ροή ειδήσεων

Κι αν οι Έλληνες πουν «ΟΧΙ»;

Τον τίτλο: Η οικονομική κρίση στην ευρωζώνη: «το σκληρό χαρτί» της Ελλάδας, φέρει το σημερινό δημοσίευμα του βρετανικού πρακτορείου ειδήσεων BBC...
Ο δημοσιογράφος γράφει: «Όταν οι υπουργοί Οικονομικών των G20 συγκεντρωθούν στο Παρίσι, θα αντιμετωπίσουν μια σκληρή πραγματικότητα: ότι σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά που μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, η κρίση παραμένει άλυτη. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα κληθούν για άλλη μια φορά να απαντήσουν τι πρόκειται να κάνουν με το θέμα της Ελλάδας».

«Είναι πιθανό ο ελληνικός λαός απλώς να αρνηθεί να συμπορευθεί με τα σχέδια λιτότητας που απαιτούνται από τους ξένους, τους πιστωτές τους», τονίζεται στο κείμενο, υπογραμμίζοντας τις πρόσφατες αντιδράσεις για το «χαράτσι» στους λογαριασμούς στη ΔΕΗ και την κατάληψη των εργαζομένων στα γραφεία εκτύπωσης των λογαριασμών.

Ο δημοσιογράφος του BBC, Gavin Hewitt, που υπογράφει το άρθρο, τονίζει πως: «Η χώρα εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από το τουριστικό εισόδημα. Ωστόσο, οι διαδηλωτές χθες είχαν αποκλείσει την Ακρόπολη. Υπάρχουν σχέδια απεργίας για την επόμενη εβδομάδα από τους ναυτεργάτες ενώ τεράστιοι σωροί σκουπιδιών έχουν καταλάβει τους δρόμους ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού των εργαζομένων στους ΧΥΤΑ».

zougla

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *