ροή ειδήσεων

Στα δικαστήρια θα προσφύγουν οι απόστρατοι για τις συντάξεις τους!

‘Εξαλλοι είναι οι απόστρατοι στρατιωτικοί για τις μειώσεις στις συντάξεις τους, καταγγέλοντας πως είναι αντισυγματικός ο νέος νόμος...

Mε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα παρακάτω, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να προσφύγουν ομαδικά δικαστικά εναντίον της απόφασης.
«Όπως όλοι γνωρίζουμε, με τις διατάξεις του N. 4024/2011 «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο − βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012−2015» (ΦΕΚ Α’ 226», προβλέφθηκε η περικοπή του 40% του ποσού που υπερβαίνει τα €1.000 των συνταξιούχων Στρατιωτικών κάτω των 55 ετών (παραιτηθέντες χωρίς 35 έτη). Μετά από ενδελεχή μελέτη εξ όλων των δικηγόρων και καταρτισμένων νομικών του γραφείου μας, διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω διατάξεις με τις οποίες περιορίζεται  θεμελιωμένο περιουσιακό δικαίωμα των αποστράτων Στρατιωτικών, αντίκειται στις διατάξεις του πρώτου Πρωτοκόλλου της Συνθήκης της Ρώμης (ν.δ. 53/1974 – ΦΕΚ Α’ 256), αλλά και του Συντάγματος, καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρχή προστασίας της περιουσίας των πολιτών, που ως τέτοια νοείται και η απονεμηθείσα σύνταξη. Ήδη προέβημεν στην ενδελεχή μελέτη και σύνταξη γνωμοδοτήσεως, βάσει της οποίας προτείνεται η εναντίωση και η αντίκρουση στην επιχειρούμενη μείωση των συντάξεων με τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, με την ταυτόχρονη άμεση αναστολή εφαρμογής του περιορισμού.
Καλούνται άμεσα όλοι οι θιγόμενοι απόστρατοι Στρατιωτικοί, που επίκειται ο περιορισμός της συντάξεώς τους, να επικοινωνήσουν με το γραφείο και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σε μαζικές και ατομικές δικαστικές ενέργειες, που πρόκειται να αναληφθούν. Εντός της προσεχούς  εβδομάδος και έως 18 Νοε 2011 το γραφείο θα έχει ετοιμάσει όλα τα απαιτούμενα πληροφοριακά έγγραφα και δικόγραφα για την υλοποίηση των παραπάνω.
Λόγω της ιδιομορφίας το γραφείο θα εξετάσει μία έκαστη των περιπτώσεων ξεχωριστά, και υφίσταται η προσοχή εν όψει των προθεσμιών που υφίστανται.»
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/11 11:14

    oi kakomoirides tipota den tha vgaloun pali. etsi phran ton poylo kai otan prospathsan na sundikalistoun. tous exoun vrei xwris sundikalismo kai tous exoun petsokopsei. einai oi monadikoi pou den mporoun na katevoun se apergia kai gi auto tous exoun meiwsei akrivws 50% tis apodoxes mesa se 18 mhnes. ti na leme twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/11 14:43

    ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ...
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ?
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΩΡΕ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΑΚΙ-ΧΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ!ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ!ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/11/11 13:08

    file mou 14.53, prosexe mh dagwseis th glwssa sou kai dhlhthriasteis!
    pws mas vlepete dhladh..de mas eipes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *