ροή ειδήσεων

Λαθρομετανάστης "εκτός ελέγχου" κατά αστυνομικών

Κακό μπελά βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου στη Ρόδο με έναν 24χρονο Μαροκινό που συνέλαβαν για απειλή και εξύβριση... σε βάρος μιας 51χρονης Βρετανίδας μέσα στο σπίτι της στο Φαληράκι. Ο μεθυσμένος Αφρικανός αποδείχθηκε ιδιαίτερα ζόρικος και επί ώρες έκανε γυαλιά- καρφιά το αστυνομικό τμήμα!

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός δεν είχε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στην χώρα και θέλησαν να τον προσάγουν για εξακρίβωση στοιχείων. Ο λαθρομετανάστης κάθισε στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, αλλά ξαφνικά κλώτσησε τον οδηγό με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο τιμόνι και να χάσει τον έλεγχο! Το περιπολικό έκανε αρκετές σβούρες και τελικά ακινητοποιήθηκε. Όμως, ο εριστικός Μαροκινός έφτυσε στο πρόσωπο τους αστυνομικούς και προσπάθησε να τους δαγκώσει, ενώ ταυτόχρονα κλωτσούσε το περιπολικό!

Η διαδρομή ως το τμήμα ήταν εφιάλτης για τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., έναν από τους οποίους τραυματίστηκε στο δεξί χέρι. Αλλά και όταν τον έβαλαν στο κρατητήριο, συνέχισε να βρίζει, να απειλεί και να χτυπά την εσωτερική σιδερένια πόρτα προσπαθώντας να την ξηλώσει, με αποτέλεσμα να πέσουν σοβάδες και πέτρες από τον τοίχο και να αυτοτραυματιστεί! Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, άρχισε να τους πετάει τις πέτρες και τους σοβάδες και τελικά ξήλωσε την εσωτερική σιδερένια πόρτα και την τοποθέτησε πίσω από την εξωτερική καγκελόπορτα!

Μάλιστα, ο παράνομος «ταύρος εν υαλοπωλείω» αλλοδαπός ξήλωσε το σιδερένιο πλέγμα του παραθύρου του κρατητηρίου και προσπάθησε να δραπετεύσει! Χρειάστηκε να φτάσουν ενισχύσεις από τον αστυνομικό σταθμό της Λίνδου και να γίνει χρήση πυροσβεστήρα και ασπίδων για να μπορέσουν να μπουν οι αστυνομικοί στον χώρο του κρατητηρίου και να βάλουν χειροπέδες στον Μαροκινό. Εκείνος προφασίστηκε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου για τις πρώτες βοήθειες.

Όταν, όμως, επέστρεψε στο τμήμα, έτρεξε προς την γυάλινη πόρτα της γραμματείας και την έσπασε με το κεφάλι του χωρίς να τραυματιστεί! Με τα πολλά, οι αστυνομικοί τον ηρέμησαν και το επόμενο πρωί τον οδήγησαν στον εισαγγελέα. Όπως αποδείχθηκε, είχε ιστορικό βίας καθώς είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στην επίσης αλλοδαπή σύντροφό του, από την οποία έκλεψε και την τσάντα της με 500 ευρώ και ένα κινητό!

Γιατί τόση «φροντίδα και προδέρμ» όμως απέναντι στον «δύσμοιρο» λαθρομετανάστη; Μήπως την άλλη φορά, αφού δεν μπορούν να αντιδράσουν όπως πρέπει, να βάλουν κάποιον εκπρόσωπο, των γνωστών υπερασπιστών, των λαθρο-δικαιωμάτων μαζί του στο κελί να τον ηρεμήσει;…

defencenet.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/11 11:45

    AYTO EINAI ENA ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΚΡΑΤΟΣ !!!! ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/11 13:07

    Γιατί τόση «φροντίδα και προδέρμ» όμως απέναντι στον «δύσμοιρο» λαθρομετανάστη;
    Μαλλον θα ειχε κανεναν λαδωμένο και τον φοβοτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/11 14:39

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ!
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΑΙΜΑ, ΠΙΣΤΗ, ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *