ροή ειδήσεων

Θρύλος στη Μασσαλία, ανοιχτή η πρόκριση

Οταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε έλεγε χθες πως ο Ολυμπιακός, παρά τις σημαντικές απουσίες, πάει για τη νίκη στο Βελοντρόμ το πίστευε και...
το έδειξε. Εχοντας διαβάσει σωστά το παιχνίδι της Μαρσέιγ και με εξαιρετική τακτική αντεπιθέσεων, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 1-0 στη Γαλλία και επιστρέφουν με τους τρεις βαθμούς στον Πειραιά, έχοντας κάνει άνω κάτω τον όμιλο. Η χρυσή αλλαγή, ο Φετφατζίδης με εκπληκτικό γκολ στο 82' (όλα τα λεφά η ασίστ του Γέστε) κέρδισε τη δόξα του πολύ καλού Μιραλάς, ενώ σημαντικότατο ρόλο έπαιξε ο Μέγερι, που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στους 6 βαθμούς, ένα μόλις πίσω από τη Μαρσέιγ και με νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί της Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη θα περιμένει μη νίκη των γάλλων στο Ντόρτμουντ για να προκριθεί στους 16 του Champions League.
Αντέδρασε σωστά στα στημένα
Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε διαβασμένος στο Βελοντρόμ και στο α' μέρος ήταν η ομάδα, που κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο 10λεπτο και αν ο Μέλμπεργκ ήταν λίγα εκατοστά πιο πίσω στη φάση του 10' θα άνοιγε το σκορ, αλλά ο σουηδός ήταν οφσάιντ. Οι μασσαλοί αντέδρασαν, ισορρόπησαν και ανέλαβαν την πρωτοβουλία, κερδίζοντας πέντε κόρνερ, τα οποία ήταν και ο μόνος τρόπος να απειλήσουν, αφού οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους. Με εξαίρεση μία κεφαλιά του Ντιαρά, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε όπως έπρεπε τα στημένα, σημείο στο οποίο έχει δείξει αδυναμίες.
Κατέβασε τα ρολά ο Μανταντά
Από το 25λεπτο όμως οι ερυθρόλευκοι ανέβαζαν ρυθμούς σταδιακά και στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ απειλητικοί. Ο Μιραλάς είχε πολλά κέφια και δημιουργούσε προβλήματα με την ταχύτητά του. Χάρη στο βέλγο σημειώθηκε και η σπουδαιότερη στιγμή του ημιχρόνου στο 36', με τον 24χρονο να κάνει εξαιρετικό σλάλομ, αλλά να νικιέται από τον Μανταντά, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Χολέμπας, το οποίο μετά από κόντρα άλλαξε πορεία. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει πάλι στον Ολυμπιακό με τον Μανταντά και πάλι να βάζει στοπ στην προσπάθεια του Μανιάτη, που παράλληλα ανταποκρινόταν πολύ καλά ως αμυντικός χαφ.
Ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μιραλάς
Ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε τακτική στην επανάληψη, αναζητώντας τις γρήγορες αντεπιθέσεις, αλλά η Μαρσέιγ διεκδίκησε με πιο πιεστικό τρόπο το γκολ, δημιουργώντας από το 50' έως το 55' επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Μέγερι, που όμως είχε σωστές αντιδράσεις. Η απάντηση των ερυθρολεύκων ήταν ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μιραλάς στο  59', τον οποίο όμως σταμάτησε πάλι ο Μανταντά, ενώ και στη συνέχεια οι ταχύτατοι Μιραλάς, Τζιμπούρ και Χολέμπας ταλαιπωρούσαν στις αντεπιθέσεις τους το αργό αμυντικό κεντρικό δίδυμο των γάλλων.
Χρυσές αλλαγές Φέτφα-Γέστε
Τη δόξα του Μανταντά θέλησε στη συνέχεια ζήλεψε ο Μέγερι, που στο 70' κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό με εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Ντιαρά. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να ψάχνει το γκολ με τον Βαλβέρδε να προσπαθεί να τονώσει επιθετικά την ομάδα ρίχνοντας στη μάχη Γέστε και Φετφατζίδη. Και δικαιώθηκε απόλυτα ο βάσκος αφού οι δύο του συνδυάστηκαν στο 82' και ο νεαρός διεθνής έλληνας άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση, στην οποία δεν είχε απάντηση αυτή τη φορά ο Μανταντά. Η Μαρσέιγ προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά ο Μέγερι πραγματοποίησε ακόμα μία σωτήρια α
sport.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/11/11 02:43

    Mpoukw8ikes vazelako...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/11/11 07:30

    ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ?
    ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 100 ΑΤΟΜΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/11 07:56

    24/11/11 07:30 με τον ολυμπιακο θα ασχολουμε εχεις κανενα προβλημα εβραιε.μουγκα τα βαζελιαααα να ποιος ειναι ο πρωταθλητης με τα @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/11 08:19

    Ολη η Ευρωπη το επιασε στο στοιχημα...Τυχαιο? δεν νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/11/11 10:02

    όμως κάτι μου λέει ότι εσύ γκαντέ ποτέ δεν έχεις κερδίσει τίποτα στο στοίχημα... επειδή απλά και απλά είσαι γκαντές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/11/11 13:22

    Ειστε τελικα ολοι νουμερα....Τωρα σας αρεσει που το μπλοκ ειπε παλι την αληθεια...δηλαδη που ο Ολυμπιακος επαιξε καλα! Οταν λεει οτι ειστε για τα μπαζα με τις 3αρες που τρωγατε δεν τα ελεγε καλα! και μιλουσατε για παναθηναικους! Τοοοοσοοοο μαλακες ειστε gay-roi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *