ροή ειδήσεων

ΕΞΡ: Δεν υπογράφουμε συμβόλαια σε δραχμές

Απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου στην προκλητική απαίτηση της TUI
Από την ΕΞΡ ανακοινώνεται ότι, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, έλαβαν επιστολή από πρακτορεία του εξωτερικού...
τα οποία ζήτησαν τροποποίηση των όρων, ήδη υπογεγραμμένων συμβολαίων για το 2012, λόγω των οικονομικών εξελίξεων που εκτυλίσσονται στη χώρα μας.
Τα πρακτορεία, ζητούν επιδεικτικά, να προβλέπεται πληρωμή σε δραχμές, στα συμβόλαια της νέας χρονιάς και να υπαχθούν, σε εξειδικευμένη συναλλαγματική ισοτιμία.
Αυτού του είδους οι δηλώσεις έχουν ως μόνο στόχο, την αποδυνάμωση του κλάδου μας και φέρουν καίριο πλήγμα στην Ελληνική οικονομία, εν γένει και στον Ελληνικό τουρισμό. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να συνεργήσουμε σε είδους εγκλήματα κατά της χώρας μας, και συστήνουμε στα μέλη μας, σε καμία περίπτωση να μην προβούν σε οποιαδήποτε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, προσβλητική για την εθνική μας αξιοπρέπεια και κυρίως για το εθνικό μας νόμισμα το Ευρώ, την ενιαία ευρωπαϊκή νομισματική μας ενότητα, για την οποία αισθανόμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι.

Από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου
to-kentri24.blogspot.com/grafida.net

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/11 18:11

    το συμβολαιο ειναι συμβολαιο...οπως η ΕΞΡ δεν μπορεσε να κανει τιποτα με την αυξηση του φπα,ετσι και αυτοι που εχουν υπογραψει για πληρωμες με νομισμα ευρω σε περιπτωση που αλαξουμε νομισμα να το υποστουν..και ας σταματησουν να μας εκλαμβανουν σαν ευκαιριακες διακοπες με τιμες ουγκαντα !

    να καταλαβουμε εμεις οι ελληνες πως αυτοι ειναι που λαχταρουν πως και πως να απολαυσουν τις θαλασσες και τον ηλιο μας.αυτοι να υποχωρουν και οχι εμεις διωτι αυτοι μας εχουν περισοτερη αναγκη απο οτι εμεις εκεινους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/11 18:47

    pros 8/11/11 18:11 perneis xalasmena ????
    re trele mas exoun anagki ??? sopa re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/11 19:21

    εχεις δουλεψει σε ξενοδοχειο να σηζητησεις με πελατες ? σε πληροφορω πως αρκετοι εκει που δουλευω ερχονται 2 φορες την σαιζον απι 16 ετιας μονο και μονο για τον ηλιο ! παλαβονουν βρε αδερφε,πως να σου το πω..κανουν να δουν ηλιο πανω απο 200 μερες..και αυτος με συνεφια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/11 12:33

    η αναγκη εναι αμφιδρομη. αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.το θεμα ειναι οτι ακομα και να πουμε οτι γυριζουμε στην δραχμη(υποθετικα το αναφερω )δεν υπαρχει λογοσ να γινονται και οι πληρωμες σε δραχμες και ο λογος εναι οτι το ευρω θα συνεχισει να υφισταται ωσ νομισμα και εφοσον τα συμβολαια ειναι σε ευρω σε ευρω πρεπει και να πληρωθουν.
    και για τα επομενα ετη ο καθενας μπορει να υπογραψει συμβολαιο σε οποιο νομισμα θελει ( το οποιο μπορει να κανει και τωρα) σε δολαρια ,λιρεσ αγγλιασ κτλ.
    περαν ολων των αλλων ενας ακομα λογοσ που ζητηθηκε να γινει αυτο ειναι το κερδος που θα εχουν οι τουρ οπερειτορ απο την νεα συνναλλγματικη ισοτιμια της νεασ δραχμης με το ευρω(που δεν θα ειναι 340,75 = 1 ευρω)απο μια (α-)πιθανη επιστροφη τησ Ελλαδασ στην δραχμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *