ροή ειδήσεων

Eυνοικά δάνεια για τους πυροσβέστες

Την επίτευξη ευνοϊκότερων όρων αποπληρωμής των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του ανακοίνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα...

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στα δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προβλέπεται:
1)  Παράταση του χρόνου διάρκειας έως 15 έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως 40 έτη για τα στεγαστικά.
2)  Περίοδος χάριτος από έναν ένα έως τέσσερις μήνες χωρίς καμία καταβολή με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως 15 έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως 40 έτη για τα στεγαστικά.
3)  Περίοδος χάριτος από έναν έως 24 μήνες με καταβολή μόνο τόκων για όλο αυτό το χρονικό διάστημα με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως 15 έτη από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως 40 έτη για τα στεγαστικά .
Όσον αφορά στα δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2011, προβλέπεται:
α) το ποσό της κάθε παρακρατούμενης δόσης δεν θα υπερβαίνει τα 6/10 του καταβαλλόμενου μισθού
β) το ποσό των μη παρακρατηθέντων δόσεων – για αυτούς τους τρεις μήνες- χωρίς προσαυξήσεις με τόκους υπερημερίας λόγω εκπρόθεσμης καταβολής, να επιμεριστεί και να καταβληθεί σε 48 ισόποσες δόσεις, με ευθύνη της αρμόδιας Διεύθυνσης από την 1-1-2012.
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *