ροή ειδήσεων

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Εκλογικής Επιτροπής του ΕΒΕΔ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου απέστειλε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΒΕΔ, κ. Μιχάλης Κάρρας, με την οποία ζητά παράταση της προθεσμίας...
εντός της οποίας καλούνται οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες μέλη του ΕΒΕΔ να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προκειμένου να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου 2011. Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κάρρα:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

η χώρα διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία της. Η πρωτοφανής οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την εξαντλητική φορολόγηση των επιχειρήσεων έχουν προκαλέσει ασφυκτικό κλίμα για την τοπική αγορά.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του ΕΒΕΔ στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, με δεδομένα το κλίμα και τη χρονική συγκυρία, αποτελούν ορόσημο για τον τόπο μας. Η ανάδειξη ενός ισχυρού θεσμού που θα διεκδικεί με σθένος και αποφασιστικότητα λύσεις στα ζητήματα των νησιών μας και θα αποτελεί μοχλό πίεσης προς την κεντρική διοίκηση, προϋποθέτει καθολική συμμετοχή των επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Δωδεκανήσου.

Ως εκ τούτου ζητάμε από την Επιτροπή σας να εξαντλήσει κάθε δυνατό περιθώριο στην τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των μελών μας και να δώσει παράταση μέχρι τη 11η Νοεμβρίου 2011 αντί της 24ης Οκτωβρίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής των οφειλών, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη μας να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Μετά τιμής,
Μιχάλης Κάρρας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΒΕΔ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *