ροή ειδήσεων

Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Εντυπωσιακή σε πάθος και παλμό ήταν η πορεία των κατοίκων Καλυθιών, Μαριτσών και Παστίδας στο δημαρχείο Ρόδου το βράδυ της Παρασκευής. περισσότεροι από 300 κάτοικοι των χωριών με ασυγκράτητο πάθος παραβίασαν τις κλειστός πόρτες και αρχικά μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων... του δημοτικού συμβουλίου όπου φώναξαν συνθήματα ενάντια στη δημιουργία καταυλισμού τσιγγάνων, πέταξαν έγγραφα στον αέρα και άναψαν ένα καπνογόνο.
Στη συνέχεια το ασυγκράτητο πλήθος ανέβηκε στο 2ο όροφο του δημαρχείου και εισάβαλε στην αίθουσα συσκέψεων στριμώχνοντας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το δήμαρχο Ροδίων. Μετά από τρεις ώρες αντεγκλήσεων, φωνών, συσκέψεων, αντιδράσεων ο δήμαρχος Ροδίων κ. Κουσουρνάς αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως ήταν λάθος η τοποθέτησή του περί "κατάλληλης θέσης στα Λατομεία Λούκα" και δήλωσε δημόσια πως ο δήμος ακυρώνει την μελέτη της επιτροπής χωροθέτησης.
Αρχικά ο δήμαρχος Ρόδου μιλούσε για μη απόφαση και παρανόηση των δηλώσεών του αλλά μετά από πολλές πιέσεις παραδέχθηκε πως όσα είπε ήταν λάθος.
Επίσης ο κ. Κουσουρνάς παραδέχθηκε ότι λόγω αντιδράσεων δεν μπορεί οι τσιγγάνοι να μεταφερθούν στο βουνό Λούκα.
Απόψε παρ' ότι υπήρχαν στιγμές που χάθηκε ο πολιτισμός και επικράτησε η βία, η κάτοικοι των τριών χωριών νίκησαν αφού ο δήμαρχος, φοβισμένος, πήρε πίσω τις δηλώσεις του.
Αν δεν υπήρχαν αυτές οι ακραίες αντιδράσεις σίγουρα ο κ. Κουσουρνάς θα προχωρούσε στη δημιουργία καταυλισμού στην περιοχή μας μια και το μεσημέρι με θράσος είχε πει "αυτή η δημοτική αρχή ούτε απειλείται ούτε εκβιάζεται".
Χρειάστηκε ο ξεσηκωμός για να καταλάβει αυτή η δημοτική αρχή πως οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους και όχι με τακτικές "αποφασίζουμε και διατάσσουμε".

Υ.Γ Ως Καλυθενοί δεν χρωστάμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ στους πολιτικούς για την εξέγερσή μας και τον τρόπο διεκδίκησης των θέσεών μας. Αυτοί πρέπει να ζητήσουν συγνώμη που με τα λάθη τους κατάφεραν να οδηγήσουν εκτός εαυτού φιλήσυχους ανθρώπους.
Οφείλουμε μόνο ένα ΣΥΓΝΩΜΗ στο άτυχο ζευγάρι που την στιγμή της εισβολής στο δημαρχείο παντρευόταν με πολιτικό γάμο. Τους χαλάσαμε μία όμορφη στιγμή της ζωής τους αλλά το πάθος ήταν ανεξέλεγκτο. Ζητάμε συγνώμη και ελπίζουμε στην κατανόησή τους...
























kalithies.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/10/11 01:52

    Για την οικονομία όμως δεν κουνιέται κανείς.. εμ έτσι είναι με τους δυνατούς τους πολιτικούς δεν πάει να τα βαλει κανείς ενώ με τους τσιγγάνους τους αδύναμους να πέσουν όλοι να τους φάνε.

    Και εγώ είμαι κατά του υψώματος Λούκα ως περιοχή για τους Τσιγγάνους αλλά να μην γίνουμε και ρατσιστές.. δόξα το θεό το νησί είναι μεγάλο κάπου αλλού θα είναι καλύτερα αρκεί να δουλέψει η δημαρχεία επι τούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/11 03:06

    protino na pane dipla sto spiti sou mias kai oloi oi ypolipoi eimaste ratsistes , as pane na minoun se kapion konta pou den enoxlite apo tin parousia tous.
    Filarako ase tis di8en xipides koubentes peri an8ropias kai ratsizmou me kaneis na 8elo na kseraso bale tous sto spiti sou ama 8elei si ipolipi rodo den tous goustari na figoun apo to nisi etsi kai aliws to 80% auton paranomoi xwris xartia einai , alites pou poulane narkotika bazoun ta paidia tous na zitianeuoun na kleboun kai nomizoun oti me tsampouka kai apiles mporoun na kaoun oti 8eloun so go fuck u self re file sobara esi kai oli oi di8en symparastates tous ama tous eixate dipla sa ta idia k xeirotera 8a legate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/11 05:51

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ-ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/11 05:55

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
    ΝΑ ΒΑΛΈΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΩΝ!!!!
    ΣΤΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/10/11 05:59

    Ο1:52 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!!! ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/10/11 06:03

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ-ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/10/11 06:45

    ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ,
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΙ ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/10/11 09:36

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΝΙΣΙΟΥ,ΣΤΟ ΤΣΑΙΡΙ.ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ" ΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    SV5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/10/11 10:01

    πολυ ωραια τα λετε ολοι εσεις,, στις 19 και 20 που ψηφιζοταν το πολυνομοσχεδιο και μας αφορα ολους στην Ελλαδα πού ήταν όλοι αυτοί ?? είναι αυτό που λέμε, μόνο όταν έρθει η φωτιά στην δική μας πόρτα, μας νοιάζει έ?
    μόνο τότε αντιδρούν καποιοι, σιγα να μην κατέβαιναν στις πορείες ή να καταλάβουν κτίρια για αυτά τα θέματα,
    πως πέφτον αμέσως οι μάσκες, δεν πατε να λετε οτι θελετε. μονο το τομαρι μας να μην παθει τιποτα και το δικο μας σπιτι, οσο για ρατσιστες ειμαστε γεματοι, δόξα το Θεό. Ποιος το παραδέχεται? κανένας. ολοι λενε, το γνωστο ρατσιστικο ανεκδοτο, εγω δεν ειμαι ρατσιστης , εσυ είσαι μαυρος. και μην βριζετε, εδω μεσα εχει παραγινει με τις βρισιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/10/11 10:08

    Πολυ καλά το κάνατε παιδιά, δείξτε ανάλογη ευαισθησία και σε άλλα θέματα, οικονομία, εθνικά θέματα. Αν ο κόσμος είναι ενωμένος τα κανουν πάνω τους αυτό είναι το δίδαγμα....
    Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/10/11 10:22

    εγω φιλε δεν θα δεχτω να γινει διπλα απο το σπιτι μου να γι νει οικισμος για ατομα που δενξερουνε τι θα πει φορος , οπου η αστυνομια δεν θα μπορει να μπαινει μεσα τα αυτοκινητα που θα περνανε απ εξω θα δεχονται επιθεσεις με πετρες απο 15χρονα και αλλα πολλα...τετοιο μερος ηδη υπαρχει στη ροδο .τα περι ρατσισμου δεν με αγγιζουνε ας τους μοιρασουνε ας δουνε ποσα ατομα ειναι ας τους καταγραψουνε ποιοι ειναι και να τους στειλουνε σε καθε χωριο 20 -30 ατομα να νοικιασουνε σπιτια να στειλουνε τα παιδια τους σχολειο και οχι στα φαναρια και αν γινεται καποιοι απο αυτους να βρουνε κανονικες δουλειες να βγαλουνε διπλωματα οδηγησης να βαλουνε αριθμους στα αυτοκινητα τους να μην πινουνε οταν οδηγανε λυσεις υπαρχουνε αν θελουμε, το να λες τους αλλους ρατσιστες ειναι ευκολο το δυσκολο ειναι να μας πεις τι θα κανουμε για να μην γινουμε ρατσιστες δυστυχως το κρατος μας δεν μας βοηθαει σε αυτο και ο ξεσηκωμος ητανε εναντιον του κρατους και οχι κατα των τσιγγανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/10/11 10:36

    το αποτελεσμα ειναι παντως πως ολοι αυτοι δεν κατεβηκαν και για λλα θεματα κι ουτε προκειται να ιδρωσει το αυτι τους για το αρθρο 37 που αφορα το μελλον των παιδιων τους και παιδιων ολων μας και εμας τους ιδιους , ρωτηστε τους τι ψηφιστηκε την Πεμπτη? ιδεα δεν εχουν. θα σου πουν , το δικο μου πσιτακι ειναι ασφαλες μακρια απο τσιγγανους? απο κει και περα τι με νοιαζει εμενα. ποιο 37 και μπουρδες. το τι μας περιμενει αυριο δεν τους νοιαζει , ειναι πολυ αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/10/11 10:58

    ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ.http://www.youtube.com/watch?v=ckWwNpMQC1A&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/10/11 11:04

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ 8Α ΠΑΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ 8Α ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗΝ 8ΑΛΑΣΣΑ 8Α ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/10/11 11:08

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!kainourgia mopda twra thn allh vdomada oi arxaggelites meta oi mponiates meta oi triantenoi oi patadeisiotes...AX PATRIDA MOY....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/10/11 11:11

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!Τωρα θα γινει μοδα αυριο οι αρχαγγελιτες μετα οι μπονιατες οι τριαντενοι οι παραδισιοτες κτλ..ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/10/11 11:28

    ηδη εχουν φυγει δεκαδες νεοι ανθρωποι στην Αυστραλια ΗΠΑ Καναδα Γερμανια Τουρκια και αλλου για ενα καλυτερο μελλον,, για αυτο μη βιαζεστε ολοι οι θερμοαιμοι,σε λιγο με την ανοχη σας σ αυτα που εχουν ψηφιστει θα παμε ολοι σε αλλες χωρες. εντυπωισακη σε παθος και παλμο λεει επανω το αρθρο ε??
    μεταναστες και ρομα κατηγορειτε ? δεν ξερετε τι μας περιμενει απο και μπρος . που ηταν ολοι αυτοι ? ξερουν τι ηταν το πολυνομσχεδιο που περασε με την αδιαφορια τους ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/10/11 12:35

    όλοι μαζί να φύγουν οι Ρομα που μας πέρνουν τις δουλειές μαςμ να πάμε εμείς στη θέση τους να κλέβουμε τα σίδερα και τα σύρματα και να τα καίμε!

    γίναμε και εμείς Γερμανοί.. κρίμας πολύ κρίμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/10/11 12:50

    οταν οι συγγενεις σου πηγαιναν μεταναστες στην Γερμανια καλα ηταν ? δεν μιλαγες οταν φεροντουσαν στους μεταναστες Ελληνες στις ΗΠΑ και αλλου ασχημα ..?
    και νομιζεις πως θα σωθεις αν φυγουν οι ρομα? παντα καποιος αλλος φταιει για την καταντια μας έ? εμεις ποτε δεν φταιξαμε ουτε καναμε αυτοκριτικη πρωτα φταινε ολοι οι μεταναστες και τωρα και οι ρομα σου παιρνουν τις δουλειες σου ?
    εγω δεν ειδα ρομα να δουλευουν σε ξενοδοχεια και επιχειρησεις η εργατες ?
    κανε αυτοκριτικη πρωτα να δεις γιατι εφτασε η χωρα μας εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/10/11 12:52

    και που κατεβηκε τοσος κοσμος για το αρθρο 37εγινε τιποτα?παλι μεταξυ μας τσακωθηκαμε ειμαστε σκατορατσα κι εμεις οποτε παει καποιος να κανει κατι σωστο θα πεταχτουνε σαν καβλια κατι εξυπνακηδεςσαν τον 11 11και κατι αλλους και θα πλακωθουμε παλι.μακαρι να γινει μοδα να προσπαθει ο καθενας να κανει τον τοπο του καλυτερο και ασφαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/10/11 13:32

    ΚΑΥΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΛΑ ΚΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥ8ΟΥΝ .ΓΙΑ ΝΑ ΚΣΕΣΤΡΑΒΟ8ΕΙΣ ΛΙΠΟΝ ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΕ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΒΛΙ . ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b883G6y3J-w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/10/11 14:00

    Εξυπνοι όλοι εσεις που κατηγορείται για ρατσισμο και για το αρθρο 37!Και το άρθρο 37 γνωρίζουμε τι είναι και διαδηλώνουμε για τα εργασιακα και οικονομικα προβλήματα γιατι και μεις σ αυτο τον τόπο ζούμε!Και ότι θα περάσουμε εμεις θα περ'ασετε και σεις γιατί είμαστε Ελληνες!!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/10/11 14:35

    13 32 κοψε τα πολλα βιντεο kai thn tv kai koitaδιπλα σου οτι μπορεις να τοδιορθωσεις [οτι καναμε και οι χτεσινοι με μικρες υπερβολες ομολογω ].αν ολοι διορθωσουμε τα στραβα που γινονται διπλα μας τοτε μονο η ελλαδα θα γινει καλυτερη. ps .τα καυλια δεν εχουν εγκεφαλο δεν υπαρχει εξυπνο καβλι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/10/11 15:49

    Κατοικος Καρακονερου: Εμεις ολοι εδω πηραμε ενα μαθημα απο τους συμπατριωτες μας. Τα ατομα που μας διοικουν δεν θελουν κοσμια αντιμετωπηση. Στριμωγμα θελουν παντου και παντα.
    Οσο για τους δηθεν φιλανθρωπους και ουμανιστες.
    Θα σας υποδειξουμε το σημειο οπου θα βουλειαξει το καραβι των τσιγγανων, να πατε να τους σωσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/10/11 16:23

    σταθη εφοσον υπογραψες για το μνημονιο ενω υπηρχαν αλλες λυσεις εισαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ αν καποιοι ανωμαλοι σε ψηφισαν είναι άλλο θέμα !!!
    εσυ και οι υπολοιποι προδοτες να εχετε το θανατο του Κανταφι!!!
    κανε κατι καλο για αυτο τον τοπο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μη σκεφτεσαι μονο την τσεπη σου
    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/10/11 00:17

    Kala o Iatridis ti rolo paizzei? Aytos eixe proteinei to sygkekrimeno meros san Dimarxos Kallitheas kai tora diadilonei enantion toy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *