ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στην οποία ανακοινώνει ότι με παρέμβαση της Μ. Κολώνας δόθηκε λύση στο πρόβλημα των 11 ΑΜΕΑ...
Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω.
Το θέμα της μεταφοράς των εργαζομένων ατόμων με αναπηρία μετά την εφαρμογή του νέου Νόμου Καλλικράτη αφορούσε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο τη Ρόδο.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στο οποίο συμμετέχουν ο δημοτικός σύμβουλος Μπαράκας Θανάσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Ζηδιανάκης Μανώλης.
Με συνεχείς παρεμβάσεις προς τα συναρμόδια Υπουργεία του Δ.Σ της Ε.Σ.Α.με Α με πρόεδρο το Γιάννη Βαρδακαστάνη και έχοντας την σύμφωνη γνώμη και των Δημάρχων που είχαν επιδοτούμενους εργαζόμενους δόθηκε θετική λύση στο θέμα.
Σε τοπικό επίπεδο πρέπει να ομολογήσουμε ότι τόσο ο Δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς όσο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στήριξε τα άτομα με αναπηρία. Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ροδίων παρακολουθούσε από κοντά το θέμα και ήταν αυτό που μόλις κυκλοφόρησε το ΦΕΚ ενημέρωσε τόσο το Σύλλογο μας όσο και όλους τους αρμόδιους.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι εργαζόμενοι άτομα με αναπηρία εργάζονται όπως όλοι οι εργαζόμενοι προσφέροντας τον καλύτερο τους εαυτό και δεν χρωστούν σε κανέναν καμία χάρη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΡΟΔΟΥ
/ Πάροδος Γ. Ρίτσου (κτίριο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑΔ)
T.K. 851 00 ΡΟΔΟΣ
(2241063660 -2241069390 fax: 2241033278
e-mail: dsamea@otenet.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *