ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ security ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΟΡΝΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΠΕΡΝΑΣ". ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑ .... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ? ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ . ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/11/11 22:30

    οι περισσοτεροι λενε ψεματα οτι πανε στα επειγοντα, ενω μπαινουν οτι ωρα τους καπνησει για επισκεπτηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/11 09:20

    kala kanoun an autoi einai axrhstoi gia na tous elexoun!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/11/11 10:31

    ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/11/11 11:54

    Ελληναρες εκ του πονηρου παντα οταν σας απαγορεύουν να μπειτε μεσα χωρις ραντεβου θα γκρινιαξετε πιο πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/11/11 13:34

    oli sekiouriti eginan......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/11/11 14:25

    ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΜΕ 600 ΕΥΡΌ ΤΟΝ ΜΗΝΆ. ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ SEKIOURITADES ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΕΤΑΙΡΙΏΝ. ΧΩΡΊΣ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΟΥΣ ΤΡΌΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΚΑΙ ΔΙΑΤΆΖΟΥΝ. ΠΑΝΤΟΎ TETIA ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/11/11 15:43

    10/11/11 14:25 εισαι και πολυ μαλακας ανωτερης κατηγοριας . και οι σεκιουριτι ειναι ανθρωποι αλλα μερικοι απο αυτους φεροντε λες και τους χρωστας. εμενα με παιδευαν ασυστολα οταν για 3 μηνες ειχα αρρωστο μεσα.τεςπα το θεμα ειναι οτι βγαζουν τον κακο τους εαυτο στην δουλεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/11/11 21:28

    νομιζω πως η φυλαξη του νοσοκομειου αλλαξε πριν 2 μηνες δεν ειμαι σιγουρος . Οι προηγουμενοι απο την αλλη εταιρια ηταν πιο επαγγελματιες απο οτι είναι αυτοι τωρα ασε που είναι ολα παιδακια. Φυλαξη στο νοσοκομειο κανουν? η παιδικη χαρα κανενας δε ξερει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/11/11 00:19

    sumfwnw bgazoun to kako tous eauto nomizoun pws einai eksousia xalarwse re ligo poios nomizeis pws eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να χαρώ εγώ φυλακες....όλη την ώρα καπνίζουν στην πύλη και στα επείγοντα, καφεδάκια, παρεΐτσες, ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει, μπαίνει οποιος γουστάρει, έλεγχος κανένας, αυτοκίνητα παντού ακόμα και σε θέσεις αναπηρων και πάνω στα πεζοδρόμια, το νοσοκομείο να υπερχρεώνετε για να πληρώνει κακής ποιότητας υπηρεσίες, και αυτούς (μάνα και ιός) το μονο που τους ενδιαφέρει είναι το παραδάκι που θα εισπράττουν κάθε μηνα, η δε μάνα που είναι μεσαίωνας και βάλε μας το παίζει καταδρομέας με το ένα πόδι στον τάφο, αν είναι δυνατόν. Πάντως εάν η καινούρια εταιρία κρατούσε τα παιδιά από την προηγουμενη εταιρία και δεν τους έκλειναν την πόρτα κατάμουτρα, τώρα το νοσοκομείο θα είχε την σωστή κάλυψη και τον απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια προς όλους τους επισκέπτες και ασθενείς του νοσοκομείου μας. Τους έχω δει και τους έχω ζήσει όλα αυτά τα χρονια που βρίσκομαι εκεί, να τους βλέπω το πως εξυπηρετούσαν το προσωπικό τους επισκέπτες και τους ασθενείς, μέχρι και τραυματιοφορείς γινόντουσαν για να βοηθούν προσωπικό και ασθενείς, μέχρι που πολλές φορες κινδύνευε η ίδια τους η ζωή με σωματικές βλάβες κάποιες φορες από ψυχασθενείς, πρεζόνια, και μεθυσμένους. Ήρθε τώρα η νέα εταιρία και το μονο που αντικρίζουμε καθημερινά είναι μια αναρχία και ένα μπάχαλο, αφού ούτε καν τους βασικούς κανονισμούς δεν γνωρίζουν, ενώ οι προηγούμενοι γνώριζαν ακόμα και τους νόμους με τα δικαιώματά τους που ούτε καν εμείς οι ίδιοι δεν ξέραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/11/11 10:54

    το πιο γελοιο ειναι που ωρες εξετασης η και επισκεπτηριου σε ρωτανε στην πορτα "Που πατε?"
    "Να βαλω 10 βομβες" απαντησα ...
    Τι ενοεις "που πατε?" το να με ρωτησεις μεσα στη νυχτα "που πας" το καταλαβαινω, αλλα ωρες εξετασεων η και επισκεπτηριου τι ρωτας ρε καμμενε.
    Αλλη ορεξη δεν ειχα ν απηγαινω στο νοσοκομειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/11/11 15:31

    exei mia ksan8ia xontri pou se pairnei sto kinigei an se afisoun oi fulakes kai pesaseis axaxaxaxaxaxaxa ti tous allaksan re????? oi kainouria etairia einai gia ta mpaza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ά παθολογικη11/11/11 16:29

    oi prohgoumenh etairia eixe kai pio omorfa paidia...ektos apo th swsth sumperifora tous. oxi san ta aggouria poy exei twra me afentiko th ntomata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κριστο11/11/11 16:38

    με λενε κριστο κε τελω να γκινω κε γκω σαικιουριτοι στο νοσωκομιο...στο ντιαγκορα..ππου θα κανο ετισι εγκω κε ο αντερφος μου αλεν??
    ευκαριστο αντελφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/11/11 17:53

    ΑΧ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ Α ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ... ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΙΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩΛΕΙΤΑΙ

    ΕΝΑ ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ( ΛΟΓΟ ΘΑΝΑΤΟΥ )

    ΔΩΡΑ 1.ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
    2.ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ
    3.ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ
    4. ΚΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά αφού στο νεκτροτομείο δεν υπάρχει κανένας αλλα ούτε και γραφεία εκεί κάτω, ήθελα να ήξερα ποιος ψυχανώμαλος έγραψε νεκροτομείο για όνομα. Για να καταλάβετε τους ψεύτες και για το ποιοι κρύβονται πίσω από το νεκροτομείο = ΔΙΑΓΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/11/11 22:09

    μονο για το νεκροτομειο εχεις να πεις φιλε? το μισο νοσοκομειο εγραψε... κανε μια βορτα απο τις κληνικες κ δες ποσοι εχουν παραπονα με την εταιρια Διαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ δούλεψα 2 χρονια στο νοσοκομείο με την προηγουμενη εταιρία, κάπως μου άρεσε σαν δουλειά αλλα, για 26 ευρώ γελοίο μεροκάματο με έχουν βρίσει, με έχουν χτυπήσει, με έχουν ξεφτιλίσει αρκετοί από αυτούς που αναφέρει ο 11/11/11 07:26 και αυτοί που μας συμπαραστάθηκαν και μας στήριζαν σε τέτοιου είδους προβλήματα ήταν το προσωπικό του νοσοκομείου και όχι η εταιρία, από την εταιρία δεν περιμέναμε ποτε τίποτα ούτε ένα ευχαριστώ, εγώ προσωπικά σεβόμουν τον χώρο που δούλευα και όλους όσους βρισκόντουσαν εκεί μέσα, και εμείς είχαμε άχρηστους και άσχετους με την δουλειά που δεν πρόσφεραν ποτε τίποτα και που μπήκανε με πλάγιους τρόπους χάρη σε κάποιον. Αυτό που θέλω να σας δώσω να καταλάβετε είναι ότι σημασία δεν έχει πια εταιρία θα έχει το έργο, αλλα από το προσωπικό τις και μονο, το image είμαστε εμείς και όχι οι εταιρίες. Το τι βιώναμε καθημερινά το γνωρίζαμε μονο εμείς και ο επόπτης έργου και κανένας άλλος ξερόλας τις εταιρίας. Αυτοί έτσι κι αλλιώς μας έβλεπαν σαν αναλώσιμους, σαν αντικείμενα, και όχι σαν ανθρώπους με ανάγκες επιβίωσης με όνειρα και ιδανικά. Τέλος ευχαριστώ τον τότε επόπτη έργου Γ.Π. γιατί μέχρι και τώρα με στηρίζει, οι υπόλοιποι να πάτε να φυλάτε κατσίκες και τράγους τζάμπα...ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/11/11 06:47

    Πραγματικά λυπάμαι για το κράτος όταν βλέπω τέτοια εκμετάλλευση ανθρώπων να μην κάνει τίποτα, δίνουν μισθούς πολύ κάτω του νομιμου βασικού και έχουν απαίτηση τα λαμόγια να αποδίδουν στο 150% οι εργαζόμενοι. Ήθελα να ήξερα πως επιτρέπει το νοσοκομείο που θεωρείτε κρατικός φορέας να συναινεί στην παρανομία που κάνουν οι εταιρίες εις βάρος των εργαζομενων, η αμοιβή του εργαζομενου δεν είναι ελεύθερο εμπόριο κύριοι υπάρχουν και νομοι που είστε υπεύθυνοι να τους εφαρμόζεται και να τους επιβάλλεται στους κερδοσκόπους, το ΔΣ τι σκατά κάνει? μονο το κέρδος του νοσοκομείου τους ενδιαφέρει? η για το αν θα καπνίζουν η όχι οι μεροκαματιάρηδες τις εξαθλίωσης? όσο συναινείτε κύριοι του ΔΣ στην παρανομία κατατάσσεστε και εσείς στα λαμόγια αυτής τις χώρας και στους προδότες, εκτος αν τα τσεπώνετε και εσείς για δικό σας όφελος.
    Για αυτό και εγώ παρακαλώ και καλώ τον K. Εισαγγελέα τις δικαστικές αρχές την επιθεώρηση εργασίας και το ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσουν ερευνα στις εταιρίες αλλα και στο ΔΣ του νοσοκομείου όσο αφορά τα θέματα μισθοδοσίας, και κάτω από πιες συνθήκες απειλούνται με απόλυση οι εργαζόμενοι για να σιωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/11/11 12:52

    οι εργαζόμενοι για να σιωπούν γιατι εχουν αναγκη την δουλεια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/11/11 14:33

    ΧΟΝΤΡΕ ΔΙΑΙΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/11/11 18:53

    εγω πηγα προσφατα στο νοσοκομιο για επισκεψη και με αφηναν να περασω κανονικα.μου ειπαν καλημερα κιολας.το κιλικιο δε μου αρεσε γιατι δε μου αρεσε κατι για να φαω και εμεινα νιστικος και μετα εψαχνα τι να φαω εξω και παλι σουβλακια εφαγα τι να κανω.αυτο θα ηθελα να αλαξει για να τσιμπαμε κατι σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΡΙΑ13/11/11 02:08

    κυλικειο οχι κιλικιο - νοσοκομειο οχι νοσοκομιο - νηστικος οχι νιστικος - αλλαξει οχι αλαξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/11/11 06:24

    12/11/11 14:33 θίχτηκες αγόρι μου? δεν πειράζει....υπάρχει και το ξίδι. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται ειδικά από εδώ και πέρα. Αλλα εσύ καλά θα κάνεις να βάζεις πρώτα μπεταντίν στην γλώσσα σου πριν από κάθε είδους γλείψιμο που κάνεις γιατί υπάρχουν και οι κίνδυνοι μολύνσεως. Αει τραβα στο μαντρί σου να φιλάς τις κατσίκες και τους τράγους τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/11/11 06:31

    12/11/11 12:52 και εσύ ρε μπαγλαμά, κέλυφος φιστικιού, πτωματοφάγε, άλλο που δεν θες έτσι? να πατάς επί πτωμάτων, να εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις καταστάσεις και τις ανάγκες των άλλων για να βγάζεις πολλά περισσότερα από όσα δικαιούσαι, σωστά? α ρε λαμόγια ξύλο που το θέλετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α,Κ-Δ,Ζ-Ε,Π13/11/11 06:53

    Υπάρχει μια λίστα με διάφορες φυλάξεις από προσωπικό ανασφάλιστο και με κάποιους να παίρνουν και επίδομα ανεργίας....μήπως θα πρέπει να το αναρτήσω και εγώ κάπου εδώ η.....κάπου αλλου ΟΑΕΔ & ΙΚΑ????? για αυτό κάντε τουμπεκί λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/11/11 07:14

    RE PAIDIA MIN TROGESTE ADIKA
    STIN RODO APO OSO KSERO ETERIES SEKURITY EXEI MEXRI KAI I KOUTSI MARIA VAZONTAS STIN DOULEIA TO KATHE VLAMENO TO KATHE SESIMAZMENO KAI TON KATHE ANAPIRO NA TOUS KANOUN FILAKES GIA EMENA KALITERI ETERIA FILAKSIS STIN RODO EINAI MIA (BRINGS) H SOVAROTERI KAI ME KIROS POU IPARXEI AYTH TI STIGMI STI RODO OLES OI ALLES EINAI APLA KATAKATHIA RODITIKOU KAFE :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/11/11 12:06

    μωρη κλανομαρια τι πεταγεσαι σαν την κλα...ια???σου είπε κανεις ότι θέλω να μάθω ορθογραφία?κοίτα εκεί να διορθώνεις το δικό σου το χάλι και άσε με εμένα.Εγώ θέλω να γράφω νοσοκομίο...έχεις κανα πρόβλημά?και κιλικιο και ναυπιγίο και όλα με γιώτα!!Α!!Και ειδικά εμένα να μη με διορθώνεις κοριτσάκι...γιατί εσένα σε έχω για πρωινό!!προινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/11/11 19:41

    etsi 8a pame mprosta... mprabo ellines sunexiste etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/11/11 23:33

    ti thes esu re?oxi tha pame brosta me sena?as gelasw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος21/11/11 10:52

    ante traba re gelie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος22/11/11 19:27

    ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *