ροή ειδήσεων

Τζένη Χειλουδάκη: Δείτε τι λέει για τον άντρα της ζωής της!

Η Τζένη Χειλουδάκη που πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της μίλησε για τον άντρα της ζωής της... στο περιοδικό "People" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα, αλλά και του επαγγέλματός του...

«Είναι κάτι γλυκό που δεν έχει να κάνει με αυτά που αισθανόμουν στο παρελθόν, να είναι κούκλος, να έχει τέλειο σώμα, να έχει οικονομική επιφάνεια. Αυτά τα status έχουν περάσει πια σε άλλη βάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο άντρας μου δεν τα πληρεί όλα αυτά. Εγώ, όμως, σε αυτόν τον άνθρωπο βρήκα αυτά τα πολύ σημαντικά και σπουδαία στοιχεία που με έδεσαν μαζί του και που με έκαναν να αποφασίσω να κάνω κάτι που στο παρελθόν θεωρούσα αδιανόητο. Δεν θα ήθελα να μιλήσω καθόλου με λεπτομέρειες γι’αυτόν τον άντρα, ούτε να τον “φωτογραφίσω”, γιατί τα λάθη της δημοσιότητας του παρελθόντος δεν θα τα επαναλάβω», δήλωσε.

Ποιος ήταν ο λόγος που παντρεύτηκε ενώ θα μπορούσε να συζεί; «Γιατί θέλω αυτό τον άνθρωπο να τον έχω ισοβίως δίπλα μου. “Κλειδωμένο”. Να μένουμε μαζί, να τον φροντίζω, να του μαγειρεύω, να κάνω όσα κάνει κάθε άλλη γυναίκα για τον άντρα της».

markos.tv

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/10/11 08:06

    Ρε παιδια γιατι δεν λετε ποιο ειναι το παλικαρι? Προφανως αυτος ντρεπεται που παντρευτηκε το Τραβελι και τον κρυβουν!Εχω την περιεργια να μαθω αν τον γαμπρο τον κρατουσε απο το χερι ο πατερας για να τον προσφερει στη νυφη!! Δεν μας ειπατε αν ο Γιαννης(Τζενη) Χωρουσε στο νυφικο διοτι τελευταια εχει γινει σαν τον Παγκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/11 14:00

    Κανας κολομπαρας βρωμιλος θα ειναι γι αυτο δεν εμφανιζεται.
    Ωραιο ζευγος. Τα πουστρακια μαζι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/11 14:09

    ρε 3/10/11 14:00 ζήλεψες και μιλάς έτσι; σαν να σε πείραξε τι κάνουν αυτοί μεταξύ τους και δεν σε παίζουν κι εσένα. μην στεναχωριέσαι,έχει και για σένα αν θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/11 15:10

    3/10/11 14:09 :
    Μαλλον εσυ ζηλεψες που δεν μπορεις να παρεις το αγορι σου σαν τον Τζενη γιατι φοβασαι τι θα πει ο κοσμος και οι δικοι σου.
    Δεχομαι το διαφορετικο απλα δεν μπορω να βλεπω γαμους και βλακειες την στιγμη που δεν εχει κανενα νοημα. Για λογους δημοσιοτητας τα εκανε ο Τζενη και οχι για αγαπες και βλακειες. Ειχε ξεχαστει τοσο καιρο και βρηκε τροπο να την/τον ξαναθυμηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/10/11 16:41

    15:10 φιλε δεν ξεχαστηκε..απλα κρυφτηκε γιατι παχυνε πολυ! δεν την προτειμουσαν και οι πελατες πια λογω του παχους και ειπε να παντρευτει! αλλα ο αλλος ο που θελει να κανει και οικογενεια με την τραβελουρα? στην ουσια ειναι αντρας με αντρα! και μονο η σκεψη σου ερχεται να ξερασεις! Ο Γιαννης εκοψε το πουλι του για να λεει οτι ειναι γυναικα!...Ρε μπας και δεν το ξερει αυτο ο γαμπρος και του ειπαν οτι ειναι θηλυκο? οπως και να'χει ομως η ολη κατασταση σου φερνει εμετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/11/11 22:56

    8.6 εσυ πρεπει να ντρεπεσαι για τη δικια σου την κοντοστουπα γιατι η τζενη αν και πρωην αντρας της ρίχνει της δικιας σου, οποτε κρυβε την! φορα της ενα κουβα στο κατω κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/11/11 22:58

    14.00 σκυψε και μαζεψε την αντρίλα γιατι σου χύθηκε! εσυ δηλαδη μου περνιεσαι για αντρας?εδω γελαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *