ροή ειδήσεων

Ο Κολοσσός στηρίζει τη “Ρόδο για τη ζωή”

Στο πλευρό της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "Η Ρόδος για τη ζωή" στάθηκε ο Κολοσσός του οποίου οι παίκτες μοίρασαν διαφημιστικά και μπλουζάκια...

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στηρίζει και φέτος την μη κερδοσκοπική οργάνωση «η Ρόδος για τη ζωή», η οποία διοργανώνει αγώνα δρόμου στις 23 Οκτωβρίου, κατά του καρκίνου.

Υπό την αιγίδα της ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, η εκδήλωση πρόκειται να χρηματοδοτήσει την αγορά και διάθεση σύγχρονου εξοπλισμού για τη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Κολοσσού, τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό τιμ, οι αθλητές της ομάδας και ο "Κολοσσάρας" βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο "Ακταίον", μοίρασαν διαφημιστικά φυλλάδια και μπλουζάκια και έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους σε έναν σκοπό που αξίζει.

Φουλ ρυθμοί για την προετοιμασία

Κατά τα άλλα, ο Κολοσσός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του και το ευχάριστο για τον Βασίλη Φραγκιά είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Την Κυριακή, οι παίκτες θα γυμναστούν το πρωί και το απόγευμα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Την επόμενη Τρίτη (4/10, 11:30) πρόκειται να αναχωρήσει η ομάδα για την Κύπρο, προκειμένου την Τετάρτη (στις 19:00) να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Α.Ε. Λεμεσού και από 7-9 Οκτωβρίου να πάρει μέρος στο τουρνουά του Κεραυνού Στροβόλου, παίζοντας διαδοχικά με τη βουλγαρική Ακαντέμικ Λουκόιλ, την ΕΘΑ και τους διοργανωτές.

Κατά τα άλλα, την Ελπίδα Πεταλούδων θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή το απόγευμα (20:00) οι έφηβοι της ομάδας στο πλαίσιο της γ’ φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Μετά τη νίκη επί του Ζέφυρου οι «μικροί θαλασσί» θα δοκιμαστούν στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής απέναντι στην Ελπίδα, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

hellas.net

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *