως γιατρό, παρά τις εκκλήσεις στα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού… γιατρός έρχεται δύο φορές την εβδομάδα και μόνο πρωινές ώρες»…!

    Πηγή: cretalive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/10/11 14:00

    Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ????
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ....
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ....
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ Ε?????

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....
    ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/10/11 14:00

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ....
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ....
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/10/11 14:02

    ta kouvadakia ta eida kai ego thn deytera poy irtha apo athina!!!
    omorfa itan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/10/11 14:09

    σήμερα παίζει η ολυμπιακάρα και ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του.............!!!!

    ήθελα να σε ρωτησω ρε αρθρογράφε .....

    καθάρισες ποτε το πεζοδρόμιο του σπιτιού σου???
    μάζεψες ποτέ εστω και ενα σκουπιδάκι απο τον δρόμο????
    έκανες ποτε καμια καταγγελία για τα κακώς κείμενα στον δήμο σου???

    πολύ πατριώτες μαζευτήκαμε εδω μέσα και το μπατσόκ στην ρόδο παίρνει σε κάθε εκλογές 60%......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/10/11 14:15

    kala ta les re teleytee................tosa xronia trogane oli ke tora pou prepi na doulepsoun ligi olo apergies kanoun i kopleksiki i axaristi gamisane ton tourismo me tis koloapergies tous i malakes oli....den exoun pari xapari oti ta exoun gamisi ola....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/10/11 14:35

    Οι απεργιες δεν γινονται για να μην δουλευουν μερικοι αλλα για το γενικοτερο καλο που αν και σημερα ορισμενοι δεν το καταλαβαινουν δυστυχως ειμαστε για κλαμματα.
    Δεν ποναει ο Νορβηγος που ηρθε για διακοπες αλλα ο Ελληνας που δεν θα εχει να φαει σε λιγο γιατι του τα εχουν παρει ολα.
    Εσεις κοιτατε μη στενοχωρηθουν οι ξενοι.
    Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/10/11 15:00

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥ?ΣΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΗ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ! ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΧΛΟΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ????? ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΝΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/10/11 15:13

    φιλε ισοπεδωτικος εισαι με το δικιο σου εν μερει αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει παραγινει το κακο με τις απεργιες και τα μπαχαλα εγω με τις απεργιες των ταξιτζηδων δεν συμφωνω μεσα στον αυγουστο οσο δικιο και να εχουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/10/11 15:16

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ (ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/10/11 15:18

    τον ξενο ,τον τουριστα δεν πρεπει να τον πειραζεις οσα προβληματα και να εχεις ειναι αυτοκτονικο και ειναι κατι το οποιο το εχουνε καταφερει χωρες με περισσοτερα προβληματα απο εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/10/11 15:26

    19/10/11 15:00
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 2000 EURO ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΧΥ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΕΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΛΗΤΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΕΙΑ Η ΤΖΕΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/10/11 17:16

    ρε δεν πανε να γαμηθουνε και οι ξενοι μαλακες που τους ανεχομαστε να απολαμβανουν την ομορφη ελλαδα μας τσαμπα με μια ομελετα και μια χωριατικη και αν ειναι χουβαρδας τρωει και ενα τζατζικι.αι σιχτιρ πια.αντι να δουλευουν ενα χρονο για να πραγματοποιησουν το ονειρο των διακοπων στην ελλαδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/10/11 17:59

    ΩΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!
    ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΔΙΚΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΠΕΡΓΟΙ ΜΑ......
    Ο ΚΟΥΜΠΙΑΔΗΣ,Ο ΧΑΤΖΗΚΕΛΗΣ,Ο ΑΛΕΞΗΣ,Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ"-ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΦΟΡΩΝ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ? ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ Η ΧΟΛΗ,ΔΕΝ ΠΕΤΑΤΕ ΠΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ?
    ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/10/11 19:18

    ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΩΤΟΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (10Ο% ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΧΤΕΣΙΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΧΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥΣ Η ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΤΖΩΡΤΖΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/10/11 07:43

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!
    ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ!!!!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΜΑΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!!!!
    ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ???

    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ) ΕΚΝΑΝΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!!!!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ....
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ....

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/10/11 07:47

    zitao sygnomi apo olous kai to ennow.
    psifisa pasok stis ekloges.
    eilikrina sygnomi.
    skata na fao.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/10/11 07:54

    Να μην ξαναερθετε σκατονορβηγοι δεν σας εχουμε αναγκη..τα προηγουμενα χρονια σας κλεβαμε ολους και τωρα δεν σας εχουμε αναγκη!Καθε σεζον σας χρεωνουμε τα τριπλασια μαλακες νορβηγοι! αντι να μας προσκυνατε ολοι σας σκατοτουριστες που σας κανουν χαρη που ερχεστε στη Ροδο μιλατε και απο πανω!

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΟΔΙΤΕΣ! Ε..ΜΑΛΑΚΕΣ! ΒΟΔΙΑ!!! ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΗΛΙΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/10/11 10:36

    07:54 ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?
    ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΤΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙ (ΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ), ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΛΕΠΩΡΗΘΗΚΑ? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
    ΡΩΤΑΩ ,ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΤΡΗΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ? ΜΑ ΤΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΕΠΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΛΕΟΣ..
    ΤΖΩΡΤΖΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/10/11 10:42

    ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ. ΟΧΙ
    ΑΠΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΤΖΩΡΤΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/10/11 21:31

    Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ!
    ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ!!!
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ!!!!ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΛΙΙΙΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος21/10/11 17:35

    kai emeis xestikame

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *