ροή ειδήσεων

Το «ευχαριστώ» του Κολοσσού

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Κολοσσός, κερδίζοντας στο Βενετόκλειο τον Πανιώνιο...

Η κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου για τους Ροδίτες δεν θα μπορούσε να μη γεμίσει με ικανοποίηση τους διοικούντες την ΚΑΕ, οι οποίοι εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για το Βασίλη Φραγκιά και τους παίκτες του: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας και το προπονητικό τιμ για την εμφάνιση και κατά συνέπεια τη νίκη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τονΠανιώνιο».

Οι νησιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση και για τους φιλάθλους τους, προκειμένου αφενός να τους ευχαριστήσουν θερμά για την έως τώρα συμπαράστασή τους και αφετέρου να τους ζητήσουν να βοήθειά τους και στη συνέχεια, ώστε όλοι μαζί να φθάσουν την ομάδα εκεί που την ονειρεύονται.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου για τη δυναμική του συμπαράσταση στην αναμέτρηση του Σαββάτου (22/10). Οι φίλαθλοι του νησιού απέδειξαν για ακόμη μία φορά την αγάπη τους προς την ομάδα μας, αποτέλεσαν τον έκτο παίκτη και μέσα σε φίλαθλο πλαίσιο ώθησαν τους αθλητές μας να πάρουν την πολύτιμη νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ζητάει τη συμπαράσταση όλων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για να δούμε την ομάδα μας εκεί που την ονειρευόμαστε. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια η πετυχημένη συνταγή για την πορεία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός είναι οι άριστες σχέσεις ανάμεσα στην ομάδα μας και τον φίλαθλο κόσμο, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι φροντίζει να δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα στοΒενετόκλειο. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, το προπονητικό τιμ και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας σας περιμένουν ξανά στο Βενετόκλειο, στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον ΚΑΟ Δράμας».

onsports

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *