ροή ειδήσεων

Αξιόλογη εικαστική παρέμβαση

Σε μια πόλη που βάλετε από λογής συνθήματα, μια ξεχωριστή εικαστική προσπάθεια κάνει την διαφορά... στην οδό Βορείου Ηπείρου στην διασταύρωση του παλιού νοσοκομείου.
Παραφωνία όμως ο γκρεμισμένος τοίχος...






Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/11 10:34

    ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΤΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΣΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΡΟΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ. ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/11 11:13

    ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΤΙΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/11 11:15

    ο τοιχος επεσε μετα το βαψιμο
    ευτυχως που εγινε μετα και δεν κτυπησε καποιο απο τα παιδια που ηταν απο κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/11 11:21

    Τα μικρά παιδιά που δούλευαν τόση ώρα να το κάνουν είναι πολύ ευχαριστημένα με το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/11 11:56

    Τοτε καλυτερα να τα βαζεται να κανουν τις βλακωδης εικαστικες παρεμβασεις στα δωματια των γονιων τους και στα σαλονια τους. Θα τουσ αρεσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/11 12:02

    ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Η ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/11 12:18

    εχω την εντυπωση πως τα παιδακια ηταν απο τους Οδηγους που ειναι παραδιπλα,, θα μπορουσαν οι Οδηγοι να βρουν 30 γονεις και να φτιαξουν ολοι μαζι τον τοιχο και να σεβονται τα κτιρια της πολης που ειναι διατηρητεα , ας κανουν παρεμβασεις στον Δημο, σ αυτους εχει δοθει το κτιριο και το ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/11 13:58

    όλη η Ρόδος είναι σχεδιασμένη αριστοτεχνικά από γαμάτους που τα βάζετε με το σχέδιο των παιδιών.
    ήταν καλύτερα οι σβάστικες και τα πολιτικά μηνύματα.

    με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι μέσα στη γκρίνια όλοι σας.
    να βάλετε χρήματα για το εθνικό θέατρο με τα κάγκελα στο κέντρο της πόλης. Το ταχυδρομείο που πέφτει η οροφή... τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/11 14:00

    Let's Riot ok? Το ΚΚΕ στη Σορωνή είναι γαμάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/11 14:42

    Μπράβο για την παρέμβαση έτσι θα κάνουμε τα μικρά παιδιά να αγαπάνε την πάλη μας για τι μέχρι τώρα με τους ψευτοσεβασμος στα μνημια τα έχουμε ριμαξει όλα!
    Αν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τα κτήρια είναι πιο εύκολη η συντήρηση τους στο μέλλον.
    Και αν σε κάποιους άρεσε όπως ήταν πριν με χόρτα σκουπίδια συρηγκες κτλ να βγει να το πει επώνυμα και να κατηγορήσει την προσπάθεια
    Σε μια πόλη που τα νεότερα μνημια αντιμετοπιζονται ως σκουπίδια και εμπόδια στην υποτιθέμενη ανάπτυξη είναι ντροπή να κατηγορουμε τέτοιες προσπαθιες!!!
    Πολλή γκρίνια ρε παιδιά τι γίνεται παπαπαπα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/11 15:09

    Πέρασα την ώρα που το έφτιαχναν οι οδηγοί και πραγματικά θαύμασα την πρωτοβουλία τους και τον ενθουσιασμό των παιδιών.Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!! Βέβαια αν και δεν θα ήθελα κι εγώ να γκρινιάξω,θα έπρεπε ίσως να ρωτηθεί κάποιος ειδικός για αυτή την εικαστική παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/11 16:36

    Προφανώς, έχει γίνει μια καλή προσπάθεια και κυρίως τα παιδιά το χάρηκαν. Ας βλέπουμε λοιπόν, τη θετική πλευρά, ειδικά σε μια περίοδο δύσκολη και δυσοίωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/10/11 20:14

    Μου αρέσει που όλοι οι ανορθόγραφοι και αμόρφωτοι έχουν και καλλιτεχνική άποψη. Προφανώς, στο σχολείο το αδύνατο σημείο τους ήταν η γραμματική και η ορθογραφία και στα καλλιτεχνικά είχαν άριστα...
    Μάλλον ο μόνος τους φόβος είναι μήπως κάποια μέρα, πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους και όχι ο τοίχος.( ο οποίος σημειωτέον ήταν πεσμένος όταν ζωγραφίστηκε). Χίλια μπράβο στα παιδιά για την πράγματι αξιέπαινη αυτή προσπάθειά τους!

    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/10/11 21:52

    Εσείς που κατηγορείται αυτήν την ενέργεια και κάθεστε πίσω από έναν υπολογιστή και κατηγορείται τα πάντα χωρίς να κουνήσετε τα υπέρβαρα οπίσθια σας που έχουν πάρει το σχήμα της καρέκλας βάλτε και το ονοματάκι σας χωρίς τις ανώνυμες @@@@@@ να ξέρουμε ποιοι είστε για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τους ηλίθιους ανθρώπους της κοινωνίας.. Δεν είναι καθόλου περίεργο για το σημείο που έχουμε φτάσει αν υπάρχουν κάτι τέτοιοι σαν εσάς που αποδοκιμάζουν τους νέους για τις πράξεις που δεν θα κάνατε εσείς ποτέ γιατί είτε είστε βολεμένοι είτε έχετε τα χίλια δύο ψυχολογικά! Πραγματικά με κάνατε έξαλλο τι να πω η μόνη λέξη που σας χαρακτηρίζει είναι ΗΛΙΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/10/11 22:03

    Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο τοσης μουρμουρας.Προσωπικα σκεφτομουν πριν το βαψουν τα παιδια πως ο τοιχος αυτος ηταν παντοτε ενα ασχημο στοιχειο σε κεντρικο σημειο και ολας της πολης.Αμφιβαλλω εαν ηταν στοιχειο του αρχοντικου ή ανεγερθηκε αργοτερα οταν φτιαχτηκε ο δρομος.Οι πολεις δεν ειναι του κουτιου να τις κοιταμε μονο και να τις θαυμαζουμε . Κατοικουνται απο ανθρωπους και εξελισσονται οπως και οι κατοικοι της,συνδιαζοντας παλια και νεα στοιχεια. Μπραβο στα παιδια που καναν κατι ασχημο πιο ομορφο. Δεν βεβηλωσαν πια και το Αρχαιο Σταδιο, εναν τοιχο βαψανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/10/11 22:41

    νομίζω ότι τα μισά από τα σχόλια τα οποία έχουν γραφτεί πιο πάνω και αναφέρονται σε ανύπαρκτη αισθητική είναι το ελάχιστο κακοήθη...Δεν φτάνει που κάποιος σε αυτό τον κόσμο ενδιαφέρεται για τ πώς να ζωντανέψει τις πόλεις στις οποίες όλοι ζούμε αλλά καθόμαστε και στους καναπέδες μας και κάνουμε κριτική???Αν κάποιος καίγεται τόσο πολύ γι αυτό το κτίριο ας δείξει το ενδιαφέρον του με πιο πρακτικό τρόπο από το να κάνει ανούσια σχόλια..Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού χρόνια τώρα έχει αποδείξει το σεβασμό του σε οτιδήποτε έχει να κάνει με παλιά κτίρια και ποτέ δεν έχουν βεβηλώσει τίποτα..Σπαταλάνε χρόνο και λεφτά τα οποία δεν τα ζητάνε ποτέ και από κανένα για να προσφέρουν στην κοινωνία...αν μη τι άλλο το θεωρώ αχαριστία να γίνεται κάτι τόσο καλό από παιδιά τα οποία έχουν διαλέξει αντί να πίνουν τον καφέ τους κια να τεμπελιάζουν σε κάποια καφετέρια να προσφέρουν και να ακούγονται τόσο αρνητικά σχόλια...ντροπή δηλαδής...Μπράβο στα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/10/11 23:14

    Κανένα άλλο πρόβλημα; Αφού εσείς είχατε πιο σπουδαίες ιδέες, τα πινέλα σας και σε άλλους τοίχους. GOOD LUCK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/10/11 00:02

    pragmatika den ksero an ta sxolia einai gia gelia i gia klamata. otan den kanei kaneis kati gia tin asximia tou nisiou mas akoume mono parapona kai molis brethoune atoma pou pragmatika prospathoune me ton diko tous tropo na to omorfinoune pali parapona? pou pame? pistevo i douleia ton paidion einai poli pio omorfi kai sigoura poli kaliteri apoti tha mporouse mia apli mpogia na kanei. sigoura exoun kapia simasia ta ktiria alla afto den simenei oti mporume na ta afisoume kai apla na asximenoune ton xoro mas akoma pio poli... no more grey walls!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/10/11 02:10

    1o-2o-3o-5o-6o σχόλιο το γράφει ο ίδιος βλάκας. Δεν έχω στοιχεία αλήτη για να σε αποδείξω. Κακό χειμώνα να' χεις. Έχει ο καιρός γυρίσματα ποντικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/10/11 08:08

    02:10 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/10/11 11:50

    Καταφέρατε να κατεβάσετε ένα κομμάτι ουρανού στην γη!
    Καταπληκτική δουλειά! Συγχαρητήρια σε όλους σας!

    http://www.youtube.com/watch?v=3t4yt5PW0FU

    Anne MaGiCmUshRoOM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος18/10/11 14:50

    δεν ξέρω σκέφτηκα αν είναι η καλύτερη δυνατή παρέμβαση όταν πέρασα χθες από το σημείο αλλά ξέρω αποτέλεσε για μένα μια ευχάριστη έκπληξη! σίγουρο προτιμότερο από αμφιβόλου αισθητικής γραφίττι που αυτά και αν βεβηλώνουν την εικόνα της πόλης και των κτιρίων.. Δεν είδα να γίνεται λόγος για παράδειγμα για το κτίριο της καπνοβιομηχανίας που επανειλημμένα έχει βαφτεί και "λερώνεται" ξανά από τέτοιου είδους απερίσκεπτες παρεμβάσεις ! αυτό αποτελεί έλλειψη παιδείας και όχι μια παρέμβαση από παιδιά με αγνό στόχο να ομορφύνει την εικόνα της περιοχής.. ένας φοιτητής αρχιτεκτονικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/10/11 14:51

    * δεν ξέρω αν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/10/11 14:56

    κομπλεξικοί! έχουμε καταστρέψει και γκρεμίσει τα όνειρα και το μέλλον αυτών των παιδιών.. τουλάχιστον αφήστε τα ήσυχα να ζωγραφίσουν τα όνειρά τούς στους άθλιους και ασυντήρητους αυτούς τοίχους! μήπως και ομορφύνει λίγο η μίζερη ζωή σας(μουρμούρηδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/10/11 17:05

    sugxaritiriaaaaaaa apla !!!! eytucws p uparcoun atoma p endiaferontai akoma pragmatika gi auto to topo .... oloi oi upoloipoi apla na ta tseposoune koitane,,,SUGXARHTIRIA KAI PALI ..einai panemorfo sunexiste na omorfenetai thn polh mas .euxaristoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/10/11 00:29

    http://rodiaki.gr/article.php?id=137379&catid=1&subcatid=11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος21/10/11 18:47

    Συγχαρητήρια στα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον μας!! Αυτά τα μικρά παιδιά υπάρχει ελπίδα ότι θα γίνουν υπεύθυνοι , ενεργοί πολίτες!!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *