ροή ειδήσεων

VIDEO: Έλληνες λεβέντες, έφεδροι καταδρομείς έστειλαν μήνυμα… στον εσωτερικό εχθρό της πατρίδας!

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Έλληνες έφεδροι καταδρομείς, που η ψυχή τους και το κορμί τους ξέρουν πόσο πιστεύουν αυτά που ορκίστηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Τα ίδια με αυτά που ορκίστηκαν οι…
κυβερνήτες μας, με την διαφορά, όμως, ότι τα παλικάρια τιμούν τον όρκο τους, μέχρι τη ημέρα που θα συναντήσουν τον δημιουργό τους και τίποτε ιερότερο από την πατρίδα δεν έχουν για να υπερασπιστούν, αντίθετα από τους κυβερνήτες μας!
Ενοχλήθηκε… η «δημοκρατική» κυβέρνηση από έναν ανάπηρο καταδρομέα που ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής και στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο ίδιο του το σπίτι δηλαδή! Και δόθηκε εντολή σε μία χούφτα φοβισμένους ένστολους, δυστυχώς για την στολή που φορούν με το εθνόσημο, να τους εμποδίσουν και να υπερασπιστούν… σαν άλλοι πραίτορες τον… τύραννο!
Είναι παράνομος, του είπαν, και αν το δοκιμάσει, θα συλληφθεί! Δεν είναι παράνομοι οι κυβερνήτες μας για να συλληφθούν, Αστυνόμε; Δεν είναι; Μελετήστε το Σύνταγμα και θα δείτε ποιοι παρανομούν και ασχημονούν καθημερινώς έναντι της πατρίδος, έναντι της νομιμότητος και έναντι της κυριαρχίας των Ελλήνων στον τόπο τους! Αυτοί είναι οι παράνομοι! Ενωθείτε με τους πολίτες και πηγαίνατε να τους συλλάβετε!
Όμως, οι Έλληνες Έφεδροι Καταδρομείς δεν είναι μισθοφόροι κανενός, είναι αυτόβουλοι υπερασπιστές και δεν πληρώνονται, αλλά πληρώνουν με το… αίμα τους, εάν και όποτε κληθούν να το πράξουν! Αυτοί, λοιπόν, με μία καταδρομική ενέργεια, κατάφεραν και έσπασαν την φάλαγγα των ΥΜΕΤ, πέρασαν και κατέθεσαν στεφάνι στα αδέρφια τους, δίνοντας μία υπόσχεση σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους, για την Ελευθερία, την Δημοκρατία, την Ισονομία! Και να είστε σίγουροι, κύριοι κυβερνήτες, ότι και πάλι την πατρίδα μας θα την υπερασπιστούν οι ίδιοι!
Έχει δικαίωμα ο κάθε τουρίστας να φωτογραφηθεί με την γλώσσα έξω μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, αλλά δεν έχουν δικαίωμα οι έφεδροι καταδρομείς να αποτίσουν φόρο τιμής στα αδέρφια τους; Μα μην ματαιοπονείτε κ. Κυβερνήτες! Θα το πάρουν το δικαίωμα!
prionokordela.




Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/10/11 21:22

    na spasoun sto ksilo eprepe ta mat kanonika mono epidi tolmisan na min afisoun tous katadromis na katathesoun stefani . tha eprepe na paretithoun apo moni tous ta mat i na apexoun apo ta kathikonta tous pou kathonte kai iperaspizonte mia kibernisi pou exi epibali xounta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/11 01:46

    τα ΜΑΤ εξελίσσονται σε αντίπαλο ΟΛΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/11 08:55

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΡΙΚΗ -ΣΟΥΗΔΙΑ Κ,Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/11 14:32

    Για να δεί άσπρη μέρα η Ελλάδα πρέπει οι Δεξιοί και οι Αριστεροί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να αφήσουν κατά μέρους τις ιδεολογικές διαφωνίες και ΜΑΖΙ να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

    Γιατί ;

    Πολύ απλά, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και είμαστε όλοι ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !

    ΛΕΥΕΤΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *