ροή ειδήσεων

H ΑΕΚ (1-3) χτές στο ΟΑΚΑ

Αδοξα πέρασε και αυτή η ευρωπαϊκή βραδιά. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με τις διαφορές επιπέδου που δημιουργούνται, δεν αρκεί να έχει κάποια ομάδα πάθος και διάθεση για να σταθεί...
Η ΑΕΚ συνεχίζει με αριθμούς και εικόνα που δεν τιμούν την ιστορία της, αλλά αντανακλούν τη πραγματικότητα…
Θα συμφωνήσω με όποιον αισθάνεται πικραμένος, απογοητευμένος, ακόμα και προσβεβλημένος από τις εμφανίσεις της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αριθμοί προκαλούν αποτροπιασμό: μηδέν βαθμοί συγκομιδής έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις, απολογισμός με 12 γκολ παθητικό. Κάθε ματς, «πληγώνει» και περισσότερο. Τίποτα δεν θυμίζει την ΑΕΚ που κάποτε προκαλούσε τρόμο στην Ευρώπη, που έπαιζε αντιμέτωπη με την Λοκομοτίβ και ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση.
Είναι θεμιτό – και ίσως το τελευταίο που μένει στον ΑΕΚτζή – να κρατά ζωντανές τις μνήμες και τις δάφνες του παρελθόντος. Ωστόσο, όσο κι αν δεν μπορεί να αφήνει ικανοποίηση αυτή η εικόνα, αποτελεί μια απτή πραγματικότητα. Η ομάδα που προσπαθεί στην άνοδο του Κάρλος κι κυρίως την είσοδο τοου Λονάρντο, βρήκε λύσεις και απείλησε τους Ρώσους.
Τα λάθη πρέπει να γίνουν μάθημα για τη συνέχεια. Να μάθουν, έστω και στου…κασίδη το κεφάλι και να διορθωθούν. Ο Αραμπατζής πρέπει να αποκτήσει εμπειρία, έστω κι αν η φάση θα είναι χάι λάιτ των επόμενων ετών. Η ομάδα πρέπει να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας όσο μπορεί να κερδίσει κάτι από τα δύο ευρωπαϊκά ματς που υπολείπονται.
Αυτό που επίσης πρέπει να αλλάξει, είναι η νοοτροπία και η τραγική μετριότητα στην οποία είναι μόνιμα βουλιαγμένοι κάποιοι παίκτες. Αναφέρομαι κυριως στον Παναγιώτη Λαγό, σκιά του παίκτη που κάποτε σφάζονταν στη ποδιιζή, στο καλύτερο χρονικό της σημείο στο παιχνίδι. Εκεί που είχε βάλει τη μπάλα κάτω, είχε κυριαρχήσει στο κέντρο και χάρη στην άνοδο του Κάρλος και κυρίως την είσοδο του Λεονάρντο, βρήκε λύσεις και απείλησε τους Ρώσους.
Τα λάθη πρέπει να γίνουν μάθημα για τη συνέχεια. Να μάθουν, έστω και στου…κασίδη το κεφάλι και να διορθωθούν. Ο Αραμπατζής πρέπει να αποκτήσει εμπειρία, έστω κι αν η φάση θα είναι χάι λάιτ των επόμενων ετών. Η ομάδα πρέπει να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας όσο μπορεί να κερδίσει κάτι από τα δύο ευρωπαϊκά ματς που υπολείπονται.
Αυτό που επίσης πρέπει να αλλάξει, είναι η νοοτροπία και η τραγική μετριότητα στην οποία είναι μόνιμα βουλιαγμένοι κάποιοι παίκτες. Αναφέρομαι κυριως στον Παναγιώτη Λαγό, σκιά του παίκτη που κάποτε σφάζονταν στη ποδιά του όλες οι μεγάλες ομάδες. Αν δεν παίρνουν τα μηνύματα, αν αφήνουν τις ευκαιρίες να περνούν αναξιοποίητες, δεν βλέπω μέλλον γι’ αυτούς.
onsports.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/11/11 08:18

    ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2! ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ 3ΑΡΕΣ ΚΑΙ 5ΑΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/11 08:27

    Ο καθρεφτης του Ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι η ευρωπη! Οι "ομαδαρες" που βλεπουμε στην Ελλαδα οταν πανε εξω γελανε και οι πετρες! Αυτο ειναι κυριοι το ποδοσφαιρο μας φτωχο! Προσωπικα εχω πολλα χρονια να καθησω και να παρακολουθησω Ελληνικη ομαδα...Και αυτο συμβαινει οταν παρακολουθεις μονο ξενο ποδοσφαιρο τοτε σιχαινεσαι να δεις εστω και για λιγα λεπτα καποια Ελληνικη ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/11 09:37

    ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΑΞΙΖΕΙ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ!ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ! ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/11 10:48

    ο παο είναι σε απεργία διαρκείας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/11/11 10:56

    γίνε Άρης για να γουστάρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/11/11 14:29

    10:48 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *