ροή ειδήσεων

Έκανε αυτό που κάνει τα τελευταία 15 χρόνια ο Παναθηναικός.....74-70

Ο Παναθηναϊκός είχε μια διαφορά 13 πόντων στο πρώτο ημίχρονο, όμως την έχασε. Εφτασε στο +14 στο δεύτερο...,
αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να επανέλθει, όμως στο τέλος φάνηκε... λίγος για να κάνει την ολική ανατροπή. Ετσι, οι πράσινοι, βρίσκοντας στα κρίσιμα σημεία λύσεις, πήραν το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς με 74-70 και παρέμειναν αήττητοι στην Α1. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πάντως, ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 18 πόντους, που όμως... πάλευε μόνος του τους Πρωταθλητές Ευρώπης, από τους οποίους για μία ακόμη φορά τη διαφορά έκανε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 15 πόντους.

Σε ρυθμούς... χάντμπολ ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού στο 4' το σκορ ήταν 7-2! Οι πράσινοι μπήκαν πιο φουριόζοι και ήδη στα 45'' ήταν μπροστά με 5-0, όμως στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έκαναν 3' (!) να σκοράρουν, με τον Σπανούλη να... σπάει το ρόδι για τον Ολυμπιακός στο 3'45''!
Καθόλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, με τους πράσινους να έχουν το πάνω χέρι, αφού η άμυνά τους... έπνιγε τις επιθέσεις των ερυθρόλευκων. Στο 8'30'' η διαφορά είχε ήδη φτάσει στο +10 (16-6) και τα προσχήματα για την ομάδα του Ιβκοβιτς (16-11 στο 10') έσωσε η παρουσία του Πρίντεζη και ένα... σκοτωμένο τρίποντο του Λούκας.
Ο έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν ο πρωταγωνιστής και στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου. Η παρουσία του... εξορθολόγισε την πεντάδα των φιλοξενούμενων και μέσα σε ένα λεπτό η διαφορά είχε ήδη πέσει στον ένα πόντο (18-17, 11'30'') με τον Πρίντεζη να έχει σκοράρει τους 8 από τους 17 της ομάδας του.
Στη συνέχεια, όμως, οι ερυθρόλευκοι... κατέβασαν ταχύτητα και έδωσαν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να βρει εύκολους πόντους -κυρίως- με τον Διαμαντίδη, με τη διαφορά να παίρνει και πάλι την ανηφόρα (28-19 στο 13'50''), φτάνοντας στο μάξιμουμ του πρώτου ημιχρόνου στο τελευταίο λεπτό (39-26 στο 19'15'').
Τελικά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους πράσινους στο +11 (41-30) και το χαρακτηριστικότερο στατιστικό των πρώτων 20 λεπτών να είναι τα τρίποντα (1/2 ο Παναθηναϊκός, 1/14 ο Ολυμπιακός), δείγμα των επιλογών των δύο ομάδων στην επίθεση.
Ο Διαμαντίδης με τρίποντο έστειλε στα πρώτα δευτερόλεπτα του τρίτου δεκαλέπτου τη διαφορά στο +14 (44-30), όμως για μία ακόμη φορά φέτος οι πράσινοι... κόλλησαν. Πρώτα με τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια με τον... ασταμάτητο Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί 14-3, μειώνοντας στο 47-44 του 26'30'', παρά το ότι κατά τη διάρκειά του "έχασε" τον Παπαδόπουλο που αποσύρθηκε στον πάγκο με 4 φάουλ.
Ο Σάτο έδωσε μία ανάσα στους πράσινους στη συνέχεια, όμως ήταν ένα τρίποντο του Καϊμακόγλου που απομάκρυνε και πάλι τους γηπεδούχους (57-48, 29'), που τελείωσαν την τρίτη περίοδο στο +7 (57-50), έχοντας όμως απολέσει ένα προβάδισμα 14 πόντων, λόγω των... γνωστών φετινών κενών διαστημάτων στην επίθεση, αλλά και λόγω της αδυναμίας να σταματήσουν τον Πρίντεζη στην άμυνα.
Ο Σάτο έδωσε μία ανάσα στους πράσινους στη συνέχεια, όμως ήταν ένα τρίποντο του Καϊμακόγλου που απομάκρυνε και πάλι τους γηπεδούχους (57-48, 29'), που τελείωσαν την τρίτη περίοδο στο +7 (57-50), έχοντας όμως απολέσει ένα προβάδισμα 14 πόντων, λόγω των... γνωστών φετινών κενών διαστημάτων στην επίθεση, αλλά και λόγω της αδυναμίας να σταματήσουν τον Πρίντεζη στην άμυνα.
Δύο πόντοι του Σάτο και ένα τρίποντο του Διαμαντίδη διαμόρφωσαν το 62-50 στο 31'30'', όμως και πάλι οι πράσινοι δεν κράτησαν τη διαφορά που πήραν. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν μέχρι και το -7 στο 34'30'' (64-57) και στο 38'15'' (72-65), ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα πλησίασαν στο -4 (74-70), όμως τότε ήταν πολύ αργά για να γυρίσουν... τούμπα το παιχνίδι.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/11/11 09:51

    ασχολειθητε λιγο με τις ομαδες της Ροδου
    που το κανατε μπλογκ του βαζελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/11 10:24

    μπουρδομπλογκ στα αθλητικά!! όλο π@π@ριες σχόλια κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/11 16:36

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ? ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ?ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΣΕΙς ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!! ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/11 08:53

    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΟ POST, ΒΛΑΚΑ,ΑΣΧΕΤΕ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΝΟΥΜΕΡΟ,ΧΛΕΧΛΕ,ΦΙΟΓΚΟ,ΤΙΚΙΤΑΝΓΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΝΑ BLOG ΥΠΕΡ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΒΛΑΚΑ, ΑΡΧΙ@Ι, ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑ@ΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *