ροή ειδήσεων

Στη φυλακή πέντε από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι πέντε από τους έξι κατηγορούμενους για συμμετοχή στη συμμορία των ληστών με τα καλάσνικοφ...

Ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας έδειξαν το... δρόμο της φυλακής στους νεαρούς, μεταξύ αυτών και στον ανήλικο από την Αλβανία, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης και της οικογένείας του. Ο ανήλικος θα οδηγηθεί στη Στέγη Ανηλίκων Βολου.
Αντίθετα, ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερη την 15χρονη, η οποία κατηγορείται μόνο για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση. Ο φερόμενος ως «αρχηγός» της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ, απολογούμενος παραδέχθηκε ότι συμμετείχε μόνο σε έξι από τις 15 ληστείες, αρνούμενος όμως ότι είχε ηγετικό ρόλο, όπως του αποδίδεται. Ο νεαρός αρνήθηκε και τους βιασμούς και τις ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο γυναικών.
«Σημειώνω ότι δεν ανάγκασα τη σύζυγό του ... με κανέναν τρόπο να πιάσει το γεννητικό μου μόριο, καθώς εδώ και πέντε μήνες, μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο στα γεννητικά μου όργανα έχω σοβαρά προβλήματα στύσης, από τα οποία έχει διαταραχθεί σημαντικά η ψυχολογία μου. Συνεπώς αρνούμαι κατηγορηματικά τη συμμετοχή μου στις ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος στο απολογητικό του υπόμνημα.
newsbomb.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/10/11 11:16

    to gkomenaki giati den to deixnoun? na doume poia kseftilismeni ellinida tous kalupte kai ekane parea me ayta ta remalia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/11 11:18

    o alvanaras i8ele na kanei test mipws tou sikonotane kai mas leei arloumpes, kai to 15 xrono to partouzonan kai twra eley8ero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/11 12:31

    θανατος με βασανιστηρια στα γουρουνια.γαμωαλβανοι πλησιαζει η ωρα που θα σας σφαξουμε στα γονατα και με το αιμα σας θα γραψουμε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.διωξτε ολοι τους αλβανους απο τις δουλειες σας απομονωστε τους κοινωνικα δεν εχουν θεση τα γουρουνια στην ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *