ροή ειδήσεων

Δεύτερη μέρα απεργιακών κινητοποιήσεων

Πλούσιο είναι το απεργιακό δελτίο και σήμερα δεύτερη ημέρα της πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο, την εργασιακή εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, στην αλλαγή του άρθρου 37...
για τις συμβάσεις.


Διαβάστε αναλυτικά όλο το....
απεργιακό δελτίο

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ προχωρά σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σε 48ωρη απεργία προχώρησαν από σήμερα Τετάρτη δάσκαλοι και καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην 48ωρη απεργία συμμετέχουν και οι δικαστικοί υπάλληλοι, ενώ παράταση της αποχής τους και την Πέμπτη αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθήνας.

Κλειστές θα μείνουν και σήμερα οι τράπεζες.

Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη και οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, στην πρωτεύουσα.

Οι συρμοί του ΗΣΑΠ και του Μετρό θα κινηθούν από τις 9.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα Δ. Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι οι συρμοί θα διέρχονται και σήμερα από τους σταθμούς Σύνταγμα και Ευαγγελισμός χωρίς να επιβιβάζουν - αποβιβάζουν επιβάτες, μετά από εντολή της Αστυνομίας

Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00. Από τις 8.00 έως τη λήψη της βάρδιας θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό το Τραμ.

Χωρίς αστικά λεωφορεία και σήμερα η Θεσσαλονίκη.

Ακινητοποιημένοι παραμένουν οι συρμοί του προαστιακού και του ΟΣΕ, οι οδηγοί ταξί συνεχίζουν την απεργία τους και σήμερα, ενώ δεμένα παραμένουν για άλλη μια μέρα τα πλοία στα λιμάνια.

Έως τις 6.00 πμ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στα δημόσια μέσα ενημέρωσης, την ΕΡΤ το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και τα δημοτικά ραδιόφωνα.

protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *