Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

  ροή ειδήσεων

Η Ν.Δ πέτυχε τους στόχους της, είπε ο Αντώνης Σαμαράς

«Όλοι μαζί θα στηρίξουμε τη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου στο έργο της και ευχόμαστε να...
επιτύχει στην αποστολή της», ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του μετά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου. «Δεν θέλησα συγκυβέρνηση, δεν θέλησα παραπάνω συμμετοχή», ξεκαθάρισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:
«Η ΝΔ πήρε δύο κρίσιμα υπουργεία με ουσιαστικό ρόλο και βαρείς εθνικούς συμβολισμούς, το Άμυνας και το Εξωτερικών και στέλνει τα μηνύματα που πρέπει να στείλει, η πατρίδα είναι δύσκολη υπόθεση και βαρύ χρέος που πρέπει να το τιμήσεις». Ο κ. Σαμαράς εξήγησε μάλιστα τους τέσσερεις στόχους του, όλες αυτές τις ημέρες που πέρασαν και τους απαρίθμησε ως εξής:
-να μην γίνει δημοψήφισμα
-να αλλάξει ο πρωθυπουργός
-να δημιουργηθεί μεταβατική κυβέρνηση που θα ξεμπλοκάρει την έκτη δόση και θα προχωρήσει τη νέα δανειακή σύμβαση
- να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές το ταχύτερο.
Η Ν.Δ είπε ο κ. Σαμαράς, πέτυχε και τους τέσσερις στόχους και πρόσθεσε ότι άνοιξε ο δρόμος για τις εκλογές με συγκεκριμένη ημερομηνία, στις 19 Φεβρουαρίου. «Η ΝΔ κατάφερε να αλλάξει πρωθυπουργό και κυβέρνηση στα μέσα της τετραετίας, αντί να έχουμε άλλη κυβέρνηση Παπανδρέου για άλλα δύο χρόνια θα έχουμε εκλογές σε τρεις μήνες» και ξεκαθάρισε, ότι «οι απόψεις μας για την πολιτική που εφαρμόζεται δεν αλλάζει, άλλωστε έχουν δικαιωθεί πλήρως.
Η κατάσταση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, η οικονομία βουλιάζει, η μεσαία τάξη διαλύεται και η ανεργία αυξάνεται». Έκλεισε αναφέροντας ότι τις τελευταίες ημέρες η χώρα έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας διεθνώς και «όλοι μαζί θα την αποκαταστήσουμε ταχύτατα, χωρίς να δεχθούμε ταπεινώσεις και προσβολές ούτε για το λαό μας ούτε για το δημοκρατικό πολίτευμα. Στο τέλος αυτού του δρόμου θα πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας».
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *