Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

  ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι επιχείρησαν να αποδομήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στην “επικίνδυνη” δράση, της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου..,
για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας! Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό “Επίκαιρα” που κυκλοφορεί την Πέμπτη, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έφτασαν μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο κοντά στο χείλος της καταστροφής!
Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προσπάθησε να “μεταβάλλει” τη δομή των δυνάμεων του ελληνικού στρατού! Μία εισήγηση στο συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων προκάλεσε ανησυχία στους κόλπους των στρατιωτικών, καθώς η χώρα θα έμπαινε σε επικίνδυνες ατραπούς σε μία περίοδο που υπάρχουν ανοιχτά πολλά εθνικά μέτωπα. Λίγες μάλιστα ημέρες μετά, και ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμη Συμβούλιο Αρχηγών, ήρθε η “αποκαθήλωση” του συνόλου των Αρχηγών αλλά και ανώτατων αξιωματικών του στρατού.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτή η κίνηση αλλαγής της ηγεσίας του ελληνικού στρατεύματος να “οφείλεται” και στην άρνησή τους να συναινέσουν στα σχέδια αλλαγής της δομής του στρατεύματος!
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *